Cystein Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ali gibi bağırdım bölüm bitince NOLUYO LAN? NOLUYO LAN? LAN NOLUYO?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ehahah ilk bolumde de vardi da burda yapti nerd joke'u seth macfarlane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 olur isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Innuendo said: ehahah ilk bolumde de vardi da burda yapti nerd joke'u seth macfarlane. ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 holi şit. güzel bölümdü hele hele son 1 dakika. aman allahım. şaşırtmaya devam ediyor sabırsızlıkla bekliyoruz kalan bölümleri. devam ettirsinler abi bu diziyi. ratingleri düşüyorsa adam gibi reklamını yapsınlar ne bileyim yazık yani bitirirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ilk uzun arasını verdiğinde bu dizi böyle yavaş devam ederse bitirirler diyodum ama süper ilerliyor yeni Lost olmaya aday bence :P son bölüm çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sezon sonu dizinin sonu olacak lafları dönemeye başladı, reytingler iyi gitmiyormuş. ama dizi süper gidiyor ya. bölüm sonundaki Janis'in surat ifadesi wallpaper yapmaya değer neredeyse=) o kadar pis bakıyor hatun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 janis benim favorim ya.güzel hatun böyle sonlara alıstık artık ilginç gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 w0000t? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Acaba o kızın kendi gördüğünü anlatırken gösterilen yer şu an oturdukları ev mi? Ona dikkat eden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lloyd'un spastik çocuğu otobüse binip benfordlar'ın evine gitmeye çalışırken otobüste şöföre ayar veren adam bu japon kıza işveren adamla aynı kişi mi? bölümler elinde olan biri baksın bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 evet aynı kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cakma orlando bloom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 O hamlelerden telefon numarası çıkarma ve en sondaki olay iyiydi, gerisi sıktı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Aket-Atum said: Acaba o kızın kendi gördüğünü anlatırken gösterilen yer şu an oturdukları ev mi? Ona dikkat eden oldu mu?o kız derken kastettiğin charlie ise (charlie'nin nasıl bir kız adı olduğu ayrı bir muamma) evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şarlot un kısaltmasıdır belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Daha önce fragmanlarını görmüştüm ama pek çekici gelmediği için hiç izlememiştim. Geçenlerde izleyecek dizi kalmadığından biraz dizimaxe bakınayım dedim şansıma flashforward başladı 5-10 dk izledikten sonra fazlasıyla ilgimi çekti. O bahaneyle ilk bölümden itibaren izlemeye başladım 12. bölümü bitirdim oldukça hoş bir diziymiş daha önce izlemediğime pişman oldum. Dizi başlamadan önce yayınlanan antipatik tanıtımına bakıp peh bayar bu 2 bölüm sonra diyen başkalarının dikkatine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 seth macfarlane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 11 ve 12. bölüm bir arada olunca torrent sitelerinde çok karışıklığa neden oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi çok iyi gidiyor dizi ya. son bölümde güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 divxplanet uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.indivx.net/ burda var altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bende dizi lök diye bitti en sonunda. 40 dakikada kısa geldi biraz. acaba indirdiğim surum eksik mi çekmiş? bolum frost charlie'ye "hi charlie" dedikten sora bitio. sizde de ole mi?? yoksa benimkinde mi bi sorun var?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 benimde öyle bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dizinin hatunları hepsi bitch ya.. bu markın karısı o kadar söz fln verdi nie aldatıo ki şimdi, sanki markta babamın oğluymuş gibi üzüldüm adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar