deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hadi ya, bence doktoru ara hatta git bir görüş. Cidden ben sabit bir zonklama hariç hiç öyle büyük bir acı yaşamadım. Hastanede yattıydım 24 saat işte o süreçte bile en büyük derdim pipetle birşeyler içememek ve ördekti. Gerçi sıcakta olduğun için daha problemli geçmesi normal iyileşme sürecinin. Ben yazın olacaktım kışın olmamı tavsiye etmişti doktorum iyileşme süreci zor oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Anelor said: saol of antibiyotik yuzunden alkolde alamiyorum yoksa icip icip sizacam Haha al alkolü de ordaki zaten hasarlı olan bütün damarlar çatlasın bir de kanamayla uğraş sonra. Ben redbull votka içince hala burnum kanar şakır şakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bunu soyledigin iyi oldu bu aciyla ...kerim antibiyotigini diye vodkayi kafaya dayayabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 geçmiş olsun hacı. en azından sonda yememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 totalde 2 saat mi ne uyuyabildim acilar icindeyim ya of kivraniyorum resmen gun gectikce azalcagina azitiyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Of geçmiş olsun Anelor. Aynı tür ameliyatlar mı bilmiyorum ama, Black-ice aşağıdaki topicte, aşağıdaki gibi anlatmıştı ameliyatı ve sonrasını. Seninki biraz daha zahmetli geçmiş anlaşılan. Acil şifa diliyorum. En zor kısmı atlatmışa benziyorsun, şimdiden sonra yaşayacaklarının daha az zorlu olacağını umuyorum. Tekrar çok geçmiş olsun. http://forum.paticik.com/read.php?20,3622367,3635414#msg-3635414 Black-ice said: evet sonunda bilgisayarın başına oturabildim:D dün ameliyatı oldum. narkoz öncesi sonrası falan çok zevkliydi. kafası çok iyiymiş:) ameliyata kadar çok rahat olmama rağmen ameliyathaneye götürdüklerinde resmen fırsat verseler sedyeden inip kaçabilirdim. ortamı fln çok korkutucu geldi vallaha:D sedyeden garip bi masaya alıolar seni herşey üstüne yoğunlaşmış vaziyette böle. hele şu tansiyon aleti yok mu. vallaha çok rahatsız edio beni hiç dayanamıyorum. kolumu sıkıo böle 5 saniyede bir kalp atışımı kolumda hissediyorum resmen içim geçio. hatta dedim verin artık şu narkozu yoksa öldürücek şu tansiyon aleti. şaka maka mahvoluyorum vallaha. neyse sölemediler bi de narkozu zerk ettiklerini adamın elinde böle gaz maskesi fln gördüm gerisini hatırlamıyorum. süper bi deneyim vallaha:D ameliyattan sonra uyanmak da çok ilginçti. arkadaşlar gelmiş bi ara sonra kız arkımla konuşmuşum telefondan falan hiçbişey hatırlamıyorum. böle sahne sahne gelio biraz. neyse gerçekten uyandım ayna fln verdiler burnuma bakıyorum sanki estetik bandajlarım açılmış gibi:D valla çok güzel bi duygu. o yamuk iğrenç burun gitmiş düzgün ve daha küçüğü gelmişti tipim fln değişmiş hafiften böyle:D gerçi şuan zenci burnu gibi iri bi vaziyette şişkinlikten ama olsun:D tampon falan takılmamış sadece deliklerin arasında dikiş var. gece biraz ağrı yaptı her 2 saatte bir uyandım fln ama ameliyat gecesine göre iyi geçti bence. ameliyat sonrası bi 8-10 saat kan temizledim burundan o kadar. kısacası doktorum yani arkadaşın babası işini süper yaptı. hakikaten çok rahattı. kolay bi operasyondu. deviasyon sorununuz varsa hele bir de doktorunuz ameliyat derse çekinmeyin derim. olun kurtulun. tüm topic yardımcı olan yazı yazan herkese teşekkürler:D böylece bir ameliyatın daha sonuna geldik. kendinize iyi bakın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 paspatur said: peki o osuruk başkalarına narkoz olarak verilebilir mi? Anelorun osuruğu dört hastaya umut oldu gibi... AAAHAHHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 5-6 kere ameliyat oldum hepsinde doktora çevremdekilere söverek uyandım. Güzel oluyor tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hele bi 3. kulak ameliyatımda doktor 12 den sonra bişey yemicen demişti bende 12 ye kadar ne varsa yediydim :D Sonrasında ameliyathaneden çıkarırlarken asansörde kusarak uyandım :P sonra bidaha dalmışım öyle geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 @aquatik: o arkadsin burnu yamukmus galiba benimki cok daha farkli bi ameliyatti burnun icinde kikirdak doku nefes yolunu tikayarak nefes alisimi engelliyodu zor oldu biraz 2 kisi beceremedi 3.cusu geldi geldi o anca burnuma biseyi dayadi civi gibi sonra taak taak vurarak son bi yeri catir cutur kirip pens gibi biseyle cikardilar dikis attilar falan buraya kadar anestezi saolsun herseyi hissediyosun yasiyosun ama aci yok o arkadas cok sansliymis cunku bomba kisim tamponlari takarken o kadar cok aciyorki zor tuttular beni onlari takarken bu gecede uyuyamadim hic saah bi 8.30 da agri kesici aldim ondan sonra uyuyabildim 12 ye kadar kalktigimda cok superdi agri falan yoktu hic ama 15 dk sonra gene basladi tabi dunki kadar olmasada gene agrim var en azindan artik inleyip yatakta kivranmaktan kurtuldum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 xunn said: napae said: yok ya, ameliyat önlüğünü giyerken bile laylaylom vaziyetindeydim. ölsem bile farketmeden ölürüm diye mutluydum. o derece yani sdjkflsl O önlüğün kıç kısmı açık mıydı? gf girdiğinde açıktı çok ekmeğini yedim zuzuzuzu. açıktı tabi ki, ama kıçımda don vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 xunn said: gf girdiğinde açıktı gf ne lan helm belanı vermesin bana da apandist ameliyatı için vermişlerdi genel narkoz ben 1 saat sonra falan uyudum, bi beni ameliyat masasına alıp o önlüğü giydirdikleri saniyelerden bir kaç sahne var kafamda sonra en son şişe içersinde bana iki parmak boyutlarına gelmiş apandistimi gösterdiklerini hatırlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 napae said: xunn said: napae said: yok ya, ameliyat önlüğünü giyerken bile laylaylom vaziyetindeydim. ölsem bile farketmeden ölürüm diye mutluydum. o derece yani sdjkflsl O önlüğün kıç kısmı açık mıydı? gf girdiğinde açıktı çok ekmeğini yedim zuzuzuzu. açıktı tabi ki, ama kıçımda don vardı sdf Bizde yoktu. TİRİL TİRİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Benim alerjim var narkoza cok zor oluyor operasyonlarim =( Baya komik sayikliyorum, mazlumu getirin bana, gibi sdfsdfsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 15 yaşımda falan geniz eti ameliyatı oldum çok keyiflidir narkoz, naber falan der doktor, tabi önce çakmışlardır sakinleştiriciyi kafa iyi, iyi falan derken 10dan geriye say diyo ben 5 den sonrasını hatırlamıyorum yanlız kendini kasarak girersen narkozun uykusuna, uyandığında vücudunu kareket ettiremiyorsun, geberiyorsun resmen acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bugun tamponlarim alindi sancili sureci atlattim arkadaslar yanliz simdide soyle bi sorun var tamponlarim alindigindan beri burnum kaniyor giderek kivami azaliyorda cok rahatsiz edici oyun falan oynuyamiyorum mesela 2dk hah tam gecti derken bi kafa hareketi yapiyorum sakir sakir akiyor bide doktor deniz suyu verdi onu slklyorum burnuma su gibi akiyo onla karistigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 oh neyse, geçmiş ağrıların =) bu kadar çok kanama olabileceği söylenmiş miydi? normal miymiş yani? tekrar çok geçmiş olsun, ama aşırı kanama fln. olursa ihmal etme, acile macile git yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Anelor said: bugun tamponlarim alindi sancili sureci atlattim arkadaslar yanliz simdide soyle bi sorun var tamponlarim alindigindan beri burnum kaniyor giderek kivami azaliyorda cok rahatsiz edici oyun falan oynuyamiyorum mesela 2dk hah tam gecti derken bi kafa hareketi yapiyorum sakir sakir akiyor bide doktor deniz suyu verdi onu slklyorum burnuma su gibi akiyo onla karistigi icin bu kadar olayın üstüne belki damar falan çatlamıştır. extra bi komplikasyonsa doktora söyle o damarlar yakılabiliyor 1 saat bile sürmüyor olay. çok pratik birşey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 cok icen bir insansan doktora soyle bunu narkozu bol bol koysun sonra benim gibi ameliyatin ortasinda uyanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ameliyatın ortasında uyanmak düşündüm de. -Hacı siz benim bağırsakları açmışınız 2dakika kapatsanız bi kakam geldi yapsam gelsem? -Dur gerek yok biz burdan temilzeriz içini...... -Tamam rahatladım hadi uyudum ben. Sakat bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Anestezi filmini indiriyorum çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ameliyatan önce bazen sakinleştirmek için valium verirler onun kafası hiçbişeyde yoktur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ameliyat oncesi verdikleri sakinlestirici hakikaten efsane bisi. cuma gunu sinuzit ve deviasyon ameliyati oldum. ameliyattan once igne yaptilar, ameliyathaneye girdigimde dunya umrumda degildi valla. bu arada deviasyon ameliyati olanlar iki gunde bitiyo derdi super falan diyo, benim 4 gun oldu hala burnum kabuk, kan ve tatak dolu. bendemi bi yamukluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Disappear said: tatak bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sumuk bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar