Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kırılma Noktasında Bodhi rolünde pek karizmatikti :( toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi unchained melody açsam kesin ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Allah rahmet eylesin. The Beast izleyemicez artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 arcane said: Dirty Dancing, Ghost, Road House, Point Break, Donnie Darko... donnie darko'da hangi roldeydi ya hiç hatırlıyamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Donnie'nin ipliğini pazara çıkardığı motivasyon konuşmacısı rolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 moriQ said: toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 vaniLLe said: he's like the wind.. 3-4 senedir biliyodum hasta oldugunu da baya iyi mücadele vermis adam. esine üzüldüm =( topragi bol olsun. gecen sene hastalandi nilcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben iyileşti diye biliyodum ya,üzüldüm resmen.allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 soulberry said: şimdi unchained melody açsam kesin ağlarım. gaza geldim youtube'dan açtım..cidden fena yaptı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquila said: vaniLLe said: he's like the wind.. 3-4 senedir biliyodum hasta oldugunu da baya iyi mücadele vermis adam. esine üzüldüm =( topragi bol olsun. gecen sene hastalandi nilcim. hadi ya. 20 ay ugrasmis baktim, bana daha fazla gelmis nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çok üzüldüm açıkçası sevdiğim aktörlerden biriydi toprağı bol olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 moriQ said: toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oha, vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 CusTodeM said: Çok üzüldüm açıkçası sevdiğim aktörlerden biriydi toprağı bol olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Üzüldüm toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar