Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Arkadaşlar aramaya inandım fakat bulamadım.çok eski bi topic var ama o da kampüs 2ye ayrılıyor nasıl falan saçma şeyler var sdklf derslerle,hocalarla,okulla,ödevlerle vs ilgili falan hertürlü bu topic altında konuşup,tartışılınabilir. önce bi görelim ama kimler İstanbul Üniversitesinde? en azından okulumuzun bi topiği olsun,genç yarınlara bırakılacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahah topak açmayı düşünüyodum tam da. arkadaşım latincede de, yarın derslerim başlıyo dedi. ben de kayıt dışında hiç bir şeye için gitmedim okula. daha ne nedir, nerde ders görcem benim bölümüm nerede falan hiçbişey bilmiyorum. sitesinden de bişey anlamadım. amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünün derslerinin ne zaman başladığını nasıl öğrenebilirim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu ders programın, Amerikan kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı ne zaman başlayacağına akademik takvimden bakabilirsin. şuan site bende açılmıyor. o yüzden koyamadım buraya. öğrenci işlerini arayıp sormalısın harç yatırmanın son günü ne zaman + ders kayıt son gün ne zaman diye,hatta YARIN kesin sor,çünkü iktisat fakültesinin yarın son günü.sizin ki de o civarsa kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Of iki senedir Fransızca Hazırlık, MEEEEH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu okul avcılar ve beyazıt olarak 2ye ayrılır sonra ben neden istanbuldan çıkarken solda biryerlere gidiyorum demeyin gerçi metrobüs yapıldığından beri ulaşım sorunu kalmadı mühendislik okumak için ideal yer deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İstanbuldan çıkarken sağda, İstanbul'a girerken solda. Bu arada İstanbul artık silivriden sonra bitiyor. İnsanlar Silivriden falan işe gidip geliyor. Sadece karşıdan gelenlere İstanbul Bakırköy'de bitiyormuş gibi geliyor. Ben de yıllarca Harem'e geçince İstanbul'dan çıkıyoruz dedim normaldir :P Ama kampüsünüz acayip geçerken gördüğüm kadarıyla, böyle bozkır ortasında taş bloklar varmış gibi. İnsan ağaç diker, yeşillendirir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yeşil görmek istiyosan,beyazıta bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bundan sonra arkadaşlarımı değil patiyi dinlicem ulan. adama sorduk ders kaydı lazım mı gibisinden. "yeni kayıt olanlarda gerekli değilmiş ya" dedi. saat 5 gibi aradım öğrenci işlerini, ohooo bitti ders kayıtları. çarşambaya gel halledilir inşallah dedi. e çarşamba hallolmazsa gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi daha gircekmişsin össye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben hep ders kayıt haftasından sora yapıyorum ders kayıtlarımı, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hadi bakalım uykusuz uykusuz gidicem bugün okula fds hallederler inş. bi kaç da derse girer gelirim meheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bugün okula giden var mı? gül yapmış açılışı-ki şaşırmadım pek- birsürü olay çıkmş az önce haberlerde gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hukuk'un lisansını bitirdim İstanbul'da, hala yüksek lisantayım. Ha okula uğradığım var mı bu aralar? Hayır çünkü zaten tez teslimi yaklaştı, verip kaçacağım. Hiç sevdim mi okulu onca sene? Hayır. ÖSS'ye önümüzdeki sene girecek arkadaşlar, İÜ yazmayın, arkadaşlarınızada yazdırtmayın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 avcılardayım kenkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 İktisat fakültesi / Turizm Burası Beyazıt'daki Büyük kapının arka kısmı. Epey yeşil ve güzeldir. Avcılar'a gitmedim ama begenmiyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bende İstanbul Üniversitesine bu yıl girdim iktisat fakültesine gayet sevdim yani öyle yazılmayacak bi ortam yok ha seveni olur olmaz o ayrı bu arada aranız da benimle aynı bölümü okuyan var mı ? Hocalar nasıldır kim zor kim kolay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ek kontejyanda sinema tv,halkla ilişkiler gibi yerler gözüküyor.Önerirmisiniz burası için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 NoS said: Bende İstanbul Üniversitesine bu yıl girdim iktisat fakültesine gayet sevdim yani öyle yazılmayacak bi ortam yok ha seveni olur olmaz o ayrı bu arada aranız da benimle aynı bölümü okuyan var mı ? Hocalar nasıldır kim zor kim kolay ?bölümünü yazmamışsın ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 muhtemelen iktisat bölümünde aynı zamanda yazmadığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu arada bünyesinde 4 farklı işletme bölümü barındıran iü'den başka üniversite yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sinema-tv güzel bölüm açıkta kalıcağına ilgin varsa seçmeni öneririm. iktisat ingilizce mi iktisat mı?hangi bölümdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yav said: bu arada bünyesinde 4 farklı işletme bölümü barındıran iü'den başka üniversite yoktur heralde evet fakülteleri farklı ama içerikleri de farklıdır. mesela işletme fakültesinde işletme daha spesifik. iktisat fakültesinde işletme var. siyasalda işletme var. başka nerde var?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 3ünden birinde ingilizce olarak var bi de. sanırım işletme fakültesindekinde içeriği insanın kendisi seçmez mi ya seçmeli derslerle sdffds her türlü ilginç yani dünyada eşi benzeri var mı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sanırım sosyal bilimlerdekini işletme. gerçi o da fakülte deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 doğru,işletme fakültesinde ingilizcesi var sanırım. işletme fakültesinde olan daha işletmeye ağırlıklı daha spesifik o yüzden daha iyi.zaten çok az işletme fakültesi var üniversitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar