Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik

Hani böyle arada birileri çıkar ya, ekşi'de bolcana var, ben farklıyım, artizim, herşeyi beğenmem, aşmışım falan diye her b.ku eleştirir.

işte şekil 1-A
Sosyal ağlarda paylaş

tatlı hayat vardı eskiden
çocuklar duymasın vardı
ikinci bahar
7 numara
çıktığı zaman kaliteli dizi çıkıyo
ama artık hepsinin konusu aynı

fakir biri var zengin birine aşık oluyo
arada başkalarını dürtüyolar
bitane akıl veren yaşlı emmi var
fakir olan zengin olanı çok seviyo
o zengin olanın ailesi buna karşı çıkıyo
arada milyon dolarlar uçuşuyo

artık geneli böyle o yüzden önyargı oluşuyo insanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

nileppezdel said:

Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik

Hani böyle arada birileri çıkar ya, ekşi'de bolcana var, ben farklıyım, artizim, herşeyi beğenmem, aşmışım falan diye her b.ku eleştirir.

işte şekil 1-A

of tam bunu yazıcaktım. +1
Sosyal ağlarda paylaş

baştan sona izleyip etkilenmicek insan zordur çünkü hakikaten güzel yapmışlar konusuda güzel ama daha güzel olan o duyguyu verebilmek oyunculuklar harika. sadece konusunu dinleyip okuyup eleştirmek doğru diil.

fenalarda trip bi bölüm olucak yine bu sefer cengizin üstünde geçicek çoğunlukla sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de ilk basta, aski memnu ve yaprak dökümü tarzi dramatik dizilerden baydigim icin, önyargiyla yaklastim ameaan türk dizisi falan seklinde ama alakasi yokmus. bi kere konsept cok iyi.
sirf drama/ajistasyon yapicaz, millet salya sümük fink atcak gibi bi dizi konsepti yok. tabi bu yine de türk sinemasinda istisnalarin oldugunu degistirmiyor.

son zamanlarda cikmis en iyi türk dizisi olabilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi yarın yeni bölüm var.çeşitli teoriler okuduk :).kumarhane ramizin dendi.ezel ramizin gençliği dendi.

ramizin 3 oğlu 2001 de aynı anda farklı yerlerde ölmüş.tabiki bu dalavere

ömerin ölüm tarihi de 2001 miydi.selma ramizin karısı bi kere.o kesin bence.bu oğullarıyla ilgili bi olay var.yani kesin yaşıyorlar.sonra onlarda katılcaklardır bence.cunku dizi 2 sezon sürücekmiş onu ögrendik.

olay eyşanlara intikam almaktan cıkabilir.yani ramiz ve oğulları ortaya cıkar ve ömere neden yardım ettiği o zulada duvarın arkasında paraların sırrı.ezelin ramizin oglu cıkmıcagını varsayıyorum.tam türk filmi olur :).ramiz 4 kişiyi 2001 de ölü gösterip piyasaya sunmuş oluyor.olay ramiz de bitio yani.bakalım yarın ramiz hakkında ne ögrenicez.serdarla ramizin geçmişte kesin bi oalyı var.hatta iki düşman kardeş bile olabilirler.

Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası biraz sıkmaya başladı. Biraz hareket olmalı artık. Yani Ezel adam gibi intikam alacağına hala mırın kırın, duygusal travmalar falan... Tamam da böyle biraz delir manyaklaş daha acımasız ol. Artık saf iyi karakter olmasın şu başrol adamlar. Biraz da içinde kötülük bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...