Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King vs. Yemeksepeti

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bence güzel bi şey oylamayı şirketin görmesi. misal burger king değil ama karşıda otururken sürekli dürüm aldığım bir kebapçı vardı, memnundum ve yüksek puan veriyordum.

meğersem kontrol ediyorlarmış, bir gün ekstra dürüm mü menü mü ne gelmişti, sürekli yüksek puan verdiğiniz için hediyemiz dedi adam.. bir de siparişimi hemen getirirlerdi, güzeldi yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

oha birikmiş 150 sipariş var, hepsini puanlasam mı acaba

Nüğaahahah.

Burger'dan cheese D.Whooper istemiştim Jumbo. 2 tane cheese whooper menü 2 onion rings 2 diet kola yollamışlardı. Aradım niye beni üzüyorsunuz diye karşımdaki kadın " efem kuryenin hatasıdır siz onu yiyin biz sizin siparişi ücretsiz tekrar yollayalım" dedi.

Vaktim yoktu istemedim.

Bundan sonra acımak yok, Burger'ın bu akşamki menüsüne tam 3 puan veriyorum diye devam edelim yemekteyiz mantığı.
Sosyal ağlarda paylaş

bega said:

bence güzel bi şey oylamayı şirketin görmesi. misal burger king değil ama karşıda otururken sürekli dürüm aldığım bir kebapçı vardı, memnundum ve yüksek puan veriyordum.

meğersem kontrol ediyorlarmış, bir gün ekstra dürüm mü menü mü ne gelmişti, sürekli yüksek puan verdiğiniz için hediyemiz dedi adam.. bir de siparişimi hemen getirirlerdi, güzeldi yani :)

dürüm değil ya lahmacun.
yanına da ekstra dürüm değil , ayran getirdiler :P

+
sistem;
adam sorsun bize niye düşük puan verdiğiniz desin neyi eksik yaptık desin diye ancak bize düşük puan vermiş bundan sonraki siparişlerinde ekstra tükürük katalım diye değil (:
ancak burası Türkiye, her şey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

Dün saat 19.15 te istediğim sipariş 20.30 da geldi. Girdim siteye siparişe de servise de rezalet diye işaretledim. Burger King'den bahsediyorum.

bazen menüyü kasadan sipariş verirken bile 15-20 dakka beklettikleri oluyor. efendim siz oturun biz getirelim derse yandın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkansis said:

Ya belki baslangic sorusu gibi gelicek ama yemeksepetinin bir yaptirimi varmi restoranlar uzerinde ? Yada umurlaridami bu puanlama ?

ben bunu merak edip sormuştum
abi sen yemeksepetinden söyle,önceliği onlar alıyor,daha çok özen gösteriyoruz puan nedeniyle demişti

bun diyende direk bahçeşehir burger king müdürüydü

senin var mı böyle yüksek tanıdıkların?

yoktur tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Burger king hakikatten rezalet. Benimde verdiğim sipariş 45 dk en geç dedikleri halde, 1.30 sonra ancak geldi. Siparişi iptal ettim sonunda. tam o sırada adam geldi bende acıdım alayım dedim, almaz olaydım. Buz gibi patetesler vs.

Senin şubeye özel galiba. Biz arkadaşlarla Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı, Ataköy falan bir sürü yerden söylüyoruz senelerdir, kırk yılda bir yarım saati geçiriyorlar, 45 dakikayı hiç geçirmediler. İçerik olarak da pizzacılarla beraber en doğru getiren onlar sosuna kadar, McDonalds söyledin mi sosu falan geçip burgerler doğru gelebildi mi onu kovalıyorsun mesela :p

Puan işine önem veriyorlar da, gidip bir tane sos yanlış geldi diye 1-1-1 veren ayıları da sallamazlar yani, insan gibi sebeplerle ve orantılı puanlar vermek lazım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da aynısını dedi lan adam geçen gün oo oozan bey bize 10 puan verir misiniz ? dedi.Bende bey deyince tabii bi irkildim
-ne demek efendim tabii ki veririm diyerekden takım elbiseleriyle deri koltuğuna oturan bi genel müdür gibi altımda pijamalarla tahta sandalyeme oturdum ve arka tarafından duvara doğru yaslanarak bir deri koltuk izlenimi yarattım perdeler çekikti zaten direk ortamda bi plaza havası vardı kahvem de vardı masada unutmayalım bu detayı bende bunları göz önünde bulundurarak bana hissettirdikleri bu duygulardan dolayı 10 puan verdim öhö.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ya bu olaydan sonra
sanki sürekli burger kingden yemem gerekiyormuşcasına burger king'e abandım günlerdir ve
adamları sanki cidden ben 20. sıraya düşürmüşüm de 1. sıraya yükseltmeye çalışıyorum gibi 10 10 10 basıp duruyorum.

boyle psikolojik baski altinda hissediyosun kendini di mi, bi gun getirdigi paketten bomba cikar mi, hamburgerin icine tukururler mi felan diye du$unuyosun hep.. bilirim o duyguyu asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...