Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi pazartesi reytingi değil bu genel reyting pazartsi günü 3-4 tane izlicek şey var üst sırada olması normal önemli olan genel reytingde napmıs.ilk zamanlar ilk 3 teydi.şimdi 18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oha ölmedi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi berbat ya izlencek gibi değil 1. sezonda bitmeliydi her şey *pfzzt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu kadın çok çirkin ya bade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 nerden bakıyosunuz o ratinglere? bi de neye göre hesaplıyolar o ratingleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 saçma bir bölüm daha.herşey oyun cıkıcak işte sadfasd aliye bişi olmıcak haberturk magazin ekinde haftalık genel reytingleryazıyor tv kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 eyşan eritti bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Afedersin bok gibi bi bölüm oluyo yine. Saat 10'da başlamasına mı yanayım, bu kadar kıytırık oluşuna mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hani türk dizilerinde bi klişedir fakir biri zengin restorana girip pilav üstü kuru der misal bade zaten dunyanın en zorlama karakteriydi bide üstüne bu klişeden daha kötüsünü yaptı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bir de bu bolume kotu dediniz pes gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 e kötüydü.hepsi oyundu dedik ahah dizide laf çok icraat yok bişiler oluyor ama olduguyla kalıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bence hala ortalamanin ustunde iyice les izlenmez diye birsey yok.Inanilmaz demedim zaten ama turk dizileri de ortada. Red sen zaten istisnasin haci 2yildir soverek izliyosun diziyi sen baska kafadasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bölüm kurtaran twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi ilk 13-14 bölümün hatrına izliyorum ben bide 70ler gerçekten çok başarılı diyebilirim. onnu harici ciddi anlamda hani istikrarlı bi sıçış var dizide.ben bunu kesinlikle her bölümün 1 bucuk saat ve sezonda 34 bölüm çekmelerine bağlıyorum ilk sezonu 20 bölümde bitirselerdi daha iyi olurdu en azından.fakat türk mantıgı hemen dizi tuttu 2. sezon kararı alındıgından beri berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 pembe diziye döndü olay iyice.atv ye geçince bu yüzden korkmuştum illa olaya bi aşk meşk katacaklar.atv ye geçtiğinden beri bi sıçışlarda zaten.show tv zamanlarını aratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 forgiver said: ok aahah teşekkürler onayladıgın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red'i bu konudan banlatamıyor muyuz? HATERS GONNA HATE yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi bi kere hater oldum mu bitmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Holy said: Red'i bu konudan banlatamıyor muyuz? HATERS GONNA HATE yahu. !yes hater trol ciddiye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 uzun zaman sonra izledim ben de ilk kez. dizi öyle bir hal almış ki; dayı bile 5 dk göründü koca bölüm. adam kalitesinden ödün vermek istemiyor tabii hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hani başkası olsa ( şahsen ben ) beğenmediğim birşeyi oturup 1 saat vakit ayırıp izlemem ama Red diziyi her ne kadar her bölümde nefretini dile getirsede fanlarından daha çok takip ediyor. Red artık bir istisna. :) Dizi çok durgun ve sıradan bir hal aldı ama genel itibariyle hala Türkiye'deki dizi ortalamasının üzerinde görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 geçen hafta izlememiştim bu hafta özetlerden bakıyorumda bu ezel le diğer karının konuşması ne komik ya "çünkü ezel benim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ezelin gol orucu sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ezel attı, kenan ceza sahasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar