Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung S5600 ve S5603

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S5600 ve S5603 arasındaki fark nedir?
gsmarena'ya, phonegg'e, samsung USA'e felan baktım ama S5603'ü göremedim.
S5603 sadece Türkiye'de çıkan bir modeli mi, yoksa S5600 ile bir farkı var mı?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu SAMSUNG S5603'ü kullanan var mı?

Yani beğendiğiniz yada kulanımda kötü olan özellikleri bakımından soruyorum.

Genel olarak memnunmusunuz, varsa sinir eden yada eksiklikleri nedir vs?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
O telefonun sanırım bir sade, bir wi-fi'li, bir de 3g'li modelleri var. Kız kardeşim 2-3 hafta önce sadesinden almıştı. Gayet memnun şimdilik. Hatta önceki Nokia'sına göre çok daha hızlı olduğunu söylüyor. Tek problemi konuşurken mesaj gelince onu okuyamıyormuş :D
Mesaj tarihi:
Bence çok güzel bir telefon. Yazın ortalarında telefon almayı düşünürken baya bir incelemiştim ama sonra n79 almışım. O zamanlar 3g veya wifi yoktu (veya ben görmemiştim). İyi ki yokmuş aslında :D yoksa o telefonu alırdım. Şu an n79'da hem wifi, hem gps çok fazla işime yarıyor. Diğer türlü gps'siz kalcakmışım :P Ama hoş telefon gerçekten, fazla özellik aranmıyorsa alınabilir.
Mesaj tarihi:
Ya wi-fi dışında herşey var gibi flaşlı kamera,3g,mp3 hede hödö başka ne gerekicek ki :D

bu arada nokia 5800 expressmusic almayı da düşündüm ama ben küçük telefon seviyorum cebimde hayvan gibi yer kaplamıcak o bildiğin cebinde bilgisayar taşımak gibi bişey hiç gerek yok..Daha fazla bi bütçe ayıramıyorum da bu iyi yani asdf
Mesaj tarihi:
İşletim sistemi olsun, saçma sapan programlar yükleyebiliyim. Wi-fi'si olsun. Gps'i olsun. Kamerası iyi olsun vs.vs. derken n79'u bulmuştum da özellik aramıyor olsaydım sanırım bu telefonu alırdım. Tipini ve dokunmatik olmasını çok sevmiştim. Özellikleri de tatmin edici..
  • Yeni Oluştur...