Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Neyse ya beşiktaşlılar sağolsun neşemi yerine getirdiler, maçı izleyemiyorum ama onların yorumlarını okuyorum daha eğlenceli. Penguen'de Uykusuz'da yok böyle komedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Asteroth said: Biz attıkça millet kuduruyo lan, nasıl iş bu. Abi maçı izliyorsan 3. gol bal damlıyor bizden :) direkler franco falan harbi adamlar daha iyi oynuyor. ben gsliyim ama arda girdi toparladık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya maci izlemiosnz yada güzel gol görmedinz abi yapmayin etmeyin...yerden vurdu dışari giden topu adam içeri aldi... bu kadar mi tek düşnceyle izliosnz maclari..(biz attıysak füzedir,cakmışzdir fln filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kaleciyi yuhluyorlar lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oha 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 olm sayko lan bu taraftar. top bizde çıtları çıkmıyor. aut a gidiyor top ıslıklamaya başlıyorlar. geri paslardada ıslıklıyorlar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 applev0dka said: ya maci izlemiosnz yada güzel gol görmedinz abi yapmayin etmeyin...yerden vurdu dışari giden topu adam içeri aldi... bu kadar mi tek düşnceyle izliosnz maclari..(biz attıysak füzedir,cakmışzdir fln filan) olm editle mesajı hiç gülmemişin :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 uefacom da 4-0 yazıo ya 3 mü 4 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sabri coştu lan defansta. sanki 1.90 boy var o derece kafayla top çıkarıyor. birde yunuslar gibi bir atlayışı oldu hakeme yediremedi faul diye ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gsden mal damlıyor sıkıldım bıraktım izlemeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oha kewell yerine neden keita cikti nan :/ kewell bitti resmen yürüyemiyor artık. sakatlanmasa bari haftada 2 mac fazla kewellımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sporx canli anlatim cok makara lan adamlar neler yazıo :D --- 73' Galatasaray tempoyu istediği gibi ayarlamaya başladı! Temsilcimizi adım adım tarihi zafere yaklaşıyor. tarihi zafer..??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 müş. o da tarihi sayılır deplasmanda. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 izmirden sonra gene yunanlıları ıslattık! tarihi zafer dedikleri bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Maç hala 3-0. Takımıma teşekkür ediyorum bu tadı yaşattığı için. Özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3-1 oldu ama ofsaytmış gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ŞANS HANİ BİZDEN YANAYDIN! p.ç oldu lan maç başına 3 gol ortalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 4-3 döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu defansa da müstahak ama. bugün gol yemeyi hakettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Reksa said: 4-3 döner. Adamlar 3 baraka vermiş 1 baraka almışlar. Mega creep. NEREYE DÖNÜYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arda eziyet etti panatinaykos defansına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Beyhanın anlatabileceği dilden anlatman güzel olmuş arma =) gs adına en çok korktuğum şey bu defansın rakibi üstüne çekmek için pas yapmaya çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 haha 4-3 döncek bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Arma said: Reksa said: 4-3 döner. Adamlar 3 baraka vermiş 1 baraka almışlar. Mega creep. NEREYE DÖNÜYOR? AHAHAHAAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Eheh. Saol. Umarım anlamıştır :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar