Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bence çok hızlı gidiyo ve talep fena diye senaryoyu biraz değiştiriceklerdir. olaylara biraz daha düğüma tıcaklar alengirleştiricekler uzatıcakalr diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 uzatmaları gerekir bence yoksa bu kadar ekşın bir dizi yarım dönemde tıkanır kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yeni bölüm yok bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Efrasiyab said: Aramaya İnanalım pls.... Böjeek said: artık konu kalmadığına inanıyorum ister istemez esinleniyo hatta direkt özentilik bile yapıyolar. ama kötüler Cevab... Wispy said: Bu arada youtubedan ezel yorumları sdfg "besiktasturkey (1 day ago) arkadaslar bu dızı monte krıstonun kontu fılımının binevi çakmasıdır. filmi izleyin anlarsınız.ben sıze bu dızıde ne olcagını soylıyım ılk once alının ısını bıtırcekler buyuk bı ıhtımalle az kaldı fılme gore zamanı gectı bıle sonra dogal? olarak cengızın ısı bıtcek.. ezel cocugun kendısının oldugunu anlayınca ehsanla evlenecek.. nicopulos (1 day ago) ulan ne yarrak kafaymışsın beşiktaşturkey. sanki monte crısto kontu hakkında edebiyat doktorası yaptında konusuyon. şu cristo kontunu size monte etselerde kurtulsak. ulan amerıkan sinemasında zıilyon tane shekspir, dumas, rus edebiyatı, bilimum jack london,mark? twain'in 4. sınıf uyarlaması oynar biriniz cehaletinizden bilmediği için amanda ne güzel film, senaryo, kurgu diye ağzınızın suları akar. bi siktirin gidin kurtlar vadisi seyredin o zaman.." cevap best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 aabi cristo kontunu size monte etselerde kurtulsak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 of okumasaydim o spoileri keske, her ne kadar tahmin edilebilesi cok yüksek ihtimallerden olsa da tadi kacti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İşte o yüzden spoiler diyoruz:) OKUMA DİYE!!!!! NİYE OKUYORSUN!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nerden biliyim orda hayati anlam degeri tasiyan biseyin yazdigini, bölümlerle ilgili sandim =P peh! o degil de bahara sinir oluyorum, cok fazla sevgi pitircigi. bokunu cikarmislar. abi hele o nemo izlerken LÜTFEEEEN ÖLMESIINNNN :(:( dedigi zaman.. bittim ben bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yok mu şimdi bugün ezel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi benim anlamadığım nokta, çalıntı senaryolu b sınıf yapım bi dizi, nasıl olur da bu kadar izlenebilir ya? gerçekten izleyici kalitesi düştü kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 off leş leş diziler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 eleştirmenlerin, pardon kendini eleştirmen sananlarında kalitesinde bayağı bi düşüş oldu. Hala çalıntı senaryo diyorsunuz ya şu sektör hakkında ne kadar fikir sahibisiniz belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 size kötü geliyosa izlemezsiniz ki izlemiyosunuz da gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 değişik bir savunma mekanizması tabi. eleştirilecek bir yanı olsa da eleştirsek. hemen konuyu kişiselleştiriyorsunuz. basit, sığ, görüntü yönetmenliğine ve oyunculuğa abanılmış, her bölümü şekspir sonesi gibi geçen bölümlerden ibaret dizi işte. türkiye zaten daha prime time dizi süresi formatına oturtamadığı sürece, 1,5 - 2 saatlik diziler olduğu sürece adam gibi bir yorum yapılmasını bırak, beklemek bile ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi Türk yapımı dizi mi izlenir ya? Lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1.5 saatlik dizi olayı dışında eleştirilecek çokta büyük bir yanı yok, ama kendi ülkenin şartlarını göz önüne alırsan ne kadar üst seviye bir dizi olduğunu görürsün. Bir kere oturmuş bir piyasa var ve sen görüntü yönetmenliğinde bile bu kalitenin üstüne çıkabiliyorsan başarılısın demektir. Oyunculuklar aşmış olmasa da çok iyi düzeyde ve konuyu çok iyi işliyor dizi, bunun yanında dizi ekibi de gayet iyi çalışıyor. Çalıntı senaryo diyorsunuz da bu çalıntı senaryo değil, uyarlamadır. İkisinin arasındaki farkı bilmek önemli bir şey, Şudur ki bugün çok beğenilen Hollywood filmlerinin çok büyük bir kısmı İncil ve Tevrat'ta geçen hikayelerden uyarlanma senaryolardır. Sağından solundan kırpılarak alınmış eserlerdir. Yine Shakespeare'in eserleri de sürekli üzerinde değişiklikler yapılarak, modernize edilerek geliştiril ve filme çekilir. Zaten Shakespare'in bir lafı vardır, tam aklımda değil doğal olarak ama "dünyada 14-15 değişik hikaye vardır, biz bunlar üzerinden farklı şeyler yazarız" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camelsoft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 post-modernizmi at çöpe o zaman. çekilmiş onlarca saykodelik filmi de at çöpe. hayır yani demek istediğim şu ki, türkiye için iyi olması, iyi bir dizi olduğunu hala göstermez. şu anda cnbc bu kadar reyting yapabildiyse, başka bir standardı gözler önüne koymasındandır. aynısını neden yapamayalım? bakıyorum türk dizilerine, konuya dair gerçekten hiç bir şey yok. görüntü yönetmenliği neredeyse her dizinin gayet iyi hatta. içimin yandığı nokta, bir "karanlıkta koşanlar" tadı alabildiğim türk dizisi çıkamadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel said: Abi Türk yapımı dizi mi izlenir ya? Lütfen.. Pelin, sonra niye yilin en kötü patisi secildim deme su yorumundan sonra. bi zahmet. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fragman yine bomba olmuş. Tonla şey var bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel said: Abi sinemada gerçekten çok iyi oyunculuklar, yönetmenlikler falan görebiliyorken dizilerde kalite yok yani. Ülkemiz şartlarına göre iyi falan diye savunmayın, sinemada gerçekten kaliteli sanat eserleri çıkarken bu diziler komik ya bne anlamıyorum.gün içinde hangi kafayla geziyorsunuz.hem piyasadaki dizilerle kıyaslayınca çok üstün bir dizi.kıyaslama yapmassakta üstün bir dizi arka sokaklar bez bebekler dönüyor etrafta.gelmiş yok türk dizisi izlenmez ezel bilmemne.tamam düşük bi kitlenin izlediği saçma sapan diziler dönüyor.ama görüntüsüyle oyunculuguyla senaryosuyla ezel gibi bi dizi yapmıs adamlar.tebrik etmek lzm cem yılmazında dediği gibi robert de niro taksiciyi oynar fuck fuck der süper adam olur.sen yaparsn kufurbaz olursun :).ezel gavur dizisi olsam muthis harika.hele o richard(ramiz) dayı yok mu ne adam derdiniz prison break izleyip ezel de dizimi lan diye geliyosunuz.ztn böyle diziler nadir geliyor.bari gelincede değerini bilin. mesela kapalıçarşı bariz çok güzel bir dizi.ama ezelin karşısına koyup mahfediyor atv yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel kafası o, başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 nileppezdel said: Abi Türk yapımı dizi mi izlenir ya? Lütfen.. TÜRK DİZİLERİ ÇOK RERERÖRÖRÖR. BEN HEP SİENBİSİE İLE E-TU İZLİYORUM MESELA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Elmayla armutu karşılaştırmak gibi bişey bu. Biri 1 lira biri 1milyon lira. Arada fark var. Heroes'un 1 bölümüne harcanan parayla atv showtv bir de kanald'nin tüm dizilerini çekerim ben. O derece alakasız yaptığınız karşılaştırmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar