copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ohs geçmiş olsun gencecik daha ya yazık çok üzülüyorum genç yaşta insanların başına böyle şeyler gelince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cons said: senaryo çökme olduğu için pek gerek yok senariste ya huzurla uyuyabilir. Çökme senaryo ile alakalarını keseli yıllar olmadımı yaw ? bu bölümde eyşanın ağlak kardeşi yoktu bölüm otomatikman bomba oldu, eheh Ezelin babasıda kafayı fena yicek, Ezel geldi ben ömerim dedi ertesi gün eyşan geldi velet senin torunun dedi,ya hastalıkla baglayıp halusulasyon dicekler eger demezlerse noolcak acaba, Aliye manyak diyoz Tefo'nun Kill count 5 oldu bile bi bölüm herkese sıkarsa şaşırmam :) iyi gidiyo iyi :) ha bölümü iş yerindeki bilgisayara attım ara ara "göz kırpmaya" bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 -Azad kızım, gitme, seni öldürecekler! -Üzülür müsün -Kahrolurum kızım, kahrolurum. Fragman süperde şu sahne muhteşem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bir önceki bölümde önemli neler oldu bir zahmet yazar mısınız ya acil tarafından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o degilde intel reklam vermiş reklamlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hadi bakalım bende izliycem 2. defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dayı ezele ne yaptı geçen bölüm birisi yazsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ezel kız mı erkek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 noluyo lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bundan sonra tahminimce ezel sezon sonuna kadar intikam peşinde koşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 12. bölümdeyim ben daha, bu hafta 17 çıkmış baya bi spoiler aldım ama ikisini de izleyemiyorum lan misafir var. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bence sen 17 ye kadar patiye bile girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kojiroh said: 12. bölümdeyim ben daha, bu hafta 17 çıkmış baya bi spoiler aldım ama ikisini de izleyemiyorum lan misafir var. fml misafirden mi çekiniyorsun -aaaaAAA geçengün aşye hanımlara gittik oğlan ezel izliyordu -aaaAAaa vay edepsiz, azmış o çocuk azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Misafir eve gelince odama kapanmıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu bölüm de süperdi cnmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ya Ezelin anası babası belli değik miydi ya? Dayı bunu büyütsünler diye mi vermiş yanlarına nedir iyice sıçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bokunu çıkardılar artık, atv'ye geçtikten sonra sürekli düşüşe geçti dizi artık izlemiyorum da zaten böyle sağda solda olanları dinliyorum da yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 iğrenc bir bölümdü dahada izlemiycem heralde. Kimsenin işi gücü belli degil boş boş macera kovalıyorlar artık. O flashback'lerde bitti bayar artık. Adamın babası gebercek hala söylemiyor oğlu olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 OMG Ezel/Ömer dayının oğlu???? Breh breh! Lannnnn:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öyle diil. oğlu gibi sevio. kanım diil canım o dedi ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dayının torun ne zman çıkcak piyasa ya bir de cengiz in babası kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ezel, dayının kızını düdüklese valla AŞKI MEMNUya rakip olur bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ezel hande'ye, hande cengiz'e, cengiz eyşan'a, eyşan ali'ye, sora hepsi dayıya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bence bu geiş bölümüydü. budnan sonraki bölümde patlama olcaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar