Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 S5600 ve S5603 arasındaki fark nedir? gsmarena'ya, phonegg'e, samsung USA'e felan baktım ama S5603'ü göremedim. S5603 sadece Türkiye'de çıkan bir modeli mi, yoksa S5600 ile bir farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok ya, 5603 us, 5600 europe versiyonu, aynı telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bu SAMSUNG S5603'ü kullanan var mı? Yani beğendiğiniz yada kulanımda kötü olan özellikleri bakımından soruyorum. Genel olarak memnunmusunuz, varsa sinir eden yada eksiklikleri nedir vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Beyler alıcam bundan nasıl telefon kullanan eden bişey yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bahsettiğin star'ın 3g li versiyonu sanırım ben normal star wifi li olanını kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 3g'li 5603'ü yarın alıyorum...Hayırlısı en ucuz yerden almak istiyorum biraz gezicem ya gereksiz fazladan para veremem..Tabi köşe dükkandan da almam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 O telefonun sanırım bir sade, bir wi-fi'li, bir de 3g'li modelleri var. Kız kardeşim 2-3 hafta önce sadesinden almıştı. Gayet memnun şimdilik. Hatta önceki Nokia'sına göre çok daha hızlı olduğunu söylüyor. Tek problemi konuşurken mesaj gelince onu okuyamıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Okuyamayım onu da bi zahmet :D gerek yok 3G olsun başvururum nete bağlanırım..Arayım konuşayım ayrıca büyük değil o hoşuma gidiyo adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bence çok güzel bir telefon. Yazın ortalarında telefon almayı düşünürken baya bir incelemiştim ama sonra n79 almışım. O zamanlar 3g veya wifi yoktu (veya ben görmemiştim). İyi ki yokmuş aslında :D yoksa o telefonu alırdım. Şu an n79'da hem wifi, hem gps çok fazla işime yarıyor. Diğer türlü gps'siz kalcakmışım :P Ama hoş telefon gerçekten, fazla özellik aranmıyorsa alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya wi-fi dışında herşey var gibi flaşlı kamera,3g,mp3 hede hödö başka ne gerekicek ki :D bu arada nokia 5800 expressmusic almayı da düşündüm ama ben küçük telefon seviyorum cebimde hayvan gibi yer kaplamıcak o bildiğin cebinde bilgisayar taşımak gibi bişey hiç gerek yok..Daha fazla bi bütçe ayıramıyorum da bu iyi yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 İşletim sistemi olsun, saçma sapan programlar yükleyebiliyim. Wi-fi'si olsun. Gps'i olsun. Kamerası iyi olsun vs.vs. derken n79'u bulmuştum da özellik aramıyor olsaydım sanırım bu telefonu alırdım. Tipini ve dokunmatik olmasını çok sevmiştim. Özellikleri de tatmin edici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 wifisi nasıl sitelere falan girerken sorun çıkartıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar