Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 gene oyun aramaktayım.. tavsiyelerinizi bekliyorum kafamdaki + düşünceler: swg'ye devam et,aoc'ye geri dön,coh'a geri dön. bunun dışında yapıcak bişi varmı? yukardakilerden gene bayıcam hissi varda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Baion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ...................................,<`.._|_,-&``................` Dungeons & Dragons Onlinevar yeni geçti free oynanış sistemine. Denemeye değer gibi gözüküyor ilginç bir oyundu. Hon'un online oyunlarla alakası olmadığı gibi wow ile karşılaştırıyorsanız Batman Arkham Sylum'da WoW'dan arak diyebiliriz. Adamı arkadan görüyoruz aynı WoW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dota çıktığı zaman Illidan da vardı WoW bunu da çaldı hem de yıllar sonra, tartışma bitmiştir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 evrenimizde hersey, tic tac toe ve pong ile baslamisti ... sonra onlar geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Ciddi misiniz, yoksa alay mi ediyorsunuz tam anlayamadim. Insallah alay ediyosunuzdur yoksa aglamak istiyorum cidden.. Yasi yetmeyen veyahut cahil olan kisilikler icin; Warcraft: Orcs & Humans - Release date(s) NA 1994 Warcraft II: Tides of Darkness - December 9, 1995 Warcraft III: Reign of Chaos - NA July 3, 2002 Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001 15 yillik warcraft tarihini, bu kadar yazilmis kitabi, ortaya konulmus eseri yok sayip, warcraft dunyasinin world of warcraftla basladigini zannedenleri sokakta sise ile doverler, sonra yaralarina ustune tuz dokup kecilere yalatirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Sen hala anlayamadın yalnız, burda soru şu: Kim, kimden, neyi çalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Fly said: dota çıktığı zaman Illidan da vardı WoW bunu da çaldı hem de yıllar sonra, tartışma bitmiştir bence. Bir iki sefer su cumleyi okudum, yanlış anlamışsam düzeltirsiniz. Illidan warcraft lore un da olan bir karakter, skill set leri fiziksel özellikleri bio su belli herşeyi. Dota neyi icad ettide World of Warcraft ondan arakladı? Dumur oldum, yanlış anladın sen deyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sevgili gladmircim. yanlis anladigin konu dogru anlamis oldugun konunun yanlis oldugudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben bile swgyi deniyecem. coha geri dön swgyi begenmezsen. ÇOK iyi coh , kıymeti bilinmiyor türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Fly said: dota çıktığı zaman Illidan da vardı WoW bunu da çaldı hem de yıllar sonra, tartışma bitmiştir bence. dostum katılmadan edemedim (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 topicte beyin kalmamış lan suyu akmış hep löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 WoW malice'i çalmış Ko'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben dotaya dota wow a wow ko ya sonra hepsi ko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 champions online al lan yüklüyorum ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Dota w3 üstünden oynanırken nasıl Wow dota çakması denilebiliniyor ben onu anlamadım da neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar