balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Tarzını en çok beğendiğiniz ve gelecek 3-4 yılın oyuncusu olacak dediğiniz oyuncu kimdir ? Ben aguera'yı çok yetenekli buluyorum ve saviola'nın daha istikrarlısı sanırım geliyor . Ama sanırım bunlardan luis fabiano önümüzdeki yıllara damgasını vurucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Hiç belli olmaz bu işler, 2-3 sene evvel Ronaldinho insanüstü futbol oynuyordu (ki bana sorarsanız hala Messi de cr de hikayedir Ronaldinho'nun o dönem futbolunun yanında. Adamdan top alamadıkları gibi ancak faulle durduruyolardı falan.) şimdi yaşlılar karmasında tek başına solistlik yapmaya çalışıyor. Bir anda tepetaklak gidebilir her şey herkes için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Oyum Fabiano'ya. Bence çok büyük oyuncu, ama Adriano veya Ronaldo gibi kendini salarsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sercan yıldırım. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kun götürür bence. bir iki sene içinde daha da büyük bir takıma geçerse değeri daha da iyi anlaşılacaktır, torres'e olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 nani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kazım demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bence listede Rooney hariç herkes gösterdi zaten kendini, bunun üstünde oynamazlar. Agüero denildiği gibi ancak büyük bir takıma giderse kıymeti anlaşılacak birisi. Rooney'i de forvet oynayamadığı için bence tam gösteremiyor golcülüğünü. Ferguson adamı robota bağladı bek oynattığı bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Estel_Anorien said: kazım demek istiyorum. "kazım yok ki ama!" demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 samuel. etoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Abi bu ne şimdi, nerden esti? :P gumisle fabiano dışında hepsi zaten kendilerini kanıtlamış adamlar , şimdiden takımlarını sırtlayan oyuncular.. Hayır şöyle daha yeni yeni isimleri duyulmaya başlamış, 18-20 yaşlarında, önümüzdeki yıllarda büyük takımlara transfer olması muhtemel adamlardan bir liste olsa falan neyse de.. sonra insanlar gelip kazım deyince kızıyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 amauri yok listede ama temsili olarak ibrahimovice verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 futbola başlarsam benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 lisandro lopez yakında konuşmaya başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 lisandro lopez zaten iyi ve bilinen bir oyuncu. gerçi ankette de hep o tarz futbolcular var ama 3-5 sene konusulacak adam Agüero olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sabri sarıoğlu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 "Tatar Ramazan" said: Oyum Fabiano'ya. Bence çok büyük oyuncu, ama Adriano veya Ronaldo gibi kendini salarsa bilemem. ronaldo gibi salarsa demişsin de, kulüpler bazında 321 maç 242 gol milli takımlarda 97 maç 62 gol. ne salmış he. rakiplerin üzerine salmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Agüero tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hepsi büyük oyuncu hepsi zaten kendi kapasitesini aşmış değerli oyuncular..ama birisi patlama yaparmı yaparsa kim olur derseniz 2 kişi arasında kaldım agüero ve benzema..benzemaya verdim oyumu r.madridte çok iyi işler yapacak gibi..dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kazım diyen olmuştur çünkü KAZIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 KLUIVERT - RIJKAARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hakan şükür futbola dönerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "Lil' Jesus" said: KLUIVERT - RIJKAARD ahahah of çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msýon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede said: futbola başlarsam benim yaşın kaç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bendtner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar