Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi pazartesi reytingi değil bu genel reyting

pazartsi günü 3-4 tane izlicek şey var üst sırada olması normal

önemli olan genel reytingde napmıs.ilk zamanlar ilk 3 teydi.şimdi 18.
Mesaj tarihi:
saçma bir bölüm daha.herşey oyun cıkıcak işte sadfasd aliye bişi olmıcak

haberturk magazin ekinde haftalık genel reytingleryazıyor tv kısmında
Mesaj tarihi:
hani türk dizilerinde bi klişedir fakir biri zengin restorana girip pilav üstü kuru der misal

bade zaten dunyanın en zorlama karakteriydi bide üstüne bu klişeden daha kötüsünü yaptı ahaha
Mesaj tarihi:
Bence hala ortalamanin ustunde iyice les izlenmez diye birsey yok.Inanilmaz demedim zaten ama turk dizileri de ortada.

Red sen zaten istisnasin haci 2yildir soverek izliyosun diziyi sen baska kafadasin :)
Mesaj tarihi:
abi ilk 13-14 bölümün hatrına izliyorum ben

bide 70ler gerçekten çok başarılı diyebilirim.

onnu harici ciddi anlamda hani istikrarlı bi sıçış var dizide.ben bunu kesinlikle her bölümün 1 bucuk saat ve sezonda 34 bölüm çekmelerine bağlıyorum

ilk sezonu 20 bölümde bitirselerdi daha iyi olurdu en azından.fakat türk mantıgı hemen dizi tuttu 2. sezon kararı alındıgından beri berbat
Mesaj tarihi:
pembe diziye döndü olay iyice.atv ye geçince bu yüzden korkmuştum illa olaya bi aşk meşk katacaklar.atv ye geçtiğinden beri bi sıçışlarda zaten.show tv zamanlarını aratıyor.
Mesaj tarihi:
uzun zaman sonra izledim ben de ilk kez. dizi öyle bir hal almış ki; dayı bile 5 dk göründü koca bölüm. adam kalitesinden ödün vermek istemiyor tabii hehe
Mesaj tarihi:
Hani başkası olsa ( şahsen ben ) beğenmediğim birşeyi oturup 1 saat vakit ayırıp izlemem ama Red diziyi her ne kadar her bölümde nefretini dile getirsede fanlarından daha çok takip ediyor.

Red artık bir istisna. :)

Dizi çok durgun ve sıradan bir hal aldı ama genel itibariyle hala Türkiye'deki dizi ortalamasının üzerinde görüyorum ben.
  • Yeni Oluştur...