Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meksikada bulunan yaratik uzaylimis (%99)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizden değilseler uzaylı başına 100 sevapmış haberiniz olsun.

bide
Jaime Maussan geyikleri hep bunlar, ona kalsa zate meksikada havada suda yemekte lavaboda yeryerde uzaylılar var, sadettin teksoy un grandmaster hocası rahat olur adam.
Mesaj tarihi:

uzaylılar böle goblin gibi gözükmicek olm bize yoksa kimse kabul etmez bunları insansı canlı olarak, konuşan hayvan muamelesi yapıp vururlar.

böle gözükcekler hep:

sora türkiyedeki tecavüz vakalarında %3000 artış olcak tabi.

Mesaj tarihi:
professor Antonio benim dayimin arkadasi biraz once konustum. oncelikle selam ederim dedi herkese ve dedi ki %99.9 uzayli ama tabi kucuk ihtimal dna si yok diye bi mok olmayabilir dedi. sonra iste dayimi sordu napiyor fln dedi dedim napsin ole askerden geldi is bakiyor. dedi acilim varmis sizde ben dedim...
Mesaj tarihi:
İşin bir diğer falsosu da çiftçinin yaratığı suda boğması??
Böyle bir şeyle karşılasan kaç kişi bunu 1,5-2 saat suda tutar? İnsan eziverir kafasını gider işte, ama yok o zaman maketin tipi kayar ve böyle sallama haber çıkartamazlar di mi pardon pardon.
Mesaj tarihi:
Herif uzaylı bir kere medeniyetin merkezinden geliyor böyle uçan daireler zamanda seyahat falan aşmışlar bazı şeyleri adam yolda yürürken fare kapanını mı düşünecek.
Kim bilir ne matematik problemleri çözüyordu o an kafasında.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Bir de samimiyet kurmuş "ispanyanın en ünlü bilimadamıyla", antonyoya sordum diyo, bak bak ön ismiyle hitap falan :)

ufo konferanslarından tanışıyolar. hatta istanbulda ufo konferansı olduğu zaman habertürk te bi programa çıkmışlardı.
Mesaj tarihi:
insanoğlu ne yaptı önce uzaya maymun falan gönderdi. bunlarda deneme amaçlı kendi maymunlarını göndermişler heralde. İnsan ne yaptı; direk öldürdü yaratığı. Direk düşmancıl olarak etiketlendik şimdi daha dikkatli olmak lazım.
Mesaj tarihi:
ne biliyonuz lan uzaylının bizden daha ileri teknolojik seviyede olduğunu. adam belki götünde hyperdrive engine la doğuyor. belki galaksiler arası dolaşabiliyor ama hepsi ayrı bi ajdar hepsi ayrı bir sabri bey. belki adamlar dumanla haberleşiyor halen ama abidik gubidik gezenlere teleport oluyor.
  • Yeni Oluştur...