zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 çekik gözlü vampir kız ölmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bence bunu böyle açık açık spo içine koymadan yazmamalıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Barbie Vampir gibisi yok sırf onun için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 o kim cheerleader olan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 evet Caroline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Caroline vampir olmadan önce ne salaktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hala salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 adam duvari kanatmis, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 zeper said: bence bunu böyle açık açık spo içine koymadan yazmamalıydın. büyük densizlik etmişim farketmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 est;) birin canı yanmamıştır umalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 2 bölümü cıktı, varmı izlemeye devam eden? 1. bölüm için elena'nın damon'a dönmüs oldugunu düsünmüstüm, cok pis patladım. Hala stefan'ı seviyo aslanım benim. Bide ghost'lar girdi galiba isin icine. Sanki vampire - witch - werewolf yetmiyomus gibi. Pehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 1. bölüm ehehe evet çok fazla metafizik varlık barındırmaya başladı...ben de tam tersi damon ile bişi olur diye sevinmiştim yoksaa yoksaaa yoksa sen de mi onlardansın One? sen de mi elena-stefan ikilisinden yanasınn??....2. bölümü izlemedim hala, indirdim ama ders mers derken kaldı...bakıcam bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 s03e02 Claus'un "I killed Doubleganger" dediği an stefanın gözünde resmen korkusunu gördüm lan, harbi rolünü cok saglam yapıyo. Caroline'ı da babası öldürücek sanırım, sonra su ghost muhabbetini baya bi açarlar heralde. Elena da garibim bi yandan Damon'a bişey olmasından korkuyo, diğer yandan Stefan'ı bırakamıyo, kaldı mı 2 arada 1 derede. Damon'a bi fakbadi lazım yoksa elena'nın pesini pek bırakıcaga benzemiyore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2. sezonu bitirdim dün gece. jenna nasıl ölür ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kimse izlemiyomu ya, bence çok güzel gidiyo 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ben izliyorum da muhabbeti dönmeyince yazmadım hiç Son bölüm Micheal ölmese iyiydi ya sevmiştim ben onu. Klaus 'un ölmemesi iyi oldu sevdim ben klasun stilini. Ayrıca Stefan çok fena yaptı Klaus'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hic kacirmadan izlerim bomba dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 3. sezon birinci bölüme başlamıştım dönem başında... ama her hafta bekleyemeceğimi anladım,çok kilit bitmişti.o yüzden, biriksin öyle izleyecemm;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ben de izliyorum gayet güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 pek izleyeni yok sanırım burds ama gelmiş yeni bölüm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 var var ben izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 henüz alt yazı yok ama akşama hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 vay gelmismi iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar