tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 oyun firmaları yavaş yavaş akıllınmaya başlıyor sanırım.. final fight desem , üstüne cartoonish grafikler ekleyin desem , biraz kan saçıp , combo sistemi ekleyin desem. alın size sıcak ve nefis SHANK video herşeyi açıklıyor sanırım : http://www.gametrailers.com/player/55491.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Eğlenceli görünüyor, Trine'dan sonra iyi gider :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 grafikleri sevmedim kesinlikle final fightin grafiklerini tercih ederim ayrica abi yeni bi tur deil final fightta icat etmedi tutu beat-em up diyouzz biz buna mustafa war captain comando war ninja turtles war x-men war bin tane war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 oynanış sırf bu videodakinden ibaretse kısa sürede bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 co-op varsa tamam. yoksa yokum :D Anca kıbrıstayken can sıkıntısına oynarım internet yokken tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi beenmemenin nesi yannis ki kotu abi grafikleri kotu oynanisi beenmedim 2 tane silah oldu diye madalya alcak deil ya kimse bisiyi beenmek zorunda deil super maryo gibi oyun yapmis adamlar illa beencek deilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Video boyunca Brock üzerinde çalışıldı bolca yazık oldu. Adam bi heves gelmiş fena ezmişsiniz hevesini yalnız :D Coop modu varsa çok eğlenceli vakitler geçirtebilecek bir oyun. Aman aman bir şey değil ama yakın zamanda oturup tekrar Metal Slug oynadığım düşünülürse oynarım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kötüleyenlerin ele başı bonepart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Beğendim. Hatta bana kadillaklar ve dinazorlarla geçen günlerimi hatırlattı... Fakat rakipleri öldürmek için uğraşmak gerekiyor, tabanca fln çok az götürüyor. Biraz daha kolay ölen ama sayıca çok düşman olarak yaklaşsalarmış olaya dahada güzel olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bence grafikler de oynanıs da gayet hos gorunuyo ama aksiyon kendini tekrar ediyo sanırım. en azından videoda gorebildigim kombinasyonlar yetersiz. daha zenginlestirilirse belki zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ture bir yenilik kattigi yok eglenceli gozukuyor filanda kac senelik olay birde bunun adam gibi yapilmisi var http://www.youtube.com/watch?v=ut_8qkC2KUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kongregatete var bunlardan bi suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 cikti su an steamda. pff manual olarak anca 23. sayfada buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oynayan var mı? yorum yapın da ona göre alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 demosunu indir steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gercekten iyiymis. estetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Oyun sahane, baya zevkli olmus. Ne zamandir "dovmeceli" oyun oynamamistim dur aliyim oyniyim bi yarim saat dedim, kalkamadim basindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çok zevkliydi demoyu bitirmesi. kısa sürdü ama olsun. devil may cryın 2dsi gibi olmuş iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gir, 20 dakka oyna, stres at, kapa oyunu olmuş. güzel sevdim. hard'ı ama baya zor mu bana mı öle geldi. bir de checkpoint falan yok. deliriyordum. stres atmayı amaçladığım oyunda stres olunca normal zorlukta oynamaya başladım. şeker gibi, dövüyorum herkesi rahatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ya playstation'da gayet rahat oynuyordum, dün steam'de görünce pc'ye de aldım da klavye ile zaten oynanabirlik efsanevi zor birşeyken, birde 6. bölümde kaldım. Böyle demir tarzı birşeye tırmanmam gerek ama tırmanmıyor. Yani nasıl desem, şurada spoiler ile anlatayım Şu Car Boss'u patlattıktan sonraki ilk bölüm, böyle bir duvara tırmanıyoruz atlıyoruz demir tarzı bir yere, demirin yada duvarın işte diğer tarafına da geçiyor eleman tırmanmak istediğimde, atlayarak çıkamıyorsun. Youtube'dan baktım tırmanmak gerekiyor, tırmanamıyorum ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hmm hatırlayamadımda dostum hiç problem yaşamadım ben ya bitirinceye kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu tür oyunlar için inventoryde eski bi logitech gamepad durmalı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 leziz oyun..once coop sonra single .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar