Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dalarana gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dalarandan aliyosun o questi, almadan da asagidaki kristali kullanamiyosun

ben su ana kadar hic bi charla kendi imkanlarimla dalarana gitmedim

ya summonladilar, ya portaldan gectim

gercekten nasil gidildigini bilmiyorum lol

biri aydinlatsin
Mesaj tarihi:
grizzly hillste conquest holdta bir mage npc portal acip yolluyordu sanirim. quest reward gibi bir seydi, sonrasinda o portali bulamamistim cunku.
buymus
http://www.wowhead.com/?quest=12791
Mesaj tarihi:
Grizzly'de hordelarınki dragonblight'te de allylarınki yolluyor q chain'in sonunda. Ayrıca artık cold weather 70lvl'de öğrenilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam, uçun gidin xD
Mesaj tarihi:
Yolu var ama uzun iş.

Dragon Blight , Angman Hammer'da bi quest vardı adını unuttum.Flying mount alıp Azjol Nerub'da uçan bişiler vuruyordun. Neyse o flying mount ile wintergrasp'e uçmak mümkündü, zaten hemen dibi.Sonra winter sendeyse, kale içindeki portaldan dalarana gidiliyordu.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Grizzly'de hordelarınki dragonblight'te de allylarınki yolluyor q chain'in sonunda. Ayrıca artık cold weather 70lvl'de öğrenilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam, uçun gidin xD

yok 77 hala :(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

heirloom tome of cold weather train.

80 charın gidiyor 1 k yı veriyor dalarandaki trainerda gmrdüm ben digerleirndede varmı bilmiyorum lvl kacta oluyor onu bilmiyorum ama ben lvl 72 adamı gördüm ucan binekte yani 70 de alabiliyorsa alır ucarsın dalarana
Mesaj tarihi:
Çatır çatır uçuyorsun level 70 alt charınla. Hemde olmassa olmaz birşey. Sonuçta o 1K'yı ödiyeceksin illaki, 7 level önce ödemek maddi açıdan birşey değiştirmiyor.

Ama düşük level northend questlerini %280lik binekle yapmak inanılmaz ötesi zaman kazandırıyor.

Yani alt kasacaksanız level 60 olur olmaz outlandde, level 70 olur olmaz northendde kesin uçmaya başlamak lazım.
  • Yeni Oluştur...