Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraf'ın Sansürlü Bikini Haberi

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Saldıranlara pek anlam veremedim ya :P Sansürün eleştirilcek tarafı devlet tarafından zorlananıdır. Yoksa adam gazetesinde istediğini basar size ne? Öyle bi haber yapılmışki sanki bi kavganın iki tarafından birinin görüşleri sansürlenmiş de olay taraflı gösterilmiş. sg-1'inde son 1-2 haftaya kadar yazdıklarını keyifle okuyodum. Bu son zamanlarda abuk subuk resimler yapıştırıp, mahalle dalaşı gibi "nası laf soktum" havasından iyice rahatsız oldum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?".

aydınlık diye bi dergi vardı tarafın finansörlerini falan açıklayacaktı belgeleriyle, ben aylardır onu bekliyorum. o zaman görürdük sahibini falan, iyi olurdu =)

tamam canım, gazeteye seksi fotoğraf için bakanlar taraf okumasın zaten, ağır kaçar.

öff be sir,

fotoraf'ı sansürlemek bunun acıklaması olabilirmi allaını seversen, iyi sacmalamışsın.

Biraz dürüst olunsun, amac seksi fotorafla insan cekmek değilse o zaman toptan koymasınlar, koyacaklarsa iki yüzlülük yapıp sansürlemesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

ehauhe grup mastürbasyonunuz bitince daha ciddi topiklere de bekleriz

OFH OLM BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞLER GARANTİ İSLAMCI BUNLARIN ALAYI LOLOLOLOL

CAPS mastürbasyonun bitince tesettür amaçlı sansüre başka bir açıklama getirebileceksen bekleriz.

tesettür amaçlı sansür diye düzelttim ki laf cambazlığı olmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

ehauhe grup mastürbasyonunuz bitince daha ciddi topiklere de bekleriz

OFH OLM BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞLER GARANTİ İSLAMCI BUNLARIN ALAYI LOLOLOLOL

sir, sansür kelimesinin anlamını bildiğinden şüphe duymaya başladım.

ayrıca işin komik tarafıda şu; olayı küçümsüyorsunuz ya BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞ LOLOLOL KESİN İSLAMCI LOLOLOL diye dalga geçiyorsunuz ya, sorunda burda zaten bikini gibi basit bi konuya bile sansür uygulayan bir "taraf"tan bahsediyoruz da anlayana işte.
Sosyal ağlarda paylaş

açıklama ortada zaten arcane. ama tesettür nerde, onu bilemedim bak =)

cüce olayın savunması falan yok ortada da, olduğundan büyük bişey haline getirip "oo taraf gazetesi zaten şöyle böyle" denmesi, hele bi de bunu doğan medya tarafından dile getirilmesi hakikaten yetersizlik örneği.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bugün showmax'de mi ne sauna belt diye bişiyin reklamı yapılırken tangalı hanımın poposunu sansürlemişlerdi. Normal külotluya sansür yok ama tangalıya var. Koca ekrana verilen popoda mozaik, sanki sex filmi yayınlıyor. İlk defa böyle şey görüyorum. Verilen linkte sansürü ramazan diye, "can çekmesin diye olacak" yaptıkları yazıyor, hayvan mısınız demek istiyorum onlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işler ufak işlerde, şu fotokopi darbe belgesi vardı o ne oldu?

Bir fotokopiyi* ilk sayfaya manşet yaptıklarından beri Taraf'a ne yazıkki zerre saygı duymuyorum.

Evet adamlar taraf tutuyorlar. Bunu söylüyorlar. Zaten kendi gazetesi, istediğinide yapar ama Vakit gazetesinden var mı en ufak bir farkı Taraf'ın? Yok.

Hah onlar gibi sansür işlerinede girişmişler tam olmuş.

*Fotokopi çekebilecek kadar zeki herkes bir imza ile bir yazıyı üstüste koyup fotokopi çekebileceğinden, fotokopi bir belge hiçbir değer taşımaz. Böyle basit bir gerçeğe rağmen "aha belge!" diye arkasından koşanlarıda anlamıyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim sansürü savunmuş yahu , ahmet altan kendi bile hatalıyız demiş , doğal olarak sansürleme işlemini yapan görevliye gönderme yapıyor..

Adam hatalıyız demese üste çıksa tamam da , hatalıyız dedikten sonra bu gürültü patırtı çok zorlama oluyor. Tekrar ediyorum sansürü savunan falan yok , herzamanki gibi çarpıtmayın , söylenmemiş lafları söylenmiş gibi kendi kendinize tatmincilik oynamayın.

Bu arada sir , fistan seni çok seviyormuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...