aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Her yıl inatla çıkmaya devam eden bu güzide oyunumuzu biz de herkese inat oynamaya devam ediyoruz :) http://www.extremetrucker.com/ Bu yıl ki tema, aklıselim şöförlerin gitmeye cesaret edemeyecekleri yollar. Oyunun henüz hazır olmayan sitesinde Kasım 2009 yazıyor ama oyun çıkmış. Oynayınca yorumumu yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nerden buldun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 trafiğin soldan akması beni bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Evet ya o kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dağ eteğindeki yollara hasta oldum, ta aradığım gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abi olayı nedir bu oyunun? kamyon mu kullanıyoruz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Oradan orada yük filan taşıyorsun ama bildiğin saatler sürüyor yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben bu oyunu her oynadığımda uyuyakalıp sağa sola gömüyorum, sonra seslere uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fistan said: trafiğin soldan akması beni bayar. Bende buna takıldım ya belki ayarlanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fastreloader said: ben bu oyunu her oynadığımda uyuyakalıp sağa sola gömüyorum, sonra seslere uyanıyorum gerçek kamyoncusun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fastreloader said: ben bu oyunu her oynadığımda uyuyakalıp sağa sola gömüyorum, sonra seslere uyanıyorum asfhu, bizim tir soforlorunude bu teste sokmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yalni bu oyun acaip manyak kitlendiriyo adami, kafan guzel oynasan valla 8 saat araliksiz kullanirisin tiri, bide hani bi espiriside yok yol bayir ama, acaip bisi lan bagliyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bildigin tır simulasyonu iste ya, eskiden guzel geliyodu da simdi bayar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 benim kuzen deli gibi oynardı bu serinin oyunlarını eskiden,uyuz olurdum ne lan böyle saatlerce amaçsız mal gibi tır sürüyosun diye.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lexius said: fastreloader said: ben bu oyunu her oynadığımda uyuyakalıp sağa sola gömüyorum, sonra seslere uyanıyorum gerçek kamyoncusun o zaman çekip otobanın kenarına dinleniceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oyunu piyasada bulan varsa ilgilensin benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Aynen. Bir yerde September gördüm sanki ama nerde gördüm o tarihi şimdi hatırlamıyorum. Sanırım October'ı bekliycez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 inatla 200mb olacaksa yine almayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 euro truck simulator oynayim dedimde biraz cok bayiyo ya. grid filan oynadiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 saatlerce kamyon mu oynanır ya. bildiğin sabır testi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 grafikler güzel olsa, etrafta manzara fln bişiler olsa, yollarda gerçeğe biraz benzese oynanırda. seattle orlanda 2saat fln sürüyor oyunda. hani tır gitmiş la florida seattle arasını 2saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Odeon said: euro truck simulator oynayim dedimde biraz cok bayiyo ya. grid filan oynadiktan sonra ya bu truck oyunlarında hep bişeyleri eksik yapıyorlar. euro truckta bi oynanabilirlik var mesela, tırın yol kavrayışı hareketleri falan gerçekçi, hoş, eğlenceli ama oyunda atmosfer adına hiçbirşey yok. şehire geliyosun ihtişamlı bişeyler bekliyosun 2 tane bina 3 tane trafik ışığı bide gelip geçen arabalar. bumudur yani? ayrıca bişey farkettim, truck oyunları oynamamda euro truck biraz oynadım ve meraklandım diğer truck oyunlarına baktım. mesela 18 wheels of steel'ın bi versiyonunu indirmiştim, şehir kocaman atmosferi hoş binalar falan güzel yapmışlar harita güzel yollar değişik değişik ama onunda oynanabilirliği yok. kamyon odun gibi diğer herşey odun gibi. ve sonra farkettimki hepsinin arkasında valusoft var. e aga bu adamlar gerizekalımı şu oyunlardaki tüm iyi özellikleri bi araya toplayıp bi tane adam akıllı çıkarsalar ya 4 farklı oyuna dağıtmak yerine? spastik firma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Eurotruck çok bayiyor, sürekli tertemiz gıcır gıcır avrupa otobanlarında sürüyorsun, git gel başka bir olayı yok, grafikleri güzel, kmayonu sürmesi güzel ama başka birşey yok. Oyuna birde kendi şirketini kurma, adam alıp çalıştırma gibi, telsiz konuşmaları, radyo istasyonları eklense, kar, yada polis çevirmesi gibi detaylar eklense, daha güzel olur gibime geliyor. Extreme tucker bu açından şimdilik iyi görünüyor, buzyolu kamyoncularını bile eklemişler oyuna :), donmuş nehirler üzerinden geçeceğiz :). Bu oyun illaki 22 inç bir monitörde, direksiyon ve gaz fren pedalı ayrıca üzerinizde beyaz bir atlet ile oynanmalı o zaman keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Law said: Oyuna birde kendi şirketini kurma, adam alıp çalıştırma gibi, telsiz konuşmaları, radyo istasyonları eklense, kar, yada polis çevirmesi gibi detaylar eklense, daha güzel olur gibime geliyor. e vardı zaten bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Eurotruckda varmıydı ? Hatırladığım kadarıyla yokdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar