Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webstar - Türkiye

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir mail geldi süperteklif'ten.
Türkiye'Nin en özgün, ekonomik ve başarılı web projelerini bulacaklarmış. Patiden böyle işlerle uğraşan ve yarışmaya katılacak özgünlüğe sahip birçok insan gördüğüm için açayım dedim kimse açmadan...

5k TL para ödülü var. İlk yirmiye girene de daha çok ödül var bence. Kariyer fırsatıi projesini değerlendirme, onla bunla tanıştırma vs vs. Bi göz atın derim...

http://www.webstarturkiye.com/

Tototsuna güvenen başvuru yapsın XD
Sosyal ağlarda paylaş

5.6. "WEBSTAR ", "Kullanıcı" tarafından kendisine açıklanan "Gizli Bilgi"leri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, "Gizli Bilgi"nin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir

demiş sözleşmede. güvenilir mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kendim yapmasına yaparım da aklımdaki fikir baya büyük bir iş. siteyi kodlaması dizayn etmesiyle bitmiyor. işin hukuki yönü var, marka olması var, belki büyük şirketlerle anlaşma yapılması gerekebilir. o yüzden profosyonel birilerine ihtiyacım vardı. gönderdim bakalım noolcak.
Sosyal ağlarda paylaş

işte execute kısmında zaten sorun. bunun içinde internet alanında uzman işletmeci, internet alanında uzman hukukçu vb gerekiyor. yarışmanın avantajıda bu zaten eğer seçilirse proje bu insanlara ulaşmanı sağlıyor. olmazsa kendim girişcem artık bi şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip yarışmalarda kazanan hep abuk projeler oluyor.
çok küçük çapta ama çok detay birşey.
örneğin istanbul menkul kıymetler borsasında su dağıtım meselesini kaporaya bağlamak...
yani tutup da youtube'u %100 bir şekilde yenebilecek, basıp geçebilecek bir projeniz olsa bile bunlar kazanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tam okumadim ama senin fikrini satin aliyolar sanirim, yani 1 milyon dolarlik site olunca ortak olacagini sanmiyorum..

ki sirf fikire bile 5 bin ytl iyi veriyolar bence. o proje tutarsa bu fikrin basarisi degil adamlarin basarisi olur zaten.

edit:

Ödüller ve Fırsatlar

Yarışmanın birincisine 5000 TL para ödülü
Kazanan projenin bedelsiz olarak ön yüz tasarımının yapılması
Dereceye kalan yarışmacıları yatırımcılarla tanıştırma fırsatı
İnovent tarafından dereceye kalan ilk 20 yarışmacıya girişimcilere iş planı hazırlanması, iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için gerekli olan yatırımı bulma konularında 3 günlük, toplam 20 saatlik eğitim fırsatı
Hurriyet.com.tr’de yarışmacının birincisine projesini tanıtma fırsatı
Başvuru yapan kişilerin fikirlerini gerçekleştirme ya da fikirlerini gerçekleştirebilecek kişilerle tanışma fırsatı
Kariyer fırsatı
İş bulma fırsatı
Uluslararası platforma açılma fırsatı
Sektör tarafından tanınma fırsatı

said:
Kazanan projenin bedelsiz olarak ön yüz tasarımının yapılması

ahahahahah bu ne ya..

Kazananlara email adresi acilmasi.. mynet e uye edilmesi..

onun disinda fikir alma uzerine pek degil gibi.. de yani ne anlami var simdi bu yarismanin. eger backgroundin yoksa yatirim zaten alamazsin sirf fikirle. hadi aldin basarili olma ihtimali %1.

zaten execute edecek kadar bilgin varsa biraz, onyuz tasarimi kalsin bi zahmet.

sirf motive etme amacli bi yarismaysa, yani hic bi hak iddia etmiceklerse, iyi niyetlerinden dolayi 4/10 veriyorum. onun disinda uzulerek olmamis diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Başvuru yapan kişilerin fikirlerini gerçekleştirme ya da fikirlerini gerçekleştirebilecek kişilerle tanışma fırsatı

Hurriyet.com.tr’de yarışmacının birincisine projesini tanıtma fırsatı

fikri üstlenmiyorlar. gerçekleşebilmesi için gerekli kanalları açıyorlar. anladığım bu benim. birinci gelen proje tutarsa onların yararına olacak tabi işte bizim yarışmamızda birinci olan proje şimdi hayata geçti şöyle başarılı oldu böyle tuttu diye.

evet çok saçma olmuş ön yüz tasarımı :D o kadar işi bilenlerle felan tanıştırcaz demişler ön yüz tasarımı olsa nolur olmasa nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

su acidan dedim olmamis bide..
yani daha once yatirim firmalari cikti tr de. ayni mantikla yapabilirlermis. bu kada sponsorla, para kaldirirlardi, 3-5 milyon dolar. sonra bu isin icinden gelenler, yazilimci, yonetici vs. is planiyla sunla bunla projesini sunardi sadece fikir degil, onlara yatirim olarak verilirdi. her sektorden katilimci olmazdi yani.. ayni amerikan sistemi iste olurdu..

ya da illa fikirse olay, fikri satin alirlardi, fikri uygulayabilecek olanlara verirlerdi gibi..

bu sekli olmamis yani.

backgorundi olmayan biri tanissada yatirim bulamaz kalir oyle. hadi koca yarisma bos gitmesin diye zorla para bulunsa, o projenin basarili olmasi %1 bile degil.. ilk dedigim yontem en akillicasi olurdu, en saglikli donus oyle alinirdi. ornekleri var bi ton ilham almalari gerekirdi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...