Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 dory said: hazirlik icin harcicagin parayla dil kursuna git ya şu o kadar yalan bişey ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 degil ya ne alakasi var. hayatta bunu basaran insanlar biliyorum, fake degil komsum gormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 uzun atlama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fakir misiniz ya ingilizce bilmiyosunuz atlican tabi hazırlığı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Killer said: hiç hazırlık okumadım haytımda.achievement resmen hacı sen liseyi dört sene okumadın mı zaten aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 PrudenT said: Killer said: hiç hazırlık okumadım haytımda.achievement resmen hacı sen liseyi dört sene okumadın mı zaten aynı şey vay nerden bilosun dsf.eet işte o yüzden achievement. bu arada suntstriderda oynuyorum.3 tane türk arkadaşım var başka d agörmedim iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hazırlığı atlamanın en kolay yolu wow oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben lisede atladığımda wow yoktu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 iyisin gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Olivies said: helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Longshanks said: ben lisede atladığımda wow yoktu! lise hazırlığını bizahmet geç zaten wowsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ultima vardı? sdfs ben vocab'imin yarısından fazlası oyunlardan zaten.bi sınavda fissure vardı.aha dedim shaker kesin sarsmalı emmeli gömmeli bişeyler.sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bilgi ünide değil misin sen? hazırlığı atlamayanı dövüyorlar orada, ne achievementi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 hazırlığı atladığım içn achiv değil. hiç hazırlık okumadan buralara geldiğim için achiv. okkê? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben de 2 kere atladım hazırlık biri lisede biri üniversitede olmak üzere. pek iyi bişey değil. arkadaş grupları bölüme geçtiğinde artık oturmuş oluyo hemen hemen.hele lisedeki çok kötü olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gz gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 3-5 kişi hazırlık atlamıyor neticede arkadaş grubu atlayanlarla kurulur nolcak :P değer mi 1 sene hiç bu tip bişey için ehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Kadir Has'ı kazandım. Hazırlık sınavına girdim ama geçemicem biliyorum. ÖSS ye hazırlanıcam diye WoW u bıraktım olanlara bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 fgd =(.ÖSS biter bitmez başlamalıydın wowa hazırlığı düşünerek=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bence öss bu açıdan süper ötesi bişey adamın belini doğrultuyor bırak abi ne wowu, git adam ol ne güzel bırakmışın işte ya valla çok büyüttü bu öss beni sdfg mal mal konuşayım hatta, ne veriyo olm wow size ne öğreniyonuz ne işinize yarıcak lan? ehe? ek: haha hukuk okucaktın bi de sen. zaten başını zor kaldırcan 4-5 sene. hazırlık gibi cillop seneyi de wowla falan geçirirsen çok kötü olur gerçekten senin için, ayıp valla 18-19 yaşınıza cık cık cık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 WoW oynayın da priority'niz WoW olmasın üniversitede, mesela arkadaşlarınızla birşeyler yapacağına "raid var raide gideyim" demeyin. Böylece hem sanal alemin hem de üniversite hayatının keyfini birlikte sürebilirsiniz. İkisinin de fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Tebrikler 17.000 TL kazanmış oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Abi wow oynayacağınıza karı kız peşinde koşun vallahi daha faydalı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Mezun olduktan sonra hazırlıgı gectigine pişman olma da xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar