Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Başarılı Film İsimleri

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bizim sinemalara gelen filmlerin %95'ine neden böyle saçma sapan isimler verildiğini düşünüyordum, zira çok entellektüel bir kişiliğim var, her gün 4 saatimi bu gibi düşüncelere ayırıyorum.

Her neyse, farkettim ki bazı filmlerin isimleri ÇOK başarılı. Yani böyle 3. sınıf aksiyon filmi olduğunu isminden belli eden "ÖLÜM KAPANI" "KAPLAN PENÇESİ" veya müthiş Türk yapımcıların eserleri "DOKTORLAR" (gerçi bu dizi de, olsun) falan gibi değil de, hakikaten "Lan ne güzel isim koymuş adamlar" dedirtecek yapımlar.

Misal benim aklıma ilk gelen "Back to the Future". Aşmış bir isim bence, var mıdır sizin aklınıza gelen?
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha internet faşizminin çok süper bi örneği. Ama asteroth biz seni zaugnadan daha baskın kişilik olarak biliyoduk, hayal kırıklığı oldu.

Duvara Karşı. Bence bu çok başarılı bi film ismi. Dr. Strangelove da baya iyidir, or how i learned to stop worriying and love the bomb diye ehue.

Lock, stock and two smoking barrels keza yaratıcı bulduğum bi isim. Sanırım cnbcede bunu ateşten kalbe akıldan dumana falan diye çevirmişlerdi. Güldüm ama daha iyisini bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Geçen gün bizim sinemalara gelen filmlerin %95'ine neden böyle saçma sapan isimler verildiğini düşünüyordum, zira çok entellektüel bir kişiliğim var, her gün 4 saatimi bu gibi düşüncelere ayırıyorum.

Bence doktora gitmelisin Emre. Günde 4 saatini tuvalette geçirmek pek sağlıklı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...