Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

ya abi manyak manyak şeyler yazıyosunuz. gidip v for v ile falan karşılaştırmışınız.
yau den gedin allasen. 1 haftada 2 saat mi ne bölüm yapıyo insanlar. sen gidip 1-2 yılda çekilen max 3 saatlik filmlerle karşılaştırıyosun.
bu insanlar cidden uyumuyorlar.

amarıgadaki gibi max 40 dakka falan olsa bölümler çok daha güzel işler çıkabilir. ama bu salataya ancak bu hıyar yakışır diyip buyrun yiyin diyorlar. ve bence haklılar. hani bir hareket başlatmıştılar dizi süreleri kısalsın primetime falan fösürük. o hareketi en çok destekleyen yine ezel ekibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

en iyi bölümü bu muydu?

en iyi bölümünün en iyi sahnesi bu son sahnesi ise..

fiyuu..

bugün berbat bi dizi izledim zaten The Killing, AMC'nin yeni dizisi. cidden sıkıcıydı..

kotayı doldurdum sanırım.

en iyi bölüm dayının torununun öldüğü bölüm, ezel için sadece o 4 bölümü izle. 2. sezonun başı.
gerisi traş.

Sosyal ağlarda paylaş

hiçbirşeyle karşılaştırmıyorum Ezeli delimiyim ben, sadece ordan burdan esinlendikleri,çaldıkları sahneleri bile yapamıyorlar onu belirttim.

Azadın odasını koruyan Tuncayın hani keltoş bıyıklı, dayının bir numaralı koruması olan adamın, bir anda ruhuna şeytan girmiş gibi azadı öldürmeye çalışmasını anlamadım :)
hadi Kenanın adamıysa o kadar bölümdür Kenan malmıydı çiftliğin yerini arıyordu dayıyı arıyordu falan filan

benmi yamuluyorum yoksa ?

Sosyal ağlarda paylaş

o arabanın da sürücüsü yoktu şlaskdf

abi yok
ikinci çatışma da güzeldi ama mallık 2 noktadaydı o yüzden boktan göründü:
1- kim, kime nerden sıktı. o yoktu hiç. sıkan ve vurulan adamlar gördük sadece ama kim sıktı nasıl vurdu hangi açıdan sıktı göremedik. ekranda 2 kişi olan tek sahne kenanın kenara itildiği sahneydi orda da kahkaha attım slowmo biraz komedi olmuş
2- uzun tuttular. seçilen müzik hoştu ama doruk noktasına çıkınca müzik orda bitecekti. yahut orda ekrar kararacak, sonunda etrafta yığılmış adamlar olacaktı.

tırt oldu o yüzden biraz. ama yine de ff ve slowmo iyi fena kullanılmamıştı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...