Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Böyle bir mail geldi süperteklif'ten. Türkiye'Nin en özgün, ekonomik ve başarılı web projelerini bulacaklarmış. Patiden böyle işlerle uğraşan ve yarışmaya katılacak özgünlüğe sahip birçok insan gördüğüm için açayım dedim kimse açmadan... 5k TL para ödülü var. İlk yirmiye girene de daha çok ödül var bence. Kariyer fırsatıi projesini değerlendirme, onla bunla tanıştırma vs vs. Bi göz atın derim... http://www.webstarturkiye.com/ Tototsuna güvenen başvuru yapsın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ya aslında benim cok orijinal bir fikrim var da tamamlayabilmem icin iyi php bilen birinden yardım almam gerekiyor. html ve css konusunda her seyi halledebilirim ama eksik kalır. o yuzden basvuru yapmayacam sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Zaten webe hakim olman gerekmiyorki Toggiecan. Sadece fikiri, nasıl çözeceğini ortaya atacaksın. Dizayndan tut herşeyine kadar onlar yapıcak. Türkiye'nin bir numaralı web dizayncıları ekipte yer alıyor. O yüzden fikrin çöp olmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bu yarışmaya fikir göndersek çalınmayacağını nerden bilcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 o kadar iddialı bi fikrim olsa zaten kimseye söylemem kendim yaparım :) yetemezsem de birine yaptırırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 5.6. "WEBSTAR ", "Kullanıcı" tarafından kendisine açıklanan "Gizli Bilgi"leri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, "Gizli Bilgi"nin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir demiş sözleşmede. güvenilir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 e ne demiş ki orda? gizliliğini korumayı taahhüt ediyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 DoruK said: o kadar iddialı bi fikrim olsa zaten kimseye söylemem kendim yaparım :) yetemezsem de birine yaptırırım yani. yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kendim yapmasına yaparım da aklımdaki fikir baya büyük bir iş. siteyi kodlaması dizayn etmesiyle bitmiyor. işin hukuki yönü var, marka olması var, belki büyük şirketlerle anlaşma yapılması gerekebilir. o yüzden profosyonel birilerine ihtiyacım vardı. gönderdim bakalım noolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fikrin tek basina bir degeri yoktur yazilimin da tek basina bir degeri yoktur hersey execution da biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 exactly şimdiye kadar 100 proje yapmışımdır belki ama 20-30 tanesi gerçekten hayata geçmiştir, küçük büyük projeler. kısaca işi tamamen bitirip kullanılacak duruma getirmedikçe ne fikir değerli ne yazılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 işte execute kısmında zaten sorun. bunun içinde internet alanında uzman işletmeci, internet alanında uzman hukukçu vb gerekiyor. yarışmanın avantajıda bu zaten eğer seçilirse proje bu insanlara ulaşmanı sağlıyor. olmazsa kendim girişcem artık bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu tip yarışmalarda kazanan hep abuk projeler oluyor. çok küçük çapta ama çok detay birşey. örneğin istanbul menkul kıymetler borsasında su dağıtım meselesini kaporaya bağlamak... yani tutup da youtube'u %100 bir şekilde yenebilecek, basıp geçebilecek bir projeniz olsa bile bunlar kazanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tam okumadim ama senin fikrini satin aliyolar sanirim, yani 1 milyon dolarlik site olunca ortak olacagini sanmiyorum.. ki sirf fikire bile 5 bin ytl iyi veriyolar bence. o proje tutarsa bu fikrin basarisi degil adamlarin basarisi olur zaten. edit: Ödüller ve Fırsatlar Yarışmanın birincisine 5000 TL para ödülü Kazanan projenin bedelsiz olarak ön yüz tasarımının yapılması Dereceye kalan yarışmacıları yatırımcılarla tanıştırma fırsatı İnovent tarafından dereceye kalan ilk 20 yarışmacıya girişimcilere iş planı hazırlanması, iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için gerekli olan yatırımı bulma konularında 3 günlük, toplam 20 saatlik eğitim fırsatı Hurriyet.com.tr’de yarışmacının birincisine projesini tanıtma fırsatı Başvuru yapan kişilerin fikirlerini gerçekleştirme ya da fikirlerini gerçekleştirebilecek kişilerle tanışma fırsatı Kariyer fırsatı İş bulma fırsatı Uluslararası platforma açılma fırsatı Sektör tarafından tanınma fırsatı said: Kazanan projenin bedelsiz olarak ön yüz tasarımının yapılması ahahahahah bu ne ya.. Kazananlara email adresi acilmasi.. mynet e uye edilmesi.. onun disinda fikir alma uzerine pek degil gibi.. de yani ne anlami var simdi bu yarismanin. eger backgroundin yoksa yatirim zaten alamazsin sirf fikirle. hadi aldin basarili olma ihtimali %1. zaten execute edecek kadar bilgin varsa biraz, onyuz tasarimi kalsin bi zahmet. sirf motive etme amacli bi yarismaysa, yani hic bi hak iddia etmiceklerse, iyi niyetlerinden dolayi 4/10 veriyorum. onun disinda uzulerek olmamis diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Başvuru yapan kişilerin fikirlerini gerçekleştirme ya da fikirlerini gerçekleştirebilecek kişilerle tanışma fırsatı Hurriyet.com.tr’de yarışmacının birincisine projesini tanıtma fırsatı fikri üstlenmiyorlar. gerçekleşebilmesi için gerekli kanalları açıyorlar. anladığım bu benim. birinci gelen proje tutarsa onların yararına olacak tabi işte bizim yarışmamızda birinci olan proje şimdi hayata geçti şöyle başarılı oldu böyle tuttu diye. evet çok saçma olmuş ön yüz tasarımı :D o kadar işi bilenlerle felan tanıştırcaz demişler ön yüz tasarımı olsa nolur olmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 su acidan dedim olmamis bide.. yani daha once yatirim firmalari cikti tr de. ayni mantikla yapabilirlermis. bu kada sponsorla, para kaldirirlardi, 3-5 milyon dolar. sonra bu isin icinden gelenler, yazilimci, yonetici vs. is planiyla sunla bunla projesini sunardi sadece fikir degil, onlara yatirim olarak verilirdi. her sektorden katilimci olmazdi yani.. ayni amerikan sistemi iste olurdu.. ya da illa fikirse olay, fikri satin alirlardi, fikri uygulayabilecek olanlara verirlerdi gibi.. bu sekli olmamis yani. backgorundi olmayan biri tanissada yatirim bulamaz kalir oyle. hadi koca yarisma bos gitmesin diye zorla para bulunsa, o projenin basarili olmasi %1 bile degil.. ilk dedigim yontem en akillicasi olurdu, en saglikli donus oyle alinirdi. ornekleri var bi ton ilham almalari gerekirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 söylemiyim söylemiyim dedim ama sanırım paticik dün yine patladı giremedim, nedanko bu kadar çok biliyorsan paticiği sürekli patlamayacak şekilde bi çalıştırsaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 paticik'in patlaması ile nedanko'nun bildikleri arasında ne gibi baglantı kurdun? cemkirmeyin hemen, ne biliyosanız siz de onu yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kimle bağlantı kuracağız yetkili kimse onunla kuruyorum bağlantıyı. teknik adam nedankoysa tabi ki nedankoyla kuracağım. iki moderatörlük alacağım diye bu kadar alçalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar