Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işe alındım

reddiye

Öne çıkan mesajlar

bu hasta halimde sevincimi benimle paylaşan pati halkına çoktşekkür ederim (:

testler nelerdi

zeka testi (şu şekilli sıralı fln olan ayar eden testlerden)
ingilizce testi
2. ingilizce testi
ingilizce mülakat
kişilik testi
motivasyon testi
kariyer ve beklentilerle ilgili garip bi test
içindeki 100 sorunun 30 unun aynı olduğu garip bir test
böyle şeylerdi işte

Şimdi ilk iş günümde oryantasyon var daha

aralarda birsürü yöneticiyle görüşmem istendi teknik müdüre yollandım ordan ticaret müdürüne ordan bilmemkime tercümanlarının evine kadar
Gidip takım elbise keten pantolon business ayakkabı fln alcam çok heyecanlıyım :D

ilk maaşımla gold üyelik almayı düşünüyorum teşekkürler :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

üzme çocuğu.. arıyor da bulamıyorsa daha beter olur :(

ayrıca tebrikler efenim :) ilk kazandığınız para ile bi altın bişiler alın falan. adettendir. bereket getirir falan.

bize de dürüm alın!

ya adam son 1 aydır aralıksız tavla oynuyor ilk üç ay bi olay çıkmadı diye :) kardeşim olsa sıkardım kafasına açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

dasaaa said:

üzme çocuğu.. arıyor da bulamıyorsa daha beter olur :(

ayrıca tebrikler efenim :) ilk kazandığınız para ile bi altın bişiler alın falan. adettendir. bereket getirir falan.

bize de dürüm alın!

ya adam son 1 aydır aralıksız tavla oynuyor ilk üç ay bi olay çıkmadı diye :) kardeşim olsa sıkardım kafasına açıkçası.

Yanlis yapiyor iste söyle dota oynasin bak dota oynayanlar ise giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maas ile gold üyelik alcam pati kazancak türkiye kazancak ekonomi kazancak
ayrıca herkese dürüm ve yanında ayran değil KOLA

yalnız inanılmaz kötü hastayım yarın da beni dış ticaret müdürü çağırmış yanına ben tüm gece yine acilde serum yiyordum
3 gündür aldığım ilaçların iğne ve serumların haddi hesabı yok
Bu halde ona yakın evrak hazırlamam gerekiyor cumaya kadar :(
bu halde heyet raporuna bile gitcem oF
Sosyal ağlarda paylaş

Wall of Text

ilk gece inanılmaz baş ağrım vardı dayanamıyordum uyumaya çalışırken birden titreme geldi ve gitmedi
hastaneye gittim iğne yedim eve geldim

bikaç saat sonra geçmesi gerekirken çok daha kötü oldum yine hastaneye gittim serum yedim hemde 1 litrelik hava aydınlanırken çıktık hastaneden

ikinci gün mide bulantısı başladı doktorların söylediği şeyin alakası yok ama Boğazın iltahaplanmış diyorlardı Hadi len diyordum O gece yine hastaneye taşındık serum yedim eve geldim sabaha kadar uyudum birşekilde Uyandığımda yutkunamıyordum bile Hemen doktora yine İlaçların yanına birşeyler daha eklendi, eve gelirken farkettim ki gece yüksek ateşten ve zayıf düşmemden dolayı ağzım çok garip bir halde.Her yeri şişmiş.diş etlerim fışkırıyor,dilimin 2-3 yerinde birden yara var. 20lik gömük dişlerimin üstüne et binmiş.Dilimin ağzımda olması bile acı veriyordu.Yine bikaç gargara ve pomat vs eklendi gece iğne yedim serum yedim yine de uyuyamadım ve burdayım selam

Buarada bir soru:
bir pomat var, doktor diyor ki bunu kulak pamuğuna sürüp boğazının iltahaplı bölgesine sürmen gerek. O nası olcak ya Oraya en ufak temasta kuscak oluyor insan :S
Hem iltahap hem yara
hem penaltı hem gol

Bir de şu ne kadar zor birşeymiş:
Titreyen birini çırılçıplak soyun!
Gece donuyordum resmen kutuplarda hissettim üstüne bir de soydular Kutuplarda denize girmiş gibi oldum

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi küfür yiyebilirim ama

ama diplomam yok henüz :D

alttan 2 tane dersim var Bu yıl sonu diplomam olacak Ve resmi mühendis bile değilim Ama inandım ve yırttım kendimi :D
Sanırım şanslıyım çünkü Asaş(işe alındığım yer), 'mühendis geliştirme programı' diye birşeye başlamış.Yeni mühendisleri alıp yetiştiriyor Ama Asaş tan ayrılamıyorsun epey bir süre
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum malesef.
henüz konuşmadık
ama ingilizce mülakatta diplomasız olduğum için ve iş deneyimim olmadığı için 2500 tl nin yeterli olcağını söylemiştim sohbet sırasında
adam da Ulan ben 2000 lira alıyorum demişti
ingilizce ulan: buster , son of bitch , fuck you vs

sonuçta o tercüman ben mühendisim tabi ama adam ayar olmuştu
sanırım yine de 1500 civarı vercekler
malum diploma yok ortada iş tecrubem yok ve beni yetiştircekler ilk aylar hep seminerler fln
maaşım kesinleşince yine şeaparım isterseniz de sigortamı başlatıolarmış o güzel bişe sanırım nedir bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

bilmiyorum malesef.
henüz konuşmadık
ama ingilizce mülakatta diplomasız olduğum için ve iş deneyimim olmadığı için 2500 tl nin yeterli olcağını söylemiştim sohbet sırasında
adam da Ulan ben 2000 lira alıyorum demişti
ingilizce ulan: buster , son of bitch , fuck you vs

sonuçta o tercüman ben mühendisim tabi ama adam ayar olmuştu
sanırım yine de 1500 civarı vercekler
malum diploma yok ortada iş tecrubem yok ve beni yetiştircekler ilk aylar hep seminerler fln
maaşım kesinleşince yine şeaparım isterseniz de sigortamı başlatıolarmış o güzel bişe sanırım nedir bilmiyorum

http://www.metacafe.com/watch/2763623/how_your_inhaler_works/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...