Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş-Kayserispor 19.09.09 @ 21:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

ya bir gercek varki bir FB li olarak kabul ettigim.

ligde iki buyuk var bence. GS ve FB. bunlardan birisi digerinden o sezon daha iyiyse o sampiyon oluyor, ikiside kotu ise aradan firliyor bjk.

sahsen GS maci haric ben baska bir takimla yaptigimiz macta heyecanlanmiyorum.

ispanyada real barca ne ise burada da fb ve gs ..

iyiki varsin GS :)

bjk ile ne alakasi varsa artik yazdiklarimin. ama su bjk nin hali yazdirtti.
Sosyal ağlarda paylaş

hakan ünsal geçen şey diodu

valla biz beşiktaş maçlarına öyle ayrı hazırlanmıoduk asla.heylanlanmıoduk stres falan olmuo diodu.bi tek fener ile oynicagımız maçlar farklı diodu

ne yazıkki öyle.ben fener maçlarını izlerken fener kaleye her gelişinde kalp spazmı geçiriyorum.beşiktaş maçlarını bzn izlemediğim bile oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fener hangi sene rezaletti yahu :)

rezlaet olsa bile fener bi geçen sezon 4. oldu bide bize 6 attıgı sene 6. olmustu galiba

Demirören zamanından önce lig sıralamalarına bakın bjk çoğu zaman 2. olmuştur. Araya bazen takım girdiğinde bu fener ve gs'den başka takım oluyordu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hakan ünsal geçen şey diodu

valla biz beşiktaş maçlarına öyle ayrı hazırlanmıoduk asla.heylanlanmıoduk stres falan olmuo diodu.bi tek fener ile oynicagımız maçlar farklı diodu

ne yazıkki öyle.ben fener maçlarını izlerken fener kaleye her gelişinde kalp spazmı geçiriyorum.beşiktaş maçlarını bzn izlemediğim bile oluyor :)

iyi bari tek degilmisim ama inaniyorum ki fb ve gs lilerin %90 i bu sekilde dusunuyordur.,
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Red said:

rezlaet olsa bile fener bi geçen sezon 4. oldu bide bize 6 attıgı sene 6. olmustu galiba

Demirören zamanından önce lig sıralamalarına bakın bjk çoğu zaman 2. olmuştur. Araya bazen takım girdiğinde bu fener ve gs'den başka takım oluyordu zaten.

bu muabebt şerefli 2. liğe kadar gider

e beşiktaş 2. oluyordu ama şampiyon olamıyordu :).

fener lige havlu aatsa gs şampiyon.gs atsa fener.burda beşiktaşın cıkarı yokki yani :).havlu atsada atmasada şampiyonluk yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Darksun said:

Red said:

bu muabebt şerefli 2. liğe kadar gider

e beşiktaş 2. oluyordu ama şampiyon olamıyordu :).

fener lige havlu aatsa gs şampiyon.gs atsa fener.burda beşiktaşın cıkarı yokki yani :).havlu atsada atmasada şampiyonluk yok:)

İyide senin arguman bjk çok kötü hep 2 takım oynuyor üzerineydi =P bende öyle değil işte diyorum fenerinde rezalet olduğu zamanlar vardı, durmadan bu sene fenerden bir halt olmaz diyip duruyordu millet.

Demirören yönetimi ile biz hep öyleyiz şimdi, çok kötü yönetiliyor takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...