Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 %1 kasımpaşalıymış antonyo mesaj attı az evvel. çok samimiyizdir kendisiyle. enseye şaplat g*te parmak, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 trollemek gibi olmasin ama bence bu kitaplarin yayincisi bu uzayli. http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/09/25/fft16_mf380810.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bizden değilseler uzaylı başına 100 sevapmış haberiniz olsun. bide Jaime Maussan geyikleri hep bunlar, ona kalsa zate meksikada havada suda yemekte lavaboda yeryerde uzaylılar var, sadettin teksoy un grandmaster hocası rahat olur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 marsta kibleyi nasil bulucaz ya :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 NoTwisT said: Yuzuklerin efendisinde oynayan egri cocugu yakalamislar olay yapiyorlar. eğri çocuk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 NoTwisT said: Yuzuklerin efendisinde oynayan egri cocugu yakalamislar olay yapiyorlar. asdas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Üstünde sperm de bulmuşlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yok yaratık türkiyede bulunmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 acaba etinden döner yapıalbilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mal said: ne yapsın üstünde sustalıyla mı gezsin :) garibanın tekiymiş işte allah rahmet eylesin. sdfsfsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Daha fare kapanını bilmeyen adam buraya nasıl gelmiş bir soruverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi bilsen de yakalanabilirsin. bak ver evinin adresini gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 uzayda çıkan gazetelerin manşetlerini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben de uzaylıyım da çaktırmıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 uzaylılar böle goblin gibi gözükmicek olm bize yoksa kimse kabul etmez bunları insansı canlı olarak, konuşan hayvan muamelesi yapıp vururlar. böle gözükcekler hep: sora türkiyedeki tecavüz vakalarında %3000 artış olcak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bence doğru inanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 professor Antonio benim dayimin arkadasi biraz once konustum. oncelikle selam ederim dedi herkese ve dedi ki %99.9 uzayli ama tabi kucuk ihtimal dna si yok diye bi mok olmayabilir dedi. sonra iste dayimi sordu napiyor fln dedi dedim napsin ole askerden geldi is bakiyor. dedi acilim varmis sizde ben dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hadi bu uzaylı diil çiftçi nası ölmüş öle demiri eriticek sıcaklık otobanın kenarında,hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İşin bir diğer falsosu da çiftçinin yaratığı suda boğması?? Böyle bir şeyle karşılasan kaç kişi bunu 1,5-2 saat suda tutar? İnsan eziverir kafasını gider işte, ama yok o zaman maketin tipi kayar ve böyle sallama haber çıkartamazlar di mi pardon pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Terbiyesiz uzaylı,uzaylı dediğin efendi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Herif uzaylı bir kere medeniyetin merkezinden geliyor böyle uçan daireler zamanda seyahat falan aşmışlar bazı şeyleri adam yolda yürürken fare kapanını mı düşünecek. Kim bilir ne matematik problemleri çözüyordu o an kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Rewendor said: Bir de samimiyet kurmuş "ispanyanın en ünlü bilimadamıyla", antonyoya sordum diyo, bak bak ön ismiyle hitap falan :) ufo konferanslarından tanışıyolar. hatta istanbulda ufo konferansı olduğu zaman habertürk te bi programa çıkmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 insanoğlu ne yaptı önce uzaya maymun falan gönderdi. bunlarda deneme amaçlı kendi maymunlarını göndermişler heralde. İnsan ne yaptı; direk öldürdü yaratığı. Direk düşmancıl olarak etiketlendik şimdi daha dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Acun Adriana'yı ararken ağzınız açık dinliyodunuz he nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ne biliyonuz lan uzaylının bizden daha ileri teknolojik seviyede olduğunu. adam belki götünde hyperdrive engine la doğuyor. belki galaksiler arası dolaşabiliyor ama hepsi ayrı bi ajdar hepsi ayrı bir sabri bey. belki adamlar dumanla haberleşiyor halen ama abidik gubidik gezenlere teleport oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar