|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Hayırlı olsun kutlarım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Makina mühendisi olarak 1-0 yenik başlamışsın zaten hayata :P Hadi tebrikler. Valla güzel duygu bi sürü görüşme stres bilmemne sonrası bi anda başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu hasta halimde sevincimi benimle paylaşan pati halkına çoktşekkür ederim (: testler nelerdi zeka testi (şu şekilli sıralı fln olan ayar eden testlerden) ingilizce testi 2. ingilizce testi ingilizce mülakat kişilik testi motivasyon testi kariyer ve beklentilerle ilgili garip bi test içindeki 100 sorunun 30 unun aynı olduğu garip bir test böyle şeylerdi işte Şimdi ilk iş günümde oryantasyon var daha aralarda birsürü yöneticiyle görüşmem istendi teknik müdüre yollandım ordan ticaret müdürüne ordan bilmemkime tercümanlarının evine kadar Gidip takım elbise keten pantolon business ayakkabı fln alcam çok heyecanlıyım :D ilk maaşımla gold üyelik almayı düşünüyorum teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 darısı ba$ıma. tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ibret olsun diye abime okutayım,eşşek 4 aydır iş bulamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 üzme çocuğu.. arıyor da bulamıyorsa daha beter olur :( ayrıca tebrikler efenim :) ilk kazandığınız para ile bi altın bişiler alın falan. adettendir. bereket getirir falan. bize de dürüm alın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 dasaaa said: üzme çocuğu.. arıyor da bulamıyorsa daha beter olur :( ayrıca tebrikler efenim :) ilk kazandığınız para ile bi altın bişiler alın falan. adettendir. bereket getirir falan. bize de dürüm alın! ya adam son 1 aydır aralıksız tavla oynuyor ilk üç ay bi olay çıkmadı diye :) kardeşim olsa sıkardım kafasına açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hllteam DARISI BASIMIZA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 gratz babsitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 vaniLLe said: amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Frantic said: dasaaa said: üzme çocuğu.. arıyor da bulamıyorsa daha beter olur :( ayrıca tebrikler efenim :) ilk kazandığınız para ile bi altın bişiler alın falan. adettendir. bereket getirir falan. bize de dürüm alın! ya adam son 1 aydır aralıksız tavla oynuyor ilk üç ay bi olay çıkmadı diye :) kardeşim olsa sıkardım kafasına açıkçası. Yanlis yapiyor iste söyle dota oynasin bak dota oynayanlar ise giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ilk maas ile gold üyelik alcam pati kazancak türkiye kazancak ekonomi kazancak ayrıca herkese dürüm ve yanında ayran değil KOLA yalnız inanılmaz kötü hastayım yarın da beni dış ticaret müdürü çağırmış yanına ben tüm gece yine acilde serum yiyordum 3 gündür aldığım ilaçların iğne ve serumların haddi hesabı yok Bu halde ona yakın evrak hazırlamam gerekiyor cumaya kadar :( bu halde heyet raporuna bile gitcem oF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 neyin var ki bu kadar ciddi? bide rahatsız olduğunu söyle ticaret müdürüne,sonuçta rapor da alırsın,problem çıkmaz. stres yapma bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Wall of Text ilk gece inanılmaz baş ağrım vardı dayanamıyordum uyumaya çalışırken birden titreme geldi ve gitmedi hastaneye gittim iğne yedim eve geldim bikaç saat sonra geçmesi gerekirken çok daha kötü oldum yine hastaneye gittim serum yedim hemde 1 litrelik hava aydınlanırken çıktık hastaneden ikinci gün mide bulantısı başladı doktorların söylediği şeyin alakası yok ama Boğazın iltahaplanmış diyorlardı Hadi len diyordum O gece yine hastaneye taşındık serum yedim eve geldim sabaha kadar uyudum birşekilde Uyandığımda yutkunamıyordum bile Hemen doktora yine İlaçların yanına birşeyler daha eklendi, eve gelirken farkettim ki gece yüksek ateşten ve zayıf düşmemden dolayı ağzım çok garip bir halde.Her yeri şişmiş.diş etlerim fışkırıyor,dilimin 2-3 yerinde birden yara var. 20lik gömük dişlerimin üstüne et binmiş.Dilimin ağzımda olması bile acı veriyordu.Yine bikaç gargara ve pomat vs eklendi gece iğne yedim serum yedim yine de uyuyamadım ve burdayım selam Buarada bir soru: bir pomat var, doktor diyor ki bunu kulak pamuğuna sürüp boğazının iltahaplı bölgesine sürmen gerek. O nası olcak ya Oraya en ufak temasta kuscak oluyor insan :S Hem iltahap hem yara hem penaltı hem gol Bir de şu ne kadar zor birşeymiş: Titreyen birini çırılçıplak soyun! Gece donuyordum resmen kutuplarda hissettim üstüne bir de soydular Kutuplarda denize girmiş gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bu kadar ayrıntı vermene gerek yoktu sdf neyse geçmiş olsun da bi boğaz iltihabı bu kadar baş ağrısı ve titreme yapar mı başka birşey olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 maaş ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 muhendis adama ne 10 tane testi ya lan okul bitmis iste daha ne testi bu arad ailk kez caliscaksan goruceksin an.. goruceksin ananeleri orfleri felan ilk 2 ay hayalet gibi gezde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 şimdi küfür yiyebilirim ama ama diplomam yok henüz :D alttan 2 tane dersim var Bu yıl sonu diplomam olacak Ve resmi mühendis bile değilim Ama inandım ve yırttım kendimi :D Sanırım şanslıyım çünkü Asaş(işe alındığım yer), 'mühendis geliştirme programı' diye birşeye başlamış.Yeni mühendisleri alıp yetiştiriyor Ama Asaş tan ayrılamıyorsun epey bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 elesso said: maaş ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 bilmiyorum malesef. henüz konuşmadık ama ingilizce mülakatta diplomasız olduğum için ve iş deneyimim olmadığı için 2500 tl nin yeterli olcağını söylemiştim sohbet sırasında adam da Ulan ben 2000 lira alıyorum demişti ingilizce ulan: buster , son of bitch , fuck you vs sonuçta o tercüman ben mühendisim tabi ama adam ayar olmuştu sanırım yine de 1500 civarı vercekler malum diploma yok ortada iş tecrubem yok ve beni yetiştircekler ilk aylar hep seminerler fln maaşım kesinleşince yine şeaparım isterseniz de sigortamı başlatıolarmış o güzel bişe sanırım nedir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 reddiye said: Buarada bir soru: bir pomat var, doktor diyor ki bunu kulak pamuğuna sürüp boğazının iltahaplı bölgesine sürmen gerek. O nası olcak ya Oraya en ufak temasta kuscak oluyor insan :S öf o neymiş ya, gargara filan olmuyo muymuş geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 reddiye said: bilmiyorum malesef. henüz konuşmadık ama ingilizce mülakatta diplomasız olduğum için ve iş deneyimim olmadığı için 2500 tl nin yeterli olcağını söylemiştim sohbet sırasında adam da Ulan ben 2000 lira alıyorum demişti ingilizce ulan: buster , son of bitch , fuck you vs sonuçta o tercüman ben mühendisim tabi ama adam ayar olmuştu sanırım yine de 1500 civarı vercekler malum diploma yok ortada iş tecrubem yok ve beni yetiştircekler ilk aylar hep seminerler fln maaşım kesinleşince yine şeaparım isterseniz de sigortamı başlatıolarmış o güzel bişe sanırım nedir bilmiyorum http://www.metacafe.com/watch/2763623/how_your_inhaler_works/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ahahaha tecrubesizim 2500 yeter imbaymis ya.. patide gecende konusu gecmisti.. said: ya saymasini bilmiyorsun ya hic dayak yememissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar