Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nedemektir şimdi?

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

ICQ adresime bir anda 8 kişi birden aynı mesajı çekti. Çekenler ICQ List'm de yoktu. Mesaj şu ve anlamını bilmiorum reklam değil belliki nedir bu bilen varmı? :

Beim Feministinnenkongress:

1. Wortmeldung: “Mein Name ist Brigitte. Ich habe meinem Mann gesagt: Jan, ab sofort kochst Du! Am ersten Tag habe ich nichts gesehen, am zweiten Tag habe ich nichts gesehen, aber am dritten Tag stand das Essen auf dem Tisch! ” Grosser Beifall im Saal, Hochrufe, Bravo!

2. Wortmeldung: “Ische binne Grazielle. Sagen maine Manne: Luigi! Appe soforte Du putze Klo! Anne erste Tag ische nix gesehe, zwaite Tage nix gesehe, aba anne dritte Tage ische gesehe Luigi mitte Putzeaima inne Klo! ” Tosender Beifall im Saal und stehende Ovationen!!

3. Wortmeldung: “Isch Fatima. Sagen Ahmed, mussen selber Hemd bugle! Erste Tag ich nix sehe, zweite Tag nix sehe, aba dritte Tag ich konnte mit lingge Auge wieder bissje sehe…”
[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

almanca bi fikra, biraz da ırkçı. çok kısa şekilde şöyle özetliyorum

güya feminist bir kongrede olup biten bir şey:

ilk ikisinde alman kadınının ağzından, "kocama şunu şunu yap dedim, ilk gün bişi görmedim ikinci gün bişi görmedim, üçündü gün bi gördüm ki ne dediysem yapmış (dediği şey de tuvaleti yıka yemek yap vs.)

3. de ise fatma isimli türk katını kocasına "yarından itibaren gömleklerini kendin ütüliceksin diyor", akabinde , ilk gün bişi görmedim ikinci gün bişi görmedim, üçüncü gün ise sol gözümdeki morluk biraz indi..

diyor

evet alman arkadaşlarımız gerçekten de süpper bir espri kabiliteyine sahipler burdan kendilerine bi tarafımızla gülüyoruz...[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Sosyal ağlarda paylaş

Adama türkçe küfür saydırdım ama anlamamıştır. Adamın İnfosu:
ICQ Number: 3-179-501
Name: Thurnherr Reto
Address: AG, Switzerland
Home Phone +56 (450) 11-01
Home Fax +56 (450) 11-03
Private Cellular (679) 39-29
Birth Date: 11/21/1951
[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diye küfrediyorsunuz hayret bişey. Birkere bu bir fıkra. Var olan birşeyi abartmaya dayanır. Gülünüz geçiniz. İllaki savunma haline geçecekseniz adam gibi anlatın burda yazan olayların asrtık eskisi gibi olmadığını, Türkiye'nin çok farklı bir yer olduğunu vs vs..[signature][hline]@ui
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

fizbancığım, evet gayet de ediyolar, bundan da 100 kat daha ırkçı fıkraları var o saydığın yabancı milletlerin.

bunun dışında yanlış birşey mi söylüyorlar demişssin, eh nispeten doğru olabilir, fakat bunu belirtmenin de söylemenin de eleştirmenin de bir düsturu vardır. bu fıkra ise düpedüz ırkçılık, ayrımcılıktır bence.

ha buna küfürle tepki vermek ise bir o kadar yanlış.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...