Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skynet harakete geçti(insansız ölüm makinesi kontrolden çıktı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Predator'lar zaten uzaktan kumandalı, sinyali bozulmuş işte. Ayrıca kendi otonom modu var, uzaktan kumanda sinyali kesilirse şunu şunu yap diye ona da saçma bişi ayarlamışlar demek ki ya da hiç ayarlamamışlar allah ne verdiyse düm düz gitmiş
Mesaj tarihi:
ZaCk said:

evet sonra dünyadaki tüm ağlara kendini yayar. zaten skynet 5kb lık ekler halinde maillerle yayılıyormuş hazırlık olarak. sizin pc nine girip 3 ghz lık işlemcinizle tüm dünyayı kontrol edecek. sonra nükleer füzelerle tüm dünyayı yok edecek ama bi şekilde içinde olduğu ağlar sağlam kalacak o kısmını ben çözemedim ama skynet bu yapar.

skynet bunu istese simdide yapar. Ama yapmiyor cunku dunyadaki toplam nukleer fuze sayisi butun dunyadaki insanligi yok etmeye yeterli degil.
Mesaj tarihi:
Arkansis said:

ZaCk said:

evet sonra dünyadaki tüm ağlara kendini yayar. zaten skynet 5kb lık ekler halinde maillerle yayılıyormuş hazırlık olarak. sizin pc nine girip 3 ghz lık işlemcinizle tüm dünyayı kontrol edecek. sonra nükleer füzelerle tüm dünyayı yok edecek ama bi şekilde içinde olduğu ağlar sağlam kalacak o kısmını ben çözemedim ama skynet bu yapar.

skynet bunu istese simdide yapar. Ama yapmiyor cunku dunyadaki toplam nukleer fuze sayisi butun dunyadaki insanligi yok etmeye yeterli degil.

yok artık, mımımıza bile koruz.
Mesaj tarihi:
Sam said:

"zamanda yolculuk olmasa back to the future konusu güzel olacak" demekten farkı olmamış, konu olmuyor zaten aksi halde.

dikkatli oku, zamanda yolculuk cart curt olmasa denmiş ve hatta üzerine basılmış
Mesaj tarihi:
evet arkansis haklısın yeterli değil.hakkımızı aramıyoruz hep o yüzden halbusi insanlığı yok edecek kadar büyük cephanelikler bizim de hakkımız herşeyi skynet ten beklemiyelim.
  • Yeni Oluştur...