Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 su maci alamasaydik yazik olurdu ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 BabacumMostors said: bu arda antalya fena değil kastırsa inter totoya opynar gibi duruyorkümede kalsınlar da.. :) sivas yine kaybetmis bu arada. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gene yırttı herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 BabacumMostors said: bu arda antalya fena değil kastırsa inter totoya opynar gibi duruyorintertoto kalktı be abi, ki bence pek bişey olmaz antalya'dan. yenemese fener hem şanssızlık hem de ayıp olurdu. bi de yine böyle bi ittire kaktıra modunda kazanma var, şimdi kötü oynanan maçları kazanmak önemli diye mi bakacan yoksa çekirge kaç sıçrayacak onu mu sayacan. garip takım oldu fener bu sene ya. ilk yarıyı izleyebildim, gördüğüme göre galibiyeti hak ediyolardı, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 3-4 direk bilmem kaç karşı karşıya 8 tane atcagımız maçtı ya , bunlara rağmen kazanıyorsak , şampiyonuz bu sene o kdr! bide 90 da çakmayı çok sewiyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Disappear said: su maci alamasaydik yazik olurdu ama ya. katılıyorum alamasanız ayıp olurdu, ama son dakikada öyle bir gol yemek yok. kimse alınmasın normal bi takım öyle bir defans yapmaz. 4 fenerliye 0 antalyalı. sanki 1 gol şampiyonluk getiricek. satılmış gibi geldi de neyse.. bu arada yanlış anlaşılmasın, fener baya pozisyona girdi güiza adam gibi aşırsa golde olurdu yerden vurucağına ama antalyanın yaptığı resmen onlar atamadı zorla attıralım gibi bir pozisyondu son dakkadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 CthuLhu said: gene yırttı herifler yayok bu sefer yırtmadılar. :) 3 tane direkten dönen top vardı. Onlardan biri olsa 3-4 de gelirdi. Antalya çok şanslıydı, son dakika 11 kişi hucum ederek gelen 1 puanı tepti. Hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu top bizi sevmiyo arkadaş. 3 top direkten döndü güiza 2 kere yüzde 100 karşı karşıya atamadı yine delirtti. kazım ve cristian baya iyiydi bugün. güiza da durdu durdu golde çok akılııca kendi sahasından çıktı bekleyip. neyse 7 de 7 diyelim geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Khelben said: Disappear said: su maci alamasaydik yazik olurdu ama ya. katılıyorum alamasanız ayıp olurdu, ama son dakikada öyle bir gol yemek yok. kimse alınmasın normal bi takım öyle bir defans yapmaz. 4 fenerliye 0 antalyalı. sanki 1 gol şampiyonluk getiricek. satılmış gibi geldi de neyse.. bu arada yanlış anlaşılmasın, fener baya pozisyona girdi güiza adam gibi aşırsa golde olurdu yerden vurucağına ama antalyanın yaptığı resmen onlar atamadı zorla attıralım gibi bir pozisyondu son dakkadaki. tabiki. son dakikada yapilacak haraket degil o. hayati 2 puan olur, ya hep ya hic dersin 10 kisi cikarsin. ama antalyanin boyle bi harakette bulunup alacagi 1 puani bile riske atmasi hata. neyseki bizim sansimiz tutmadi tutmadi, adamlarin hata yapacagi tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 o değilde antalya nın sahasına uzaylılar mı inmiş. crop circle gibi olmuş saha. yamru yumru çizgiler var, rengi atmış çimlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 antalya'yı hiç beğenmedim. fener doğru düzgün oynamamasına rağmen hak etti maçı, 4-5 tane net pozisyon var. antalya'nın sadece son dakikada art arda 2 tane bulduğu pozisyon var, zaten o golden önceki pozisyonda yalçın'ın sol kanattan orta yaptığını görünce böyle bir dangalaklık olacağı aklıma gelmişti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ahahahah ahahha aha aha ahahaha.. 2. gol nedir oyle ahahah ahahaha ahaha aha aha aha a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ulan ne zaman attılar.maçı izlemedim ama 89. dakkada fb tv ye baktım 1-1 di.oh dedim gitti 2 puan.sora bi açtım dakka 94 2-1 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gene sacma sapan bir semih golu. guiza o pozisyonda nasil ofsayta kosmamis, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sacma sapan semih golu dersen kimse gercegi bilemez :) dakika 90 kontratak fener 4 e karsi sifir ilerledi guiza ile ve pas verdi kaleciden once semihe oda bos kaleye atti. ama asil onemli olan dakika 90 da kontraatakta fb karsisinda sadece kaleci var. ahahaha aha ah ahahahahaha dusundukce gulumsuyorum bu ne len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dakika 90'ı geçmiş nasıl kontraatakla 4v0 olur ya? Kapanmaz mı abi bi takım.. Yuh. Ya antalyaspor gerizekalı ya da fener iyi para basmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 neyse şerif intikam alacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Wishmaster said: Ya antalyaspor gerizekalı ya da fener iyi para basmış :D tabi cnm cok iyi para verdik. ondan kaleci kurtardı karşı karıya pozisyonları falan hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kaleciye vermeyi unutmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 2. gol nasi becerdiler hala inanamiyorum hahahaahsfd sanki kupa macinda yenikler son saniye golu aticaklar genc semih aldi akillarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 link yok mu safdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 emre tokmaa yemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 özeti izledim az önce alex olsam güizayı evire çevire döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 şu semih'i de abartmayın ya, boş kaleye vurdu işte adam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar