Chewy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Sezon başında 8 yıl futbol oynadığı İspanya'dan yuvaya kesin dönüş yapan, ancak takıma 1,5 ay geç katıldığı için henüz beklenen performansı sergileyemeyen Nihat Kahveci, ishal olduğu için dün takımdan ayrı kaldı. Önceki gün arkadaşları ile birlikte kokoreç yiyen yıldız oyuncunun midesinin bozulduğu ve bu nedenle çalışmalara mecburi ara vermek zorunda kaldığı belirtildi. Bu olay, bir dönem Beşiktaş forması giyen Ali Eren’in vakasını çağrıştırdı. Ali Eren, Fulya’da takım kampta iken arkadaşına gizlice dışarıdan kokoreç getirtmiş ve aynı akıbete uğrayarak ertesi gün oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakmıştı. kaynak:fanatik ne salak herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o değil de bunların kokoreççisi kim? Bilelim de uzak duralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kaç tane götürdüyse artık camış, bolcada süs biberi falan bastı heralde içlerine:D Yoksa 1-2 taneden kimseye bir şey olmaz, çok rezil yerde yemediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Herkesin midesi kaldırmıyor kokoreci. Ben tiksinirim ama yiyen ve ondan sonra abi ben bi acayip oldum ekieki diyen insanlar tanıyorum xD Ayrıca bu futbolcuların belli bir beslenme programları vs. yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Futbolcuların ne programları var,ne yasakları var ama gel gör ki kamptan kaçıp sağlıksız yemekler yemelerinden tut gece hayatında dal sigara arayanına kadar her tipi görmek mevcut. Gerçi bizde değil bu sadece eminim de asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yahu adam neden salak olsun , kokorec yerine kivi yese ayni sey olamaz mi? yillardir yerim kokorec midemin bozuldugunu hatirlamam sansizlik iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 valla lan kokoreç çekmiş canı işte yesin,o da insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 önce gol atsın, sonra kokoreç yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yazık zavallım kaç senedir gurbette hasret kalmıştır kokoreçe, e tabii bunca sene yiyemeyince bağırsaklar da unutmuştur kokoreçi bağışıklık gitmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Beşiktaş'a bi Arsen Wenger lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Hemen ekliyorum Arsen Wenger geçen senelerde şöyle demişti: "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Wishmaster said: Beşiktaş'a bi Arsen Wenger lazım. Bence önce bi başkan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Arsen Wenger beslenmeye çok dikkat ettiği için söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Wishmaster said: Arsen Wenger beslenmeye çok dikkat ettiği için söylemiştim. Yok anladım ben Seni.Benım Sitemim Demiroren Lavunyagillerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu adam kaval kemiğinde bıçak taşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar