Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arada bizi falan yeniyolar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hasta yatagımdan böyle bir haberle uyanmak ne güzel bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Zegna said: applev0dka said: Fener kazanmak istemedi ??? Hali saha macinda bile hirs yapip kazanmak isterken insan kendi seyircisi önünde neden kazanmak istemesin ?? Ki kazinca ucunda prim cart curtt var..YOk abi biz maci verelim dediler yani.. Ok oda güzelmiş ;) kazanmak isteyen takım boyle oynamaz. insan izledigi maçta 11 futbolcudan hangilerinin kazanma hırsıyla oynadıgını az cok anlar, kimi canını dişine takar kimisi takmaz. dediğine katılıyorum ama burda hatayi biraz yönetimde aramak gerekiyor...Takımda futbol dışnda herşeyin üstüne o kadar cok dusuluyorki futbolcu bundan etkileniyor..Gecen sene beşiktaşta uygulanan prim sistemi bence güzeldi..Galibiyet 200bin yenilgide 100 kesiyolardi sari ve kırmizi kartlarin cezasi vardi.. Futbolcular büyk baskan nede olsa öder parayi kafasiyla maclara cıkarsa dediğin gibi kazanma arzusu olmaz..Adama bunun mesleği oldugunu ekmegini kazandıgını hatırlatcaksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "Tatar Ramazan" said: -Bilica, onuda yaptık karşılığında Yasin'i verdik ki bundan hem genç hem daha iyi üstelikte Türk. yapma hocam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 said: Topuz'un gol anonsu Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı. Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı. 18.09.2009 Kaynak : Sporx.com xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sonunda adama özünü bile reddettrdiler ya :D helal olsun ne diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Fenerlilerin stadda mehmet TOPUZ! diye bagirmasi... PRICELESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 said: futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. adini kim soyluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gürcan bilgiç twente, fener'den 3-4 gömlek kötü takım dedi. oha be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gürcan bilgiç der öyle şeyler. keita için hayal kırıklığı olur demişti. elanoya laf etmişti falan komik adam. http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/bilgic/2009/08/15/keita_ve_elano daha sezon başı, 45dk bile oynamamış adamlar hakkında atıp tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 iyi de türk futbolcular için hep soyadı söylenip taraftara isimleri bırakılır ki. şentürk semih, şanlı tuncay, kazım kazım denir galiba. bu sonuncusu çok canlandırmadı ama olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Masquerade said: said: Topuz'un gol anonsu Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı. Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı. 18.09.2009 Kaynak : Sporx.com xD Adamlar bi şekilde şu TOPUZ olayını kullanacaz diye yırtınıyor. ama şöyle bişi varki fenerbahçede her zaman gol atan oyuncunun soyadı anons edilir, taraftar da ismini söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 genel olarak dengeli ve ortada geçen bir maçtı, yine de her iki takımda iyi pozisyonlar yakaladı. Yanlız tuhafıma giden birşey var, fener için bu maçta ruhsuz diyorlar, katılmıyorum, gol sonrası sevinçleri görülmeye değerdi, topuz nerdeyse daumun kaburgaları kıracaktı. Yani şunu demek istiyorum , bunun adı hıdır elinden gelen budur. fener takımı medyada çok abartıldı, çok şişirildi, oysa sezon başından beri süregelen performansı hemen hemen hiç değişmedi, sadece karşısındaki rakiplerin performansları ve diğer etkenler değiştirdi skor tabelasını. m. topuzun golü çok güzeldi, hele bir çekimde topun gidişini gösterdi, gerçekten topa vuran carlos zannediyorsunuz. volkan her zamanki volkan. bilica yine ceza sahasında evlere şenlik bir ikram girişimde bulundu fakat beceremedi, alex çok rahat göğsüyle indirip vurabileceği, ya da kafayla net bir vuruşla gole çevirebileceği bir pozisyonda sırf tribünleri tatmin etmek adına köşeye çakmayı düşününce fener golden oldu, g. gönül acaip agresif, inanılmaz bencil işler yaptı, çok net pozisyonlarda ortadaki boş adama topu bırakmak yerine kaleye vurdu, güza her zamanki gibi benim burada ne işim var dercesine oynuyor, carlos çoktan brezilyaya gurbetten dönme moduna girmiş, evine gidip torunu kucağa alacağı günü bekliyor, baroninin adı maçta kaç kere geçti hatırlamıyorum gerçekten, santosu da bir tek 2. goldeki asistinde gördüm, emrede çok etkisizdi. Sonlara doğru oyuna semih felan girdi ama hiçbirşeyin değişmeyeceği zaten gün gibi ortadaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Gs ve Fenerde güzel kuralar çekmiştir.Neden Fener çok kolay kura çekmiş gibi gösterilip Gs'nin kura şansı hakkında yorum yapılmıyor anlamıyorum.Bu Steau değil mi tam 1 sene önce Gs'yi şampiyonlar ligi 3.ön elemeden eleyen takım?3 sezon önce uefada yarı final oynayan takımda o gerçi o yarı finalden sonra takım çok farklılaştı.Twente ise son senelerde Hollanda da büyük çıkış gösteren bir takım.Fenerbahçenin 6 puan alabileceğini sanmıyorum Twenteden.Moldova takımı ise cidden çok kolay bir takım.Gelelim Gs'ın rakiplerine.Son senelerde yunan takımlarının Avrupada herhangi bir başarısı yok.İstanbulda en az 2 farklı mağlup edecektir Gs.Deplasmanda ise tamamiyle seyirci avantajı yüzünden galibiyet alamama durumu oluşabilir.Geride kalan 2 takımın Gs'yi zorlayacak hiçbir gücü yok.Sonuç olarak Sheriff takımını çıkarsak Fenerbahçenin,Galatasaraydan daha zorlu bir kura çektiğini söyleyebiliriz.Sheriff dengeliyor 2 takımın grubunuda ama unutulmaması gereken bir durum var ki Moldova takımı olmasından dolayı fizik gücü yüksek defansif bir takımdır sherif.Gs ye rakip olan kazak takımı gibi oynayacağını ve Fenerin fark atamayacağını düşünüyorum o takıma en azından deplasmanda... Böyle yazmıştık,doğru da yazmışız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ahahahahahahha ben bu filmi daha önce izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twente geldi istediğini aldı gitti, kasmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nasıl güzel yendiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bi de bu maç için o kadar trafik sıkıştı 1 saatte gittim 2 dk lık yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Asriel said: Son senelerde yunan takımlarının Avrupada herhangi bir başarısı yok. Pana geçen sene çeyrek finalde elemiyor muydu az daha Villareal'i CL'de? Edit: Son 16 imiş,çeyrek final için,düzeltelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 maç geç oldugu için unuttuydum.sora fener tv de gördüm iyi koymuş twente yazılmıştır ama söyliym.twente gs ye gelseydi gs yide yenerdi.panat takım değil.twente daha zor takım falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 AHAHAHAHAHAHA dünyanın en iyi takımına bak twenteye yenilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 twente gs'yi yenerdi ahahahhaha hohohohoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Fenerbahçe kaldığı yerden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tromso de feneri yenerdi ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 video var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar