Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ekstrem ürün işte.. tartışılacak bir şey değil.. başka bir ekstrem ürün yapmak isterseniz, bi netbook alın 9"lik markasının, özelliğinin zerre değeri yok bak. üstünü pembe boyayıp pırlanta kaplayın ve adını da "bimbos are people too" falan koyun.. yakuttan falan üstüne bi de kalp deseni atarsınız isterseniz. her türlü ekstrem ürüne çılgınlar gibi ellerinde tuzlukla koşanlar olacaktır tabii.. ha bana sorsan, almayı aklımın ucundan geçirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fiyati disinda yapilan elestiriler biraz yersiz olmus bence. notebook diyince illa otobuste plajda tuvalette kullanabileceginiz alet gelmemeli akla. ayin 3 haftasini bi sehirde, 1 haftasini baska bi sehirde geciriyosaniz, bilgisayarinizi surekli yaninizda tasimaniz gerekiyosa ama kullanirken masaustu guzelliklerinden fedakarlik etmek istemiyosaniz bence guzel bi alet. fiyati cok yuksek, ama param olsa acimadan alirdim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ev arkadaşımda var benzer ayarda bi alet daha eski serilerden. sürekli masada kullanıyor ama sık sık ev değiştirme ve arada memlekete gitme durumları olduğu için masa üstü tercih etmiyo hiç bi şekilde. günlük olarak yanında taşımıyo tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bone said: Mumu said: abuk subuk konuşmayın ya nesi uygunmuş? 6 milyara bundan bin kat iyi desktop alır üzerine bunun yarısı kadar da bir laptop satın alırım. hahaha klasik laptop muhabbeti ya seviyorum :D 6 milyara bundan iyi desktop alamassınız, beceremezsiniz diyen yok zaten. ancak bu tip laptopların fiyatı bu civarda oluyor. "laptopa göre" pahalı bir cihaz değil. "roket adam" said: 6 milyarı buna vereceğime, giderim 12 tane netbook alırım, bu ne lan. görmemiş bilgisayarı direkt başka bişi değil. 6 kilo laptop mu olur. "EN SÜPERİ BENDE VERDİM PARAYI VURDUM KIRBACI HATTUUUN" bilgisayarı. e netbook almak isteyen için değil ki bu bilgisayarda. en süperiyle de alakası yok direk daha iyi oyun oynamak için. "roket adam" said: donanımdan anlayan biri olarak diyorum ki, saf hayvanlık bu başka bir şey değil. donanımdan anlamıyormuşsun demek ki yeterince :) insanlar neler neler yapıyor. onlarca ssd'yi birbirine bağlıyor, birkaç tane cpu'luk anakartlardan kullanıyor, 4 ekran kartı birden takıyor... bunlar daha iyi performans alabilmek için. demek ki adamın işine yarıyor ki alıyor. kimine göre de oyun desktopu almak enayilik. cihaz internete bağlanabiliyorsa ötesine gerek yok. Bone söylenecek herşeyi söylemiş, topic lock zamanı gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 profesyonelce 3dsmax kullanmayacak biri için israf "oyun oynayacağım hacı" diyene de israf (zaten taşınacak gibi değil bu makina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Çok tipsizmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fakire israf zengine oyuncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kıskanmayın aleti, fakir misiniz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi o ne ağırlık üstünde iki tane iki buçuk litrelik kola taşımak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 zaten amaç sırtında taşımak değil ki :) ofis dışında çalşışabilmek maksat böyle dağda bayırda şantiyede olmadık mekanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar