Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Aslında bu konu Tales of Monkey Island başlığı altında konuşuldu ama kendi topakı olmalı diye düşünüyorum :) oyunu kurdum ve gördümki çok başarılı bi şekilde düzenlenmiş. görüntüler çok güzel üstünede seslendirme yapılmış tadından yenmiyor. herkese tavsiye etmemle beraber, birde sorum olacak. Bu oyunda genel ada görüntüsüne tek tuşla çıkmamız mümkün mü? her seferinde çıkış noktasına yürümek zor gelmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 eski oyun olmasinin ozelligi, oyle kolayliklar yok :D oyunu oynayan, oynayacak herkes 10 dolarlik orjinal versiyonu alsin ki monkey 2 nin de revamp ini yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Kesinlikle çok başarılı. H'ye basınca hint gösteriyor, bu orjinalinde yoktu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 evet bunda eklemişler. hatta tekrar tekrar basınca daha fazla ipucu veriyor. 2.sinin SE'si nezaman çıkar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 remake çok başarılı ama şu 2 videoyu gördükten sonra daha iyisini de yapabilirlermiş diyosunuz. 2. oyunu yaparken bunları yapan elemanları dikkate alsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 monkey island SE iyiydi bayağı da, bu oyunu biraz abartı yapmışlar gibi geldi :) grafikler daha güzel olsa göze daha hoş görünebilirmiş (monkey island 3 bir tarzda) ama bu şekilde 3D'ye geçişi hoş olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Videodaki 3d halinden daha güzel bir şekilde çevirmek zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 special edition güzeldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 up gecen sene kurmustum secret of monkey island'i grafiklere dayanamayip sildiydim simdi bunu kurdum da tek kelimeyli mukemmel bir oyun ya, daha once hic monkey island oynamadigimdan olsa gerek acayip hosuma gitti diyaloglar konusmalar, cizimler grafiklerde bir o kadar guzel daha once oynamamis varsa monkey islandi gitsin alsinlar kesinlikle. sitcom dizisi gibi gulduruyor oyun ya, ozellikle kilici calmaya calisirkenki dialoglar yerlerde surunmemi sagladi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 daha önce monkey island oynamadıysan hata zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 olsun hatanin neresinden donsek kar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar