Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı

Fly

Öne çıkan mesajlar

Ya bende Ti 4400 var hemen atlayıp almıştım çıkınca.

Şimdi FX falan almayı düşünüyorum çok mu gereksiz olur?

Bi türlü şöle tam manasıyla kendi kendime "Yok abi senin kart daha dayanır boşuna almış olursun salla ram al onun yerine.." falan diyemedim :P

Naapsak?[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben 128mb his excalibur ati radeon 9600xt yi 270milyon(kdv dahil)aldım,bi buçuk ay kadar önce.fiyat farkının sebebi kutunun üstünde yazan excalibur veya sapphire yazısı sebebiyle,sanırım sapphire daha iyi ama 250$ kadardır fiyatı onun,bide üstündeki fandan ses falan gelmiyo bayaa iyi bi alet
tavsiye ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben bodrum'dayım ama istanbul'u bile esgeçip (istanbul'da ilgilenebilecek abim olduğundan orayı tercih ettiğim halde) ankara'daki mavi bilgisayar'dan internet vasıtasıyla bilgisayar toplayacağım bu hafta, tavsiye edebilirim. çeşit, fiyatlar çok iyi ve işten anlyora benziyorlar izlenimi edindim web sitesinden..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flyblast, 14 Haziran 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
510 $ mış 6800.

Bu 9600 XT yi kurması çok mu zor olur ? Bir de kaça ve nerde (Ankara'da) bulunur ?

(Fazladan bir konu açılmasın diye hortlattım)

[Bu mesaj flyblast tarafından 14 Haziran 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]

yok ama ilk önce eski kartının sürücülerini kaldırman ve kalıntılarını temizlemen lazım,formatlayıp kurmak en güzeli ama.Ankarayı bilmiyorum istanbulda www.andromeda.com.tr den bak yada www.hepsiburada.com u dene (169+kdv hepsiburadada)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flyblast, 14 Haziran 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
510 $ mış 6800.

nasıl olur?
GeForce FX5950 ULTRA bile 581,48 $ + KDV, 6800 510$'a kim satıyormuş ki?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...