ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dayı kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Sparkcaster said: dayıya levitate basmışlar AHASHDAKLSJDHLASŞKDŞASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ee noldu yani bütün plan dayının racon yapması mıydı ? Oraya kadar gittiler yine silahlar çekildi kuul konuştular bi kurşun atmadan döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dayı raconu kesti işte. o silahcı herifi de dövdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ehuehue diziden bir şey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dizi koptu çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 muh te şem bir bölümdü. muh te şem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Abi bölüm çok iyiydi niye beğenmediniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sonlara doğru orgazm oldum lan , temmuz niye sattı kenanla , eğiri orası muamma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 olitere said: sonlara doğru orgazm oldum lan , temmuz niye sattı kenanla , eğiri orası muamma ama temmuzu mal gibi kullanmaya başlamışlardı ondan. spoya al bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu dayı selma aşkı öldürecek beni o görüş sahnesi neydi öyle asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu dizinin diyalogları gülümsetiyor beni,seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi yeni bölüm fragmanı. lan NOLUO LOST GİBİN OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Azure_Knight said: bu dayı selma aşkı öldürecek beni o görüş sahnesi neydi öyle asla Orası yuh dedirtti bana... Çok ağırdı bu bölüm sonlara doğru adama döndü. Heyecan yaptırdı cidden. Sıpoylır Eğir indi, Temmuz da iyi gidiyor, sonraki bölümü cidden merak ettim şimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 efsane bölümlerden biriydi valla ilk 15 bölümdeki o tadı aldım resmen bugün izlerken sonunda da sonraki bölümün fragmanını çaktılar iyi oldu iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Sonraki haftanın fragmanı verildi mi dizinin sonunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Guzel bölümdü. İlk kez biri aha ölecek ama nasılsa bişiler olur kaçar dedik ve cidden öldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 temmuz hakkinda @olitere, daha onceki bir bolumde cengiz eskisi gibi calis demisti. simdi maas aldigi icin kenandan kabul eder gibi olmustu temmuz. buyuk ihtimal bu yuzden. cengiz para veriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ahaha Dayı'nın eğir ile el sıkışma sahnesi, tek kelimeyle mükemmeldi. Ezel'in eğire söylediği son sözler ise beni feci heycanlandırdı. ahahahahaha ayar oluyordum lavuğa,çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya aşklar çıksın gitsin bu diziden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Önceden ön planda bir Ezel-Eyşan aşkı vardı şimdi herkes aşık birbirine ama bu kez vazgeçilen kadın Eyşan oldu. Yakacak ortalığı yakacaaak!. Dizi son 2-3 bölümdür iyi gidiyor valla kim ne derse desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bende 2 bölümdür izlemeyi bıraktıydım bay gelip, ne diyorsunuz izleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Eyşan yeni kıza savaş açacak ve elbette bi yandan Kenan kavgası bi yandan Can kavgası bu sezonu doldururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bombilo said: bende 2 bölümdür izlemeyi bıraktıydım bay gelip, ne diyorsunuz izleyeyim mi? izle bence iyiydi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bi sonraki bölüm çok aşk dolu olucak pek bi macera olmıyacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar