Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 Wheels of Steel - Extreme Trucker - Yine Yeniden

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Her yıl inatla çıkmaya devam eden bu güzide oyunumuzu biz de herkese inat oynamaya devam ediyoruz :)

http://www.extremetrucker.com/

Bu yıl ki tema, aklıselim şöförlerin gitmeye cesaret edemeyecekleri yollar. Oyunun henüz hazır olmayan sitesinde Kasım 2009 yazıyor ama oyun çıkmış.

Oynayınca yorumumu yaparım..
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

euro truck simulator oynayim dedimde biraz cok bayiyo ya. grid filan oynadiktan sonra

ya bu truck oyunlarında hep bişeyleri eksik yapıyorlar. euro truckta bi oynanabilirlik var mesela, tırın yol kavrayışı hareketleri falan gerçekçi, hoş, eğlenceli ama oyunda atmosfer adına hiçbirşey yok. şehire geliyosun ihtişamlı bişeyler bekliyosun 2 tane bina 3 tane trafik ışığı bide gelip geçen arabalar. bumudur yani? ayrıca bişey farkettim, truck oyunları oynamamda euro truck biraz oynadım ve meraklandım diğer truck oyunlarına baktım. mesela 18 wheels of steel'ın bi versiyonunu indirmiştim, şehir kocaman atmosferi hoş binalar falan güzel yapmışlar harita güzel yollar değişik değişik ama onunda oynanabilirliği yok. kamyon odun gibi diğer herşey odun gibi. ve sonra farkettimki hepsinin arkasında valusoft var. e aga bu adamlar gerizekalımı şu oyunlardaki tüm iyi özellikleri bi araya toplayıp bi tane adam akıllı çıkarsalar ya 4 farklı oyuna dağıtmak yerine? spastik firma ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Eurotruck çok bayiyor, sürekli tertemiz gıcır gıcır avrupa otobanlarında sürüyorsun, git gel başka bir olayı yok, grafikleri güzel, kmayonu sürmesi güzel ama başka birşey yok.

Oyuna birde kendi şirketini kurma, adam alıp çalıştırma gibi, telsiz konuşmaları, radyo istasyonları eklense, kar, yada polis çevirmesi gibi detaylar eklense, daha güzel olur gibime geliyor.

Extreme tucker bu açından şimdilik iyi görünüyor, buzyolu kamyoncularını bile eklemişler oyuna :), donmuş nehirler üzerinden geçeceğiz :).

Bu oyun illaki 22 inç bir monitörde, direksiyon ve gaz fren pedalı ayrıca üzerinizde beyaz bir atlet ile oynanmalı o zaman keyifli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...