Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yesinler bal şeker olsun ............ -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/_np/3438/8743438.jpg ne biçim bi ülkedeyiz lan, fotoğrafa gel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Theghosthand said: Tansu çillerin oğlu böyle olaylarda bir numaraydı.O zamanlar Yunuslar yeni kurulmuştu, BMW motorları hayranlıkla izliyorduk.Mert çillerdi yada kardeşi, motoru ver yoksa annem seni sürdürür diyip almıştı polisin altından.Bir de jetskiyi izinsiz almıştı sanırım:) Olacak o kadarda elalemin skisini niye aldın diye parodisi bile vardı. nasıl unuturum ya. http://www.youtube.com/watch?v=famqZJdBAuc Saeros said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/3438/8743438.jpg ne biçim bi ülkedeyiz lan, fotoğrafa gel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Imzasına her gün yeni yaftalar ekleyerek komik olduğunu sanan arkadaşlardan kınama dahi gelmeyecek mi yav? Şaşırtıcı. Ahmet Necdet Sezer'i eleştirenleri burada da görmek isterdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 çok güzel bi ülkede yaşıyoruz bence. bu olaylar olmasa çok sıkıcı bi ülkemiz olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet abi, ufak bi köy samimiyeti yok mu şu fotoğrafta şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kaydettim ben o fotoğrafı uygun bi vaktimde fotoşoklayıp çok samimi yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 olur canım ne olacak. Adamın yediklerine bakmıyoruzda oğlunun motosiklete binmesinimi kınıyoruz. Lütfen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bu arada tekrara baktım da asdads adam motora biniyomu tekme mi atıyo napıyo uahuahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Penthesilea said: Bu normal bir insan ya, hadi cumhurbaskaninin, basbakanin bizim vergilerimizi somurmesine alistik, bu nasil bir reizlliktir aklim almiyor ya. lol: http://www.facebook.com/video/video.php?v=123031254333&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Saeros said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/3438/8743438.jpg ne biçim bi ülkedeyiz lan, fotoğrafa gel ahah var ya buna arkadan deli fotoşop çakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ama daha oncekilerde yapmıştı o yuzden bunun yapması gayet normal savunması kadar alcalanılabilecek bir savunma yok. Halk bunları daha oncekilerden farklı diye secti sanıyordum ben yani senelerdir onu savunuyorlar. Yazıklar olsun devletin ucagını boyle keyfi bir iş icin kullanana kullanmasına izin verenlere vede bunu savunanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 acaba uçakta "lan nasıl havada duruyo lan bu kadar metal?" muhabbeti de yaptılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 motoru icat edenin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,4129377 babası neyse çoçuğuda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 motora binmesi neden uçağa binmesi veya maçı beleş izlemesinden daha önmeli hale gelmiş onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 penth mesela amerikada blue angelsla cok makara yapılıo tvlerde filan. ama burda çok normal mesela. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ne alakası var blue angels la makara yapılmasının şimdi ya. layıktır böyle yönetim türkiyemize. konusmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 halk abdullah gül'ü "ay george clooney'e benziyoo" dan öte tanımıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Rerore said: motora binmesi neden uçağa binmesi veya maçı beleş izlemesinden daha önmeli hale gelmiş onu anlamadım aynen =] hadi polis yalakalik yapmis, veya basbakani bekletmemek icin boyle birsey yapilmis falan, tamam komik ama cok buyuk olay degil bence ama adamin 'maca' ucakla gitmis olmasi nasil motorun golgesinde kalmis anlamadim. fotograf bastirmis olabilir gerci, boyle fotoyu ucakta cekemezsin hehe edit; yine baktim fotoya, cok komik yakalamislar yav heh, hele arkadaki iki polisin bakislari sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ucaga degilde catlak camli kartalami binseydi diyip konuyu baska yerlere surukluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 blue angels masrafları eleştirilio ya sert şekilde benim vergimle gösteri yapiolar vs gibi ama bizde normal ya onu diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Motora binmesi de sorun. Devletin memurunu işinden alı koyuyor kendi bir tarafının keyfi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Devletin memuru cok caliskan ya. O ayri bir mesele. Ulan ne rezil bir ulkeyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar