Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Bölüm özeti

dayı bile anladı diziden bir yol olmayacağını, sadece benim sayemde ve 70-80 lerdeki geçmişimle reyting alıyorsunuz dedi giymedi çelik yeleği >:D<

dasaaa bu arada killing bende izledim bu sabah tabi zevk/renk meselesi ama ben cidden beğendim diziyi, konu çok klişe olmasına rağmen tam çerezlik gider bu aralar
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum berbat mı ama adamlar düşünüyorlar son sahneler üzerinde. düşünme de sanki nerelerde ne araklarız gibi oluyor.

metriks olur desperado olur v olur benim fazla gözüme batmaya başladı. yani tamam izletiyorsun izleyecek şey yok zaten televizyonu açınca mecburen izliyoruz ama..

bilemedim, bilemeyince de saçmaladım böyle. biraz daha ana hatlar belli olsa ve aynı şeyler dönmese iyi olur. ekşınları daha güzel çekebilirsiniz yani en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

15dkda bir reklam almayı biliyorlar ayıp ya o patlayan kan şeyleri neyse etrafta kalıntıları beliriyor kırmızı toz halinde
sonra slow motion yapmaya kasıp figuranların reaksiyon süresi 3sn olunca vurulduktan sonra bi anda ff almak falan ahaha
şu youtubeda evinde kasıp tek başına ne efektler çıkartıyor millet bizde anca salla pati koy gitsin izleyici salak nasısa diye yardırıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

reklamlarında silahlı çatışma sahnesinde ezel çata pata sıkarken gözlerini kapatıp duruyordu, izlemedim. ürkek ceylan havasında gireceksen çatışmaya ya hiç girme ya madde al. en delikanlı adamlar bile ihtiyaç duyabilir böyle asistlere ezel, o kadar hapishane kültür edinmiş adamsın lan sen ekeke
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

çok yavaş değil miydi killing.. ilk bölümü normal süresinde izledim sanırım.. ikinci kısmı atlaya atlaya izledim. yoksa 1:30 imkansız dayanamadım.

Abi sanki yönetmen çok güzel şeyler düşünmüş ama olmamış gibiydi o sahne ya.İçimde kıpraşan bi coşku vardı ama o kadar yavaş geçerken abuk subuk detaylara takılıp gülmemek için zor tuttum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...