Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: Fenerbahçe - Twente 17.09.09 @ 22.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

applev0dka said:

Fener kazanmak istemedi ??? Hali saha macinda bile hirs yapip kazanmak isterken insan kendi seyircisi önünde neden kazanmak istemesin ?? Ki kazinca ucunda prim cart curtt var..YOk abi biz maci verelim dediler yani..
Ok oda güzelmiş ;)

kazanmak isteyen takım boyle oynamaz. insan izledigi maçta 11 futbolcudan hangilerinin kazanma hırsıyla oynadıgını az cok anlar, kimi canını dişine takar kimisi takmaz.

dediğine katılıyorum ama burda hatayi biraz yönetimde aramak gerekiyor...Takımda futbol dışnda herşeyin üstüne o kadar cok dusuluyorki futbolcu bundan etkileniyor..Gecen sene beşiktaşta uygulanan prim sistemi bence güzeldi..Galibiyet 200bin yenilgide 100 kesiyolardi sari ve kırmizi kartlarin cezasi vardi..
Futbolcular büyk baskan nede olsa öder parayi kafasiyla maclara cıkarsa dediğin gibi kazanma arzusu olmaz..Adama bunun mesleği oldugunu ekmegini kazandıgını hatırlatcaksin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Topuz'un gol anonsu

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı.
Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı.

18.09.2009
Kaynak : Sporx.com

xD
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Topuz'un gol anonsu

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı.
Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı.

18.09.2009
Kaynak : Sporx.com

xD

Adamlar bi şekilde şu TOPUZ olayını kullanacaz diye yırtınıyor. ama şöyle bişi varki fenerbahçede her zaman gol atan oyuncunun soyadı anons edilir, taraftar da ismini söyler
Sosyal ağlarda paylaş

genel olarak dengeli ve ortada geçen bir maçtı, yine de her iki takımda iyi pozisyonlar yakaladı.

Yanlız tuhafıma giden birşey var, fener için bu maçta ruhsuz diyorlar, katılmıyorum, gol sonrası sevinçleri görülmeye değerdi, topuz nerdeyse daumun kaburgaları kıracaktı. Yani şunu demek istiyorum , bunun adı hıdır elinden gelen budur. fener takımı medyada çok abartıldı, çok şişirildi, oysa sezon başından beri süregelen performansı hemen hemen hiç değişmedi, sadece karşısındaki rakiplerin performansları ve diğer etkenler değiştirdi skor tabelasını.

m. topuzun golü çok güzeldi, hele bir çekimde topun gidişini gösterdi, gerçekten topa vuran carlos zannediyorsunuz. volkan her zamanki volkan. bilica yine ceza sahasında evlere şenlik bir ikram girişimde bulundu fakat beceremedi, alex çok rahat göğsüyle indirip vurabileceği, ya da kafayla net bir vuruşla gole çevirebileceği bir pozisyonda sırf tribünleri tatmin etmek adına köşeye çakmayı düşününce fener golden oldu, g. gönül acaip agresif, inanılmaz bencil işler yaptı, çok net pozisyonlarda ortadaki boş adama topu bırakmak yerine kaleye vurdu, güza her zamanki gibi benim burada ne işim var dercesine oynuyor, carlos çoktan brezilyaya gurbetten dönme moduna girmiş, evine gidip torunu kucağa alacağı günü bekliyor, baroninin adı maçta kaç kere geçti hatırlamıyorum gerçekten, santosu da bir tek 2. goldeki asistinde gördüm, emrede çok etkisizdi. Sonlara doğru oyuna semih felan girdi ama hiçbirşeyin değişmeyeceği zaten gün gibi ortadaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs ve Fenerde güzel kuralar çekmiştir.Neden Fener çok kolay kura çekmiş gibi gösterilip Gs'nin kura şansı hakkında yorum yapılmıyor anlamıyorum.Bu Steau değil mi tam 1 sene önce Gs'yi şampiyonlar ligi 3.ön elemeden eleyen takım?3 sezon önce uefada yarı final oynayan takımda o gerçi o yarı finalden sonra takım çok farklılaştı.Twente ise son senelerde Hollanda da büyük çıkış gösteren bir takım.Fenerbahçenin 6 puan alabileceğini sanmıyorum Twenteden.Moldova takımı ise cidden çok kolay bir takım.Gelelim Gs'ın rakiplerine.Son senelerde yunan takımlarının Avrupada herhangi bir başarısı yok.İstanbulda en az 2 farklı mağlup edecektir Gs.Deplasmanda ise tamamiyle seyirci avantajı yüzünden galibiyet alamama durumu oluşabilir.Geride kalan 2 takımın Gs'yi zorlayacak hiçbir gücü yok.Sonuç olarak Sheriff takımını çıkarsak Fenerbahçenin,Galatasaraydan daha zorlu bir kura çektiğini söyleyebiliriz.Sheriff dengeliyor 2 takımın grubunuda ama unutulmaması gereken bir durum var ki Moldova takımı olmasından dolayı fizik gücü yüksek defansif bir takımdır sherif.Gs ye rakip olan kazak takımı gibi oynayacağını ve Fenerin fark atamayacağını düşünüyorum o takıma en azından deplasmanda...

Böyle yazmıştık,doğru da yazmışız:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...