Milamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şu noktada monte kristo kontuyla alakası kalmadı. bundan sonra dizi bence iyi olmaz ama bakalım alıntılarla nereye kadar gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kimsin sen OHA noluyo lan http://tinypic.com/player.php?v=2wbym93&s=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yuh ya bu fragmanlari nasil koyuyorlar sahiden, yani cok kilit noktalar gosteriyorlar, cogunu sonradan cevirseler bile gene de gereksiz bu kadar sey koymak fragmana.. ama adami merak icinde birakiyorlar valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 forgiver said: kimsin sen OHA noluyo lan http://tinypic.com/player.php?v=2wbym93&s=6 bu ne anlamadım ben ? eski sahne bu.bilmediğimiz bişi varda ben mi göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 son bikaç bölümdür soruyordu ya kimsin sen diye ilk bölümdeki bu mahkeme sahnesinden alıntı işte böyle güzel bir ayrıntı bir de cengiz in eyşan'a trene binmeden önce söylediği sözleri, ileriki bi bölümde tekarar söylemsi olayı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ha tmm onu biliyorum :).ben de farklı bişiler aradım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yannız kimse söylememiş ama ezelin baştaki annesiyle sahnesinde kenan ın performansı olaganustu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ramiz ile Ezel`in annesnin oynadığı sahnede çok kötüydü kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kadın hep çok kötüki bence. ama ses etmiyorum ben bakma -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Valla övüldüklerini duyup, bir yerleri mi kalktı anlamadım ama felaket kötü sahneler vardı. Ezel ile Eyşan'ın okçuluk sahnesi, Anne ile Dayı'nın konuşma sahnesi falan ÇOK kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 adam beklemiş biri ezel hakkında eleştiri yapsada bende atlasam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok her yerde aynı şeyi söylüyorum zaten public ortamlarda rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o zaman genel olarak saçmaymışsın.ben sadece buraya özel oldugunu sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sen çok düzgünmüşsün teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 inkar etmem.neyse git bak bakalım ben garbageda mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sessizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 "Üç arkadaş toplansa daha iyisini çeker ahah" gibi bir lafı edip ilgi çekmeye çalışan, "dünyanın en yüzeysel adamı" karikatürünün vücut bulmuş hali bir insana niye fıstık atıyorsunuz abi, bırakın takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kenan olmak zordur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sen Sildin ben yazacağım... mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. 3 arkadaş evde toplansanız en fazla 31 çekersiniz siz, kuru kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arkadaşlar adam trol avlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Karasakal said: Sen Sildin ben yazacağım... mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. 3 arkadaş evde toplansanız en fazla 31 çekersiniz siz, kuru kuru. Gece gece gülme krizine girdim sayende :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Karasakal said: Sen Sildin ben yazacağım... mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. 3 arkadaş evde toplansanız en fazla 31 çekersiniz siz, kuru kuru. ahahaha o ne be ahahahahaha of ahahahahaha hayata critlemis adam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 FJSDLFASODHGSODGFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar