Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Antalyaspor - Fenerbahçe 26.09.09 @ 20:00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

bu arda antalya fena değil kastırsa inter totoya opynar gibi duruyor
intertoto kalktı be abi, ki bence pek bişey olmaz antalya'dan. yenemese fener hem şanssızlık hem de ayıp olurdu. bi de yine böyle bi ittire kaktıra modunda kazanma var, şimdi kötü oynanan maçları kazanmak önemli diye mi bakacan yoksa çekirge kaç sıçrayacak onu mu sayacan.
garip takım oldu fener bu sene ya. ilk yarıyı izleyebildim, gördüğüme göre galibiyeti hak ediyolardı, orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

su maci alamasaydik yazik olurdu ama ya.

katılıyorum alamasanız ayıp olurdu, ama son dakikada öyle bir gol yemek yok. kimse alınmasın normal bi takım öyle bir defans yapmaz. 4 fenerliye 0 antalyalı. sanki 1 gol şampiyonluk getiricek. satılmış gibi geldi de neyse..

bu arada yanlış anlaşılmasın, fener baya pozisyona girdi güiza adam gibi aşırsa golde olurdu yerden vurucağına ama antalyanın yaptığı resmen onlar atamadı zorla attıralım gibi bir pozisyondu son dakkadaki.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Disappear said:

su maci alamasaydik yazik olurdu ama ya.

katılıyorum alamasanız ayıp olurdu, ama son dakikada öyle bir gol yemek yok. kimse alınmasın normal bi takım öyle bir defans yapmaz. 4 fenerliye 0 antalyalı. sanki 1 gol şampiyonluk getiricek. satılmış gibi geldi de neyse..

bu arada yanlış anlaşılmasın, fener baya pozisyona girdi güiza adam gibi aşırsa golde olurdu yerden vurucağına ama antalyanın yaptığı resmen onlar atamadı zorla attıralım gibi bir pozisyondu son dakkadaki.

tabiki. son dakikada yapilacak haraket degil o. hayati 2 puan olur, ya hep ya hic dersin 10 kisi cikarsin. ama antalyanin boyle bi harakette bulunup alacagi 1 puani bile riske atmasi hata. neyseki bizim sansimiz tutmadi tutmadi, adamlarin hata yapacagi tuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya'yı hiç beğenmedim. fener doğru düzgün oynamamasına rağmen hak etti maçı, 4-5 tane net pozisyon var. antalya'nın sadece son dakikada art arda 2 tane bulduğu pozisyon var, zaten o golden önceki pozisyonda yalçın'ın sol kanattan orta yaptığını görünce böyle bir dangalaklık olacağı aklıma gelmişti. :)
Sosyal ağlarda paylaş

sacma sapan semih golu dersen kimse gercegi bilemez :)

dakika 90 kontratak fener 4 e karsi sifir ilerledi guiza ile ve pas verdi kaleciden once semihe oda bos kaleye atti. ama asil onemli olan dakika 90 da kontraatakta fb karsisinda sadece kaleci var.

ahahaha aha ah ahahahahaha dusundukce gulumsuyorum bu ne len!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...