Mino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YSq3XDwR6H0 Yorum yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 insanlar benzin almasin mi? sermaye dusmani misiniz? hem ne guzel dogalgaz borclari silinmis, silinmese halkin cebinden cikacakti, hep halka yuklenilsin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yaşasın demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Borcumuz kalmadı diye yuttururuz diyince ikiside gülüyor.Mehmet Ali Şahinin bahsettiği konu buydu sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/1391/75450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 nası sızmış lan bu basına?! bizim bünye alışık değil ergenekon dışında basına sızdırmalara. delik deşik ergenekon davası vs airtight hükümet karşıtı davalar feat. deniz feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ergenekon dinliyore, insanları rencide ediyore, basına sızdırıyore, hep bu ergenekon aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Melih'e karşı olan biri sızdırmıştır basına. Melihi telefonda işbitirirken duymak aslında gençler için çok güzel bir eğitim fırsatı. Büyük ihtimal diger ses kayıtlarını incelemeden kabullenip Türkiyenin aydınlarını içeri alan birileri şimdi aylarca bu ses kaydının gerçekliğini tartışır sonunda da unutturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 3:00 Belediye Görevlisi: "26.02de onaylanıp şey reddedilip gitmiş." Melih Gökçek: "26.02de onaylanıp şey reddedilip gitmiş" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Adam mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 O aldı bu verdi sonunda Türkiye kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Estonyaya da caktik 4 tane yine Türkiye kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yavrum benim sırt kaşıma aleti gibi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 said: Biz bunu çok iyi kullanırız Tarif edilemez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Tarif edilemez ama görüldüğü üzere paha biçilemez değil heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 met. müh. ama görevden aldıkları iyi olmuş hilmiyi adam koskoca doğalgaz borcuna, bir tane kıçı kkırk benzin istasyonunu verdi lan onu da becertemedi galiba bantı kestiler çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 arcane said: said: Biz bunu çok iyi kullanırız Tarif edilemez (tu) hilmi güler nasıl da gülüyor o lafı duyduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 yapamaz, yapamaz. ilçe 3 yapamaz. banane ya. yapamaz. ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Absolut said: Melih'e karşı olan biri sızdırmıştır basına. Melihi telefonda işbitirirken duymak aslında gençler için çok güzel bir eğitim fırsatı. Büyük ihtimal diger ses kayıtlarını incelemeden kabullenip Türkiyenin aydınlarını içeri alan birileri şimdi aylarca bu ses kaydının gerçekliğini tartışır sonunda da unutturur. Hazır eğitim vermeye başlamışken seçimlerde böyle bir adamın karşısında nasıl kaybedilebildiğini de açıkla. Ayrıca büyük ihtimalle bu ses kayıtlarının gerçekliği tartışılmaz çünki herkes(ergenekonucuların mahkum edilmesini isteyen aydınlar bile) Gökçek'in ne olduğunu biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 hilmi, biz bunu kullnırız üstüne gülmese, ben sorguluyabilirdim gecekliğini kaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Rock said: Absolut said: Melih'e karşı olan biri sızdırmıştır basına. Melihi telefonda işbitirirken duymak aslında gençler için çok güzel bir eğitim fırsatı. Büyük ihtimal diger ses kayıtlarını incelemeden kabullenip Türkiyenin aydınlarını içeri alan birileri şimdi aylarca bu ses kaydının gerçekliğini tartışır sonunda da unutturur. Hazır eğitim vermeye başlamışken seçimlerde böyle bir adamın karşısında nasıl kaybedilebildiğini de açıkla. İnsanlar bilgisiz? İnsanlar hükümetle arasını yapmak istiyor. İnsanlar chp'nin kazandığı ilçelerde her sene düzenlenen etkinliğe devam etmek için bile aylarca uğraşıldığını, kavga edildiğini biliyor(örnek isteyenler istanbul/kartal). İnsanlar çıkarcı. Oy verilecek adamlar arasında hizmet edebilme kapasitesinde kimse yok vs. vs. Yazın aylarca su göremeyen bölgelerden adama oy gelmesini başka nasıl açıklarsın. Üstün hizmet yeteneğiyle mi? Ses kaydı hakkında yorum yapmak gerekirse: Sparkcaster said: münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ankara offf Ankara... İstanbululara pek önemsiz geliyor belki bunlar ama Ankara'da çekmediğimiz kalmadı adamdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar