Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1080p izlenmesi gereken filmler

Bone

Öne çıkan mesajlar

aslında düşündüğüm bazı filmler vardı ama baktığım zaman hd versiyonlarının olmadığını gördüm.

Geçen gün Max Payne'in BR'ini aldım baya iyiydi. TV'de izlemesi keyifli oldu. Hele o özel efektleri görmek güzeldi.

Terminator 2 en sevdiğim filmlerden, ama BR'ini göremedim. İnternetten indirmeyi düşünüyorum onu.

Ben de Monsters, Inc tavsiye edeyim. 720p'sini izlemiştim ama baya kaliteliydi. 1080p daha da güzel olur diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ekranın bir aspect ratio'su ve native çözünürlüğü vardır, 22" için bu 1680x1050. Şirket tabi ayarla oynayıp ahanda 3000*2100 yaptım alın diyebilir ama gözü yorar rahatsız eder, ben zamanında 15" ekranıma 1280*1024 kullanıyodum 2 saate gözler kıpkırmızı oluyodu oyun oynarken. O yüzden ilk başta bir fark göremezsin demiştim en az 24" ekran lazım 1080p içün. Tabi izleyen izler, ben yoğum burda.
Sosyal ağlarda paylaş

yetersiz olabilir, ben üretmiyorum bunları sonuçta:)

bide benim demek istediğim 1080p izlemek için en az 24" gereklidir. 22" yada 21.5" farketmez, bunların native çözünürlüğü 1920*1080 değildir.

şöyle bişe mesela:

vsxga+ dediği 22" oluyor, onun bir üstü 24" tam Hd işte. Sizin evinizdeki tv tabiki abuk bir çözünürlüğü vardır ama o çözünürlükte bir film yok daha:), 1080p sınır şuanda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...