mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 konyalı superman > all http://img3.imageshack.us/img3/9629/spermentrkiyedes09e0307.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 spermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Süper bölümdü "When did you come up with the idea for the laser?" "92. Why?" "Well, that photograph was taken in 1991" daha bir sürü şey oldu, konu ilerledi falan ama şuan aşırı üşeniyorum yazmaya. Her bölüm böyle olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 o lazeri düşünen bir daha geri dönmedi... gibi bir klişe yalnız. abi çok büyük umutlarla başlamıştım diziye hani seyredilir dizi fakat hakikaten O KADAR ÇOK klişe var ki seyrederken pff öff falan yapa yapa seyretmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yeni bölüm 3 mart 2010da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ilk 10 bölüm torrent yokmudur :) neyse buldum.lost başlyana kadar idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 idare edermiş de ne kadar çok abartan var diziyi peyton list le, Rachel Roberts iyi ilk smallville de görmüştüm nicolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bugün gazetede okudum dizi yayından kalkmış diye,öyle ise hiç başlamıyım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ne alaka neden kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mart 2010'da devam edecek, ara verdi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ne kalkmasi yahu, adamlarin elinde hazir bolumler var daha - son bolumden sonra gostermislerdi hatta bir kismini - onlari yayinlamadan boyle bir karar vermezler kesinlikle. Mart 2010'da devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 valla 2 bölüm izledim :).başarılı buldum.farklı geldi daha doğrusu.diğer bölümlerde iniyor. bakıcı kız daha once nerde oynuodu hatırlayamadım ama hastasıyım :) bide desmond abimiz sinirlenicek bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mad men ve big shots'ta oynadi uzun donem sayilabilecekler arasinda. benden kucuk olmasi muhtesem bir arti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mart yok abi yanlış görüşmüşsünüzüdür olamaz ya şaka olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 10. bolumun sonunda adamlar Mart 2010'da yayinlayacagiz diyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Demin ilk bölümünü izledim de. Bilinçleri ilk geldiği an millet help help die bagirirken aradan biri imdat dedi gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Laorx said: 5. bölüm şaka sanki, yok bunun sonu jericho'dan beter olcak gibi lol aynı lafı dedim arkadaşa izlerken. aynı flashforward'ı mı gördük nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 3. bölümdeki bong sahnesinde harold ' ne oldugunu biliyorum problem değil ' diyince güldüm baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 10. bölüm bitti. bugün başladım direk bitirdim burdaki spoiler&youmları da okuyaraktan. notunu veriyorum dizinin = 3/10. hikaye çok iyi senaryoya döken başarısız bir insan evladıymış. ver yansın 3 kişinin ailevi sorunlarıyla 15 dakikası katlediliyor her bölümün.buna holywoodda biz "smallville sendromu" diyoruz. hkayeyi de arada bir çözüm yapmak yerine sürekli yayıp sıfır sonuca ulaştırma teknikleri de özenti kokuyor ki buna da "lost sendromu" diyoruz. ki o da çok başarısız. sarı hatun vardı ona ne oldu ? yüzükleri alan adam ne oldu ? madem o konuda hiç bir halt göstermiyeceksin "dizi kötü gidiyo lan heyecan yaratcak bişeyler yapmalı" diyip çok alakasız yerde o yüzükleri göstermek nedir. kötü bildiğin. heroes bile arada bir kaç bölüm güzel oluyor bu direk fail. çok heveslenmiştim o kadar sözlük&burda okuyunca ama kötüymüş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sizin hollwood'da başka neler diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 keske 3 bolumde herseyi yapip, bitirselerdi degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 adamınbiri said: sizin hollwood'da başka neler diyolar ? "bu mudur o yazıya verebileceğin ayar." diyorlar. zaten y bile koyamamış failde sınır tanımamışsın ya neyse artık. hatta dizinin adı bundan böyle fastforward olsun. buna karar verdim. her bölümün 15 dakkasını fastforward izleyince gereksiz sahnelerden kutrulabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 süper bir dizi. tüylerimi diken eden dizilere bayılıyorum. herkese de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yannız dizi için çok aile falan anlatıyo diyosun baal.fakat lost a nasıl katlandık biz.koca 2 sezon jin ve sun hakaru tukara ve onlarca karakterin geçmişini izledik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar