Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uhhh hiç beklemiyordum.gazetelerde felan kıvançın çok gizli bir projede olduğu söyleniyorduda ben saçma sapan bi dizidir kesin demiştim.ezelde hiç beklemiyordum
Mesaj tarihi:
inş bu kadar usta oyuncunun içinde sıçmaz.yakışmış karakter herife gerçi :P

dün söyleselerdi kıvanç gelecek diye izlemezdim ezeli ama heycan uyandırdı adam bende :) cidden cuk oturmuş
Mesaj tarihi:
polatta suratı değiştirip tüm dünyayı ele geçirecek.atv böyle dizilere merak sardı.cuma günüde osman sınavın kılıç günü diye dizisi çıkacak oda tutarsa 1297123918 aynı tip dizimiz hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

sinad said:

abi adama behlül rolü yapıştığı için bu kadar kötü geliyor da aslında adamın saçları kazayınca falan tam bu rollerin adamı =)

(tu)

gay behlul olmasin dizide .
Mesaj tarihi:
Tam diziyi izlicektim , facebook'ta Kıvanç'ın oynadığını duydum vazgeçtim. Geçici bir karakter mi hep olacak mı ? Hep olacaksa yapımcılara mail atalım da çıkarsınlar , izlemem mümkün değil Behlül ün olduğu bir diziyi
Mesaj tarihi:
Aynen bende gördüm ve direk kufur etmeye basladım yani her dizinin bir kahramanı vardır simdi durduk yere kadınlarda izlesin diye behlülü sokmanın anlamı yoktu. kaldıki oyunculugu çok yetersiz kalacaktır Ezeldeki kadroya göre. Umarım kısa bir rolü vardır da hemen 1-2 bolume gider.
Mesaj tarihi:
aşk-ı memnu ihtiyacını karşılayamamış insanlara el atıp buraya çekmek için küçük bir süpriz olmuş ezel-i memnu olmuş resmen. 2 bölüme kalmaz ölür bu behlül benden söylemesi. Ha reytingler haftaya zirve yapar kalıveriri dizide o zamanda çok kötü olur o da başka mesele.
  • Yeni Oluştur...