FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ünideki ilk günümde, ilk sınavımda 40dk geçirdim fds bulamadım resmen gireceğim yeri, geç girdim paldır küldür fds. yine de 50dkda falan 80 soru + kompozisyon yazıp çıktım gittim koşar adımlarla. fsdsd ha belki hazırlık okumak zorunda kalcam ama olsun, eğlendim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sen dhaa cok eglen. ben bi yerimle guluyodum hazırlıkta kalan arkadaslara. lise gibi devam ediyolar, biz uni hayatına adapte olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kalmam belki ya, sorular iyiydi baya hızlıca yaptım gitti fds kompozisyonda da millet kağıdı bitirip arkasına falan geçti. ben yarım sayfa anca yazdım fds az ama öz der bol not verirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hayata erken atılmak gibi bi istegin yoksa cok da güzel olur hazırlık.ortamını yapar arkadaslarını edinirsin bol bol da yatarsın üniversitenin tadını cıkartırsın. bölümünle ilgili bilgi alırsın insanlarla tanısırsın.seneye tam bilgili bir sekilde bölümüne baslarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 emin olun mezun oduktan sonra keşke sene kaybetmeseymişim diyosunuz. 1 seneyi erasmusla geçirmiş olmama rağmen diyebiliyorum yani. hazırlık tamamen saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 benim hiç hayata atılmak gibi bi isteğim yok aslında da okuyoruz işte fsd ilk başta ben de öyle düşünüp hazırlık okuyayım diyodum da, lise gibi cidden ortamı. fakülte koskocaman böyle içinde kayboluyosun falan. yabancı diller bölümü diye de 300metre ötesinde anaokulunu andıran bi yapıt var hazırlık orada okunuyomuş. birden şevk geldi zaten doldurdum kağıdı :D olursa iyi olur, olmazsa da üzülmem yani farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 lan erasmusla gecirdiysen bi seneni. koş benim erasmus başlığıma yardıma. hadi durma burda boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hangi okul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 istanbul üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oku tabi hazırlık okumamazlık etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben de geçmesem mi 2. sınavı napsam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben bilerek hazirlik okudum, okul beles diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 işte tipik bir türk adskfasdk edit: açıkçası benimde hoşuma gitmedi düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 türk'e noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 direk öyle geldi aklıma türk tabi yani onun aslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 nooldu yasine mi koymuslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sen bi çay koy gel berkut sjdafksadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 istersen kapıya kadar geçiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 kapının geçirmesini yeğlerim akdsfask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 aa ama sen de ne fesatsın ya banlayın su adamı................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 FromTheHell said: az ama öz der bol not verirler belki. yok abi öyle bişey hfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ne fesatı lan senin pis emellerini bilmiyor muyum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar