Rerore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "roket adam" said: nileppezdel said: Abi Türk yapımı dizi mi izlenir ya? Lütfen.. TÜRK DİZİLERİ ÇOK RERERÖRÖRÖR. BEN HEP SİENBİSİE İLE E-TU İZLİYORUM MESELA. rahat bırakın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dağılın arkadaşım... gidin; TÜRK DİZİLERİ KALİTESİZ, diye bi topik açın, orda tartışın. EZEL topiği bu. biz bu topikte ezelde ne oldu ne olmadı onu konuşmak istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hakkaten ha! topigi dagitanlara dayinin bi dösemesi lazim esasen. ufkunuz genislesin zuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Helal Dragon son noktayı koymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel said: Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik Hani böyle arada birileri çıkar ya, ekşi'de bolcana var, ben farklıyım, artizim, herşeyi beğenmem, aşmışım falan diye her b.ku eleştirir. işte şekil 1-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dizinin tanıtım gibi bişeyini izledim kanalda.keko bişey bekliyodum tam tersi güzel bişey çıktı.indirip izleyecem yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tatlı hayat vardı eskiden çocuklar duymasın vardı ikinci bahar 7 numara çıktığı zaman kaliteli dizi çıkıyo ama artık hepsinin konusu aynı fakir biri var zengin birine aşık oluyo arada başkalarını dürtüyolar bitane akıl veren yaşlı emmi var fakir olan zengin olanı çok seviyo o zengin olanın ailesi buna karşı çıkıyo arada milyon dolarlar uçuşuyo artık geneli böyle o yüzden önyargı oluşuyo insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 konu inanılmaz farklı olmayabilir ama oyunculuk on numara ve çok da güzel işlenmiş Uluç Bayraktar 'ın eline sağlık diyorum. ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Efrasiyab said: nileppezdel said: Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik Hani böyle arada birileri çıkar ya, ekşi'de bolcana var, ben farklıyım, artizim, herşeyi beğenmem, aşmışım falan diye her b.ku eleştirir. işte şekil 1-A of tam bunu yazıcaktım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya türk filmi diyince neden bazılarımız kaçışıyor ıyy o neymiş be diyor.bence son yıllarda çıkmış en iyi dizilerden.umarım uzatcaz diye .okunu çıkarmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 baştan sona izleyip etkilenmicek insan zordur çünkü hakikaten güzel yapmışlar konusuda güzel ama daha güzel olan o duyguyu verebilmek oyunculuklar harika. sadece konusunu dinleyip okuyup eleştirmek doğru diil. fenalarda trip bi bölüm olucak yine bu sefer cengizin üstünde geçicek çoğunlukla sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://www.facebook.com/Dizi.Ezel?ref=mf iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi güzel dizi bildiğin iyi dizi yani buna türk dizisi izlenir mi olmmm demek şakadır bence... ya diziyi izlemediniz ya da ilgi çekmeye çalışıyorsunuz sanki ihtiyacınız varmış gibi cıks cıks cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya ben de ilk basta, aski memnu ve yaprak dökümü tarzi dramatik dizilerden baydigim icin, önyargiyla yaklastim ameaan türk dizisi falan seklinde ama alakasi yokmus. bi kere konsept cok iyi. sirf drama/ajistasyon yapicaz, millet salya sümük fink atcak gibi bi dizi konsepti yok. tabi bu yine de türk sinemasinda istisnalarin oldugunu degistirmiyor. son zamanlarda cikmis en iyi türk dizisi olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şimdi yarın yeni bölüm var.çeşitli teoriler okuduk :).kumarhane ramizin dendi.ezel ramizin gençliği dendi. ramizin 3 oğlu 2001 de aynı anda farklı yerlerde ölmüş.tabiki bu dalavere ömerin ölüm tarihi de 2001 miydi.selma ramizin karısı bi kere.o kesin bence.bu oğullarıyla ilgili bi olay var.yani kesin yaşıyorlar.sonra onlarda katılcaklardır bence.cunku dizi 2 sezon sürücekmiş onu ögrendik. olay eyşanlara intikam almaktan cıkabilir.yani ramiz ve oğulları ortaya cıkar ve ömere neden yardım ettiği o zulada duvarın arkasında paraların sırrı.ezelin ramizin oglu cıkmıcagını varsayıyorum.tam türk filmi olur :).ramiz 4 kişiyi 2001 de ölü gösterip piyasaya sunmuş oluyor.olay ramiz de bitio yani.bakalım yarın ramiz hakkında ne ögrenicez.serdarla ramizin geçmişte kesin bi oalyı var.hatta iki düşman kardeş bile olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 showda ezelin özel bölüm gibi bişisi var. 19:00 gibi bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi ne cirkin biseymis bu gordugum 2-3 sahneden anladigim kadariyla kadin seni kanserli cigerlerimle seviyorum gibi bi laf etti, o adamin cuku kalkmaz ki bi daha nedir yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 biz de izlerken lan noluyo dedik orda da dizi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Red said: şimdi yarın yeni bölüm var.çeşitli teoriler okuduk :).kumarhane ramizin dendi.ezel ramizin gençliği dendi. ezel ramizin gençliği mi? zaman yolculuğu? ezelde? aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm işteyim. gece çıkıcam. direk gider gitmez netten izlemem lazım. aman spoiler açık etmeyin :D pek heycannıyım uefhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 nete ne zaman düser acaba? reklamlari hic cekemem, özellikle almanci reklamlari tam bir cile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 almancı reklamlar hep tele marketing oluodu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şu kamile biraz daha dk verseler beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ezel bir şekilde eyşan'ı öldürse falan bir şey olsa da Eyşan'dan kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 açıkçası biraz sıkmaya başladı. Biraz hareket olmalı artık. Yani Ezel adam gibi intikam alacağına hala mırın kırın, duygusal travmalar falan... Tamam da böyle biraz delir manyaklaş daha acımasız ol. Artık saf iyi karakter olmasın şu başrol adamlar. Biraz da içinde kötülük bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar