sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "Evi dere yatağında bulunan ve bodrum katında oturanlar çok dikkatli olsun. Önerimiz sele uykuda yakalanmasınlar, üst katta komşuda kalsınlar" http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=953836&Date=10.9.2009&CategoryID=77 Olası bi selde "ben uyardım, önlem almadılar" dese başı ağrımaz valla.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bU SAATTEN SONRA ANCAK BUNU YAPABİLİR. 1 GUNDE ANKARAYI SELE HAZIRLAYAMACAĞINA göre bunada sukur edelim ankaralılar.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Cahillikleri belli olunca cirkinleşiyorlar.
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yanlız Topbaş'dan daha çok önlem aldığı belli, en azından bazı yerlerde afete karşı güvenlik önlemleri almış. Ankara'da sel olursa hakikaten komedi olur o ayrı mesele, sonuçta çarpık yapılaşma İstanbul kadar değil ve sel olursa bunun bütün sorumlusu Gökçek olacak.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yok ya neden gokcek olsunki alt atarafı son 16 senedir baskan. :P
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Gökçek'e Sel Tedbiri Tavsiyesi -Milletin parasını sağa sola yandaşlarına dağıtıp cebe atacağına gereken önlemi al o parayla altyapı kur bişi yap. -Bakanları arayıp kıyak geçmelerini isteyeceğine ara meteorolojiyi hava durumunu sor. -Pişkin pişkin vatandaşa 'tatile çıkın' deme de ne yaparsan yap arkadaş bu kadar da olmaz ki ya
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 "oleey, ankara susuz kalmıcaaak!" demesini beklerdim
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 valla gerçekten pişmiş kelle gibi sırıtarak onu dese şaşırmazdım. her türlü patavatsızlık beklenir bu adamdan
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Yaradan yağmur yağdırmış, Gökçek'imiz ne yapsın? Yağmayacaksın mı desin yağmura? Elinden geldiği kadar yardımcı oluyor uyarıyor işte. Siz ankaralılar da ne nankörsünüz canım, yağmur yağmaz "gökçek yüzünden kuraklık geldi", yağmur yağar "gökçek yüzünden sel geldi" çok hakkını yiyosunuz bu adamcağızın :(
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 diyorum bu adam basarili diye dah ne istiyorsunuz susuzlugu "vatandas tatile ciksin koye filan gitsin akrabalarina" diye cozdu yaranamadi simdi sel problemini "ust kat komsunuzda kalin" diye cozdu gene yaranamadi arkadaslar yuzyillar nadir dahiler yetistirir gunumuzde bu dahide ankara buyuksehirden cikti melih ankaraliya ankara melihe yakisiyor
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 E öyle tabii, adam sıradışı çözümlerle bütün krizlere çözümler buluyor. Zaten en iyisi olmasa neden 15 sene o koltukta kalsın, kolay mı üstüste seçilmek?
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evet birkaç saat önce minibüslerle BODRUMDA YAŞAYANLAR HUOP diye anons spamlediler.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 valla benim butun sulale ankarada, hepside burokrat ogretmen emeklisi filan, potansiyel CHP secmeni enginar gibi sapsallarin gozunde ama melihe veriyorlar yahu her geldigimizde sikayet ediyorsunuz genede gidip melihe veriyorsunuz diyincede "ne yapalim baska adammi var" diyorlar o yuzden sorsan bunlar melihi hic begenmiyor oy vermez ama gidip veriyorlar ankarali boyle iste
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 benim de bütün sülale ankarada ama melihe vermiyorlar :p sizinkilerin mantığı ancak belki ortada çok da vasıflı olmayan bir aday varken geçerli. burda dolandırıcının, yalancının, şantajcının tekinden bahsediyoruz o mantıkla nasıl hareket ediliyor anlayamadım açıkçası
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Absolut said: bU SAATTEN SONRA ANCAK BUNU YAPABİLİR. 1 GUNDE ANKARAYI SELE HAZIRLAYAMACAĞINA göre bunada sukur edelim ankaralılar. evet, en azindan dusunceli bi insan, uyarmis. Belki onlem almak zorunda degil, belki yagmura dur diyemez ama, "ust komsuda uyyun" diyebilir, ust komsusu olmayan da ust komsusu olan komsuya gidip ust komsulansin diyebilir, bu ust komsulari sarimsaklasak da mi saklasak sarimsaklamasak da mi saklasak? sir said: "oleey, ankara susuz kalmıcaaak!" demesini beklerdim i lol'd.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 insanı, insanlığından utandıran bir insan melih gökçek.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 büyüyünce melih gökçek olucam, tüm gün yatıcam lan
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Biz bunu Melih'le çok iyi kullanırız Başkanım..
Öne çıkan mesajlar