synorin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Evet patiler uzun bir ÖSS maratonu sonunda kendimi bulduğum yer 'Cerrahpaşa Tıp Fakültesi' oldu.En başta duyulan büyük sevinç yavaş yavaş azaldı ve yerini endişeye bıraktı. Okula yakın yerden (aksaray) bir ev tutuldu.Etraftan oralar 'dinci' lafları günde binlerce kez duyulmaya başlandı.En başta pek ciddiye alınmadı bu sözler.Ama zaman yaklaştıkça endişe arttı.Kayıt yapılmak için gidildi.Alışveriş yaparken bile 'vakıf,dernek,topluluk' gibi yerlerden teklifler geldi.'Sırtını bize yasla sana bişe olmaz' dendi.'Taksimde gezeceğine gel bizim yanımızda kitap(?)(!) oku, lise öğrencilerine ders çalıştır' dendi.Hiçbir çekinme yoktu bu teklifi yapan insanlarda.'Okuldaki abilerimizle tanışmadın mı?' diye şaşırdılar üstüne üstlük.Daha okula uğramadım deyince inandılar ancak.Daha sonra etrafta 'Fuhuş,kapkaç,hırsızlık' olaylarının çok yaşandığı duyuldu.Endişe biraz daha arttı. Ev tuttuğum mahallede benim tek başıma zor sığdığım evlerde insanların 6 kişi yaşadığını görünce şaşkınlık oluştu.'Acaba pahalı kıyafetlerimi, elektronik aletlerimi götürüp dikkat çekmesem mi?' sorusu geldi akla.Endişe yerini korkuya bıraktı. Memlekete dönüldü. Bu sorular,sorunlar,korkular,endişeler havada uçuşmaya başladı.Paylaşmak gerekiyodu.Patilere koşuldu :) Ne yapacam ben ya patiler bir yardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ooo Rus tarlasına düşmüş adam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 İstanbul'da neresi nasıldır bilmiyorum da paran varsa çık başka bir eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 anlattıklarına göre fazla dikkat çekmesen iyi olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kolormatik gözlük al, tebdil-i kıyafet gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 colormatik bide grimtrak takim elbise ya genelde o tip adamlar sen onnara karismassan sana karismazlar ama bana sorarsan tasin capanin onunden metro hatti gecmiyo mu mantikli bi yee git bi tarafin keraneler bi taafin haci hocalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "abiler" .. bence yol yakınken değiştir evini. abimi amerikada bile bulmuştu herifler. "barbaküye" çağırıp duruyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Adamlar bütün ülkeyi ele geçirdiler,çok garipsenecek bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya rusa ya cemaatçiye ya da işportacıya aksaray ın çoğu yeri sakat be, millet caddesine doğru baksaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Çapa güzel yer,şehrimini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gerçi femciler her yer de belli bir kere reddedince vazgeçiyolar semtle ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi hiç germe kendini. seni cemaatçi yapmaya çalışan insanlarla bile arada otur muhabbet et. git bakkalınla tanış 'usta ben yeni taşındım' hesabına muhabbet koy kasapla tanış... yani dert etme sen insanlara sıcak davranırsan karşılığını görürsün illa ki tmm neticede onlar gibi cemaatçi diilsin de cemaatlerine üye diilsin diye de seni taşlayacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 @SodomVsGomore ben de öyle düşünüyorum aslında sonuçta cemaatçi olmak istemem ama cemaatçi diye kimseden tiksinme,nefret etme gibi bir durumum yok.Beni değiştirmek istemedikleri sürece beraber gezerim bile.Ama beni değiştirmek istemeleri beni korkutan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 doktor olmayacak mısın ameliyat edersin beynini resetlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ortaokulda gittiğim dershanede ablalar vardı. bıyıklı 6 sene sonra onlardan biriyle evlenmiş halde bulabilirsin kendini. taşın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dikkatli ol. muhabbet et ama fazla samimi olma. baştan kendini belli et. diyeceğim ama. oralara onlar hakim. aksaray'da çıkma o zaman. derim ben. sakat. bi sefer yakalarlarsa bırakmazlar. bırakmıyorlar yani adamlar, hele ki cerrahpaşa tıp kazanmış 380 küsür yapmış bi herifi hiç bırakmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Abiler, olm durun işin ehli olarak geldim ahahah abi değilim de, cemmat dershanesinde okudum 2 yıl asdasdsa Herneyse, dayılar şimdi, öncelikle bu adamlar sülük gibidir söyleyeyim. Ben daha apart tutmadan aradılar evimiz var yurdumuz var diye, kurtulmak için tuttuk biz demiştim de, dövecekti adam telefonda kız tribi attı resmen. Neyse, bunlar belki sana şimdi teklifte bulunur tekrar gel lise öğrencilerine ders çalıştır hizmet vs geyiğine. Ben yapamam falan de üsteleyeceklerdir, kesin dur, ama bile deme mümkünse, ı-h mıh yapma yersin tezeği kurtulamazsın asdasd Belki 3-5 kişi evine gelir akşamları bazen, kapıdan bak uyuyo numarası bile yapabilirsin. Işığın açıktı derler fobim var de bişeyler de geçiştir. Çok aykırı durma, daha çok üstüne düşerler doğru yola çekelim geyiğine, ormal takıl, ama uzak dur soğuk dur bi yerden sonra koyverirler en fazla merhaba mrehaba olur. Ama cemaatçiler adam yemez sen kendini yedirmezsen asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "roket adam" said: dikkatli ol. muhabbet et ama fazla samimi olma. baştan kendini belli et. diyeceğim ama. oralara onlar hakim. aksaray'da çıkma o zaman. derim ben. sakat. bi sefer yakalarlarsa bırakmazlar. bırakmıyorlar yani adamlar, hele ki cerrahpaşa tıp kazanmış 380 küsür yapmış bi herifi hiç bırakmazlar :) 380 küsür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Ya abicim... Bu ne korku allahını seversen? Paşa paşa kafanı okuluna takacağına, yok karşımdaki kim, yok o adam neci diye dedikodulara kulak asıp insanların egolarına yem olmuşsun. Kimseler kimler... Sanane. Selamını ver, muhabbete girme... İçlerine kimseyi zorla almıyor o insanlar. Herşey niyetla başlıyor. Niyetin yoksa, zaten korkmana da gerek yok. Açıkcası patiden daha cesur cevaplar beklerdim, ama şunu anladım ki, asosyal dolmuş burası. Bu benim kişisel görüşüm. Evine zorlamı girecekler? Sıkar o biraz... Burası kim nerde olursa olsun Türkiye. Hırsızın g**ünden kan alırlar... Yani nası anlatıyım bilemedim. Ya ne olursa olsun sen kazandığın, kıçından akan o kadar tere değen bölüme bak... İşine gücüne bak... Zaten bundan bir iki ay sonra kafanı kaldırıp kimseye bakamayacaksın bile. Hayatın ince yollarından başlayıp, sorumluluklar arttıkça buruk bi sevinç yaşayacaksın. Vizelering eldiğinde krizlere giriceksin, sonra bi an da bu topic aklına gelip gülüp geçip, çalışmaya devam edeceksin... Wall of text oldu ama, kusura bakma. Velhasıl-ı kelam, tırsak çocuğu lütfen oynama... Yakışmıyor... Delikanlısın, yaşında başındasın, işinde gücündesin, bigün işsiz, güçsüz, fikirsiz, akılsız, yolsuz ve yordamsız olursan, o zaman kork o öcülerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Huzur içinde yaşamak varken,gece eve rahat rahat sarhoş gelirken laf ederler diye niye düşünsün adam ? Asosyallikle ne alakası var yani.Başka biryerde oturma şansı varsa niye bile bile lades yapsın.Çok gereksiz seninki bir wot olmuş sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mmorpgye mi dönsem :D:D oyun+ders kombin yapıp başka bişeye zaman kalmaz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya simdi sole bisi war cemaatciler ulkuculer gibi kavga meraklisi adam deiller sadece sararlar ben anafende okudum ilkokulda orta 3 e kadar pilav gunune caardilar parlak orenciydik o donem cunku oncelerri pasif agresif ol sallama cevaplama cok ustune gelirlerse agresifles siktiri cek bi sure sona aniyip birakiyolar peisni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ama aksaray hakkinda fikrim hala ayni bi taraf kerane bi taraf haci hocu cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 @BonePART çok doğru söylüyorsun ama taşınmak şu an için bir seçenek değil.En az 12 ay burdayım.O yüzden daha çok ne yapmam gerektiği konusunda tavsiye istiyorum. Bu arada yardım etmeye çalışan herkese teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 adamın seks hayatı düzene girer işte daha ne istesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar