Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Geçen gün bizim sinemalara gelen filmlerin %95'ine neden böyle saçma sapan isimler verildiğini düşünüyordum, zira çok entellektüel bir kişiliğim var, her gün 4 saatimi bu gibi düşüncelere ayırıyorum. Her neyse, farkettim ki bazı filmlerin isimleri ÇOK başarılı. Yani böyle 3. sınıf aksiyon filmi olduğunu isminden belli eden "ÖLÜM KAPANI" "KAPLAN PENÇESİ" veya müthiş Türk yapımcıların eserleri "DOKTORLAR" (gerçi bu dizi de, olsun) falan gibi değil de, hakikaten "Lan ne güzel isim koymuş adamlar" dedirtecek yapımlar. Misal benim aklıma ilk gelen "Back to the Future". Aşmış bir isim bence, var mıdır sizin aklınıza gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bonec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Evet ya, uykusuzluktan oluyor hep. Gönder'e bastıktan sonra okudum, direkt bonec olmuş. Silinsin bu konu, bana da 1 ay Vizyon ban'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 said: Misal benim aklıma ilk gelen "Back to the Future". Aşmış bir isim bence, var mıdır sizin aklınıza gelen? ahahahaah ne var isminde oom? filmin icerigine uygun iste. emre bonec bile olamazsin lan, o kabul etmezdi en azindan ardadan yedigi lafi. wot döserdi. ama sen... bu ''asmis'' film ismi kadar, saf ve temizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Ahahaha internet faşizminin çok süper bi örneği. Ama asteroth biz seni zaugnadan daha baskın kişilik olarak biliyoduk, hayal kırıklığı oldu. Duvara Karşı. Bence bu çok başarılı bi film ismi. Dr. Strangelove da baya iyidir, or how i learned to stop worriying and love the bomb diye ehue. Lock, stock and two smoking barrels keza yaratıcı bulduğum bi isim. Sanırım cnbcede bunu ateşten kalbe akıldan dumana falan diye çevirmişlerdi. Güldüm ama daha iyisini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 YÜZÜKLERİN EFENDİSİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Cidade de Deus iyiydi bu arada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 braveheart,jurassic park,armageddon en karizmalarından biri de black hawk down the godfather vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 enemy at the gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Leon,Arizona Dream,The Fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 vivavale said: en karizmalarından biri de black hawk down Bence çok basit bir film ismi. Zaten Blackhawk o helikopterin modelinin adı, yani şimdi biri çıkıp "Murat-131'in lastiği patladı" diye film yapsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Asteroth said: Geçen gün bizim sinemalara gelen filmlerin %95'ine neden böyle saçma sapan isimler verildiğini düşünüyordum, zira çok entellektüel bir kişiliğim var, her gün 4 saatimi bu gibi düşüncelere ayırıyorum. ajdar bir sen iki emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Twilight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 the thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Bone açtı sandım başlığı yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Blade Runner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 in diana jones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 parçala behçet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 for a few dollars more the good, the bad and the ugly them! şu an başka gelmedi aklıma yaratıcı isim diyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 AMORES PERROS ^^ rezervuar köpekleri!! ARMAGEDDON vsvsvsvvvsvsvsvssssvsvsvsvvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 trainspotting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 young people fcking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Snatch Edit: film güzeldi de nesi ilginç ki bunun kapışma olol demeden önce urbandictionaryde slangde falan bir aratın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Asteroth said: Geçen gün bizim sinemalara gelen filmlerin %95'ine neden böyle saçma sapan isimler verildiğini düşünüyordum, zira çok entellektüel bir kişiliğim var, her gün 4 saatimi bu gibi düşüncelere ayırıyorum. Bence doktora gitmelisin Emre. Günde 4 saatini tuvalette geçirmek pek sağlıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar