adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bana bu sosun tedarikçisi lazım bu şekilde de kullanılıyo şöyle bir makine içerisinde duruyo yardımcı olabilcek biri varsa çıksın ortaya yada sonsuza kadar sussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 http://blog.cooklikeyourgrandmother.com/2008/09/how-to-make-nacho-cheese-sauce.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 canım arkadaşım bana sos yapmayı öğretmeye çalışma sorduğuma cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 peynir abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tostların içine mi koyacaksın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evet peynir hatta cheedar peyniri özelliği sıcak servis edilmesi cheedar sos o makine ile ve onun içine koyulan özel bi aparatla sürekli sıcak sos servis edebiliyosun maliyetide daha az oluyo ama o makinenin toptancısını bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 bunu soran bunuda sordu çok gizli bakma len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 her migrosta yoksa da bir çok migrosta çakması mevcut. cips reyonlarına göz at ben aldım bir kaç kere fena olmayan nacho ve sour cream sosları denedim iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ümraniyedeki Meydan'da Real market var. Orda mevcut bunlardan bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bu sos patates ve cipsten başka neyde kullanılabilir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 nacho cheese denilen seyin icinde peynir yok bu arada, bi ton kimyasal vs vs.. ama tadi guzel o baska :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 naço çiz denilen şeylerin içinde belli bi oranda peynir var. edit: genellikle çedar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sanirim adaminbiri sosunun kendisini degil onu surekli sicak tutarak servise hazir olmasini saglayacak cihazi ariyor. bazi sinema salonlarinin misir-kola satis kisimlarinda mevcut. kim satiyor bilmiyorum ama caktirmadan o sinema salonunun yiyecek-icecek kismina sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi süper bi sostur bu. olsa da yesem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 erimiş cheddar bu yaw, patates ile muhteşem oliyöre of acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sos diyince aklıma sweet chili sauce geldi. ulan ne muhteşem bi sostur o, sabahtan akşama kadar bi ekmekle versinler yerim. ama trdeki çakma sweet chililerden değil tabii o magi midir nedir onlar berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://thisamthispm.files.wordpress.com/2009/02/img_1992.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar