Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kuşa binmeden, warlock ve mage olmadan Dalarana LvL72 bir charın girebilme yolu var mı? Daha dogrusu koşarak veya normal mount ile dalarana ulaşılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Abi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 crystalsong frest da aşağıda dalaran adamlarının bir yeri var. orada bir portal tarzı bir taş olmalı. ama onun için quest yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ormandaki kristale tıklıyorsun seni yukarı ışınlıyor? Hatta questi bile var? Violet Stand ftw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ya da /w januz çekiyorsun direk samınlıyoruz abi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 dalarandan aliyosun o questi, almadan da asagidaki kristali kullanamiyosun ben su ana kadar hic bi charla kendi imkanlarimla dalarana gitmedim ya summonladilar, ya portaldan gectim gercekten nasil gidildigini bilmiyorum lol biri aydinlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lol simdi arastirdim da hic bi charla lvl 74'e ulasmadan gitmisim dalarana, o yuzden questi gormemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mage questi var dalaran'a yollayan, teleport falan öğrenmeden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 74 olup questini yapmadan, hiçbir charla ne yaparsanız yapın tek başınıza dalarana gidemessiniz. Alttaki kristal falan yukardan görev yapmadan kullanılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ben gittim ya direk gorev falan yapmadan? 74 falandim sanirim. Alttaki kristale tikladim yukari gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 grizzly hillste conquest holdta bir mage npc portal acip yolluyordu sanirim. quest reward gibi bir seydi, sonrasinda o portali bulamamistim cunku. buymus http://www.wowhead.com/?quest=12791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Grizzly'de hordelarınki dragonblight'te de allylarınki yolluyor q chain'in sonunda. Ayrıca artık cold weather 70lvl'de öğrenilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam, uçun gidin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 questi yapmadan kullanılmıyor.questi veren npcde ısınlıyor direk dalarana ztn git kristali bul tıkla gel diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Yolu var ama uzun iş. Dragon Blight , Angman Hammer'da bi quest vardı adını unuttum.Flying mount alıp Azjol Nerub'da uçan bişiler vuruyordun. Neyse o flying mount ile wintergrasp'e uçmak mümkündü, zaten hemen dibi.Sonra winter sendeyse, kale içindeki portaldan dalarana gidiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 deadwoll said: Grizzly'de hordelarınki dragonblight'te de allylarınki yolluyor q chain'in sonunda. Ayrıca artık cold weather 70lvl'de öğrenilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam, uçun gidin xD yok 77 hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eğer main lvl 80 charınız varsa lvl 70 den itibaren uçabiliosunz hatta %280 mountuyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Trick mi? Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 heirloom tome of cold weather train. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Masquerade said: heirloom tome of cold weather train. nası? nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Dalaranda kuscunun ordaki hatunda kitap satılıyor 1k gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Masquerade said: heirloom tome of cold weather train. 80 charın gidiyor 1 k yı veriyor dalarandaki trainerda gmrdüm ben digerleirndede varmı bilmiyorum lvl kacta oluyor onu bilmiyorum ama ben lvl 72 adamı gördüm ucan binekte yani 70 de alabiliyorsa alır ucarsın dalarana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Çatır çatır uçuyorsun level 70 alt charınla. Hemde olmassa olmaz birşey. Sonuçta o 1K'yı ödiyeceksin illaki, 7 level önce ödemek maddi açıdan birşey değiştirmiyor. Ama düşük level northend questlerini %280lik binekle yapmak inanılmaz ötesi zaman kazandırıyor. Yani alt kasacaksanız level 60 olur olmaz outlandde, level 70 olur olmaz northendde kesin uçmaya başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 71 shamanıma aldım cold weather flying, gayet güzel uçuyo. Ama tüm questleri %280 kuşla yapma imkanım olmicak sanırım, paraları yedim yedim kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 %150 de yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar