fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tuğçe kazaz güzel değil ki lan. niye bu kadar olay yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ayrıca tarafın okur kitlesine de uygun bi sansür normal yani niye olay yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yoo değil. taraf liboş değil mi. liboş bi gazetenin anadan üryan basması lazım karıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Sana göre değildir.(Hangi alemde yaşıyorsan) Ama kadın Türkiye güzeliydi yanlış bilmiyorsam.Olaya gerek var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya ben bunu daha önce de anlattım. dünyada tuğçe kazazdan güzel binlerce kız varken, ünlü, tuğçe kazaza sıra gelene kadar ohoo. o yüzden güzel değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Davos olayında da takkesi düşmüştü bu 'sivil' ekibin,yerel seçim öncesi Erdoğan'ın İsrail-Filistin üzerinden yaptığı şovenizmi desteklediler.Hatta bir bilgi vereyim,örgütlenip Erdoğan'ı karşılamaya bile gitmişler Genç Siviller olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: edit: bikinisiz gazete okumak istiyosan cumhuriyet de var. onlar da mı o mecraya oynuyo omagat o zaman tehlikenin farkına varamamışız fdsd cumhuriyet yayınlayıp sansür mü yapıyor arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ehauhe grup mastürbasyonunuz bitince daha ciddi topiklere de bekleriz OFH OLM BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞLER GARANTİ İSLAMCI BUNLARIN ALAYI LOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 buralarda çok kıl var aslında bi ağda yapmak lazım pisliklerde temizlenir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 orijinali o kadar kötüymüş ki sansürlü hali birşeye benzemiş, hak verdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Saldıranlara pek anlam veremedim ya :P Sansürün eleştirilcek tarafı devlet tarafından zorlananıdır. Yoksa adam gazetesinde istediğini basar size ne? Öyle bi haber yapılmışki sanki bi kavganın iki tarafından birinin görüşleri sansürlenmiş de olay taraflı gösterilmiş. sg-1'inde son 1-2 haftaya kadar yazdıklarını keyifle okuyodum. Bu son zamanlarda abuk subuk resimler yapıştırıp, mahalle dalaşı gibi "nası laf soktum" havasından iyice rahatsız oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Taraf tarafını daha açıkça belli etmek istemiş işte.. Alt tarafı bikini LOLOLOL diyince komik olmuş ama cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: hahah "seksi fotoğrafları için tıklayınız" gazeteciliğinin eleştirisi anca bu kadar olur zaten. "neden fotoğraflar yeteri kadar seksi değil?". aydınlık diye bi dergi vardı tarafın finansörlerini falan açıklayacaktı belgeleriyle, ben aylardır onu bekliyorum. o zaman görürdük sahibini falan, iyi olurdu =) tamam canım, gazeteye seksi fotoğraf için bakanlar taraf okumasın zaten, ağır kaçar. öff be sir, fotoraf'ı sansürlemek bunun acıklaması olabilirmi allaını seversen, iyi sacmalamışsın. Biraz dürüst olunsun, amac seksi fotorafla insan cekmek değilse o zaman toptan koymasınlar, koyacaklarsa iki yüzlülük yapıp sansürlemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: ehauhe grup mastürbasyonunuz bitince daha ciddi topiklere de bekleriz OFH OLM BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞLER GARANTİ İSLAMCI BUNLARIN ALAYI LOLOLOLOL CAPS mastürbasyonun bitince tesettür amaçlı sansüre başka bir açıklama getirebileceksen bekleriz. tesettür amaçlı sansür diye düzelttim ki laf cambazlığı olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Oto Sansür ne hoş birşey ya.Oto sansürü savunanlar daha hoş şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fede said: yoo değil. taraf liboş değil mi. liboş bi gazetenin anadan üryan basması lazım karıları liboş işte liberal olsa liboş demeyiz zaten ve sansür yapmaz, mesela hala demokrasiee demokrasiee diyip dokunulmazlıkları savundukları için liboş diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: ehauhe grup mastürbasyonunuz bitince daha ciddi topiklere de bekleriz OFH OLM BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞLER GARANTİ İSLAMCI BUNLARIN ALAYI LOLOLOLOL sir, sansür kelimesinin anlamını bildiğinden şüphe duymaya başladım. ayrıca işin komik tarafıda şu; olayı küçümsüyorsunuz ya BİKİNİYİ SANSÜRLEMİŞ LOLOLOL KESİN İSLAMCI LOLOLOL diye dalga geçiyorsunuz ya, sorunda burda zaten bikini gibi basit bi konuya bile sansür uygulayan bir "taraf"tan bahsediyoruz da anlayana işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 açıklama ortada zaten arcane. ama tesettür nerde, onu bilemedim bak =) cüce olayın savunması falan yok ortada da, olduğundan büyük bişey haline getirip "oo taraf gazetesi zaten şöyle böyle" denmesi, hele bi de bunu doğan medya tarafından dile getirilmesi hakikaten yetersizlik örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sansürün büyüğü küçüğü var yani ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sir said: ...hede hodo =) sir said: =) sir said: ... =) sir said: =) sir said: =) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 komik olaymış. madem bikinilisine gıcıksın elbiseli fotoğrafını koy fotoşaplısı yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Daha bugün showmax'de mi ne sauna belt diye bişiyin reklamı yapılırken tangalı hanımın poposunu sansürlemişlerdi. Normal külotluya sansür yok ama tangalıya var. Koca ekrana verilen popoda mozaik, sanki sex filmi yayınlıyor. İlk defa böyle şey görüyorum. Verilen linkte sansürü ramazan diye, "can çekmesin diye olacak" yaptıkları yazıyor, hayvan mısınız demek istiyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fistan özetlemiş konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bu işler ufak işlerde, şu fotokopi darbe belgesi vardı o ne oldu? Bir fotokopiyi* ilk sayfaya manşet yaptıklarından beri Taraf'a ne yazıkki zerre saygı duymuyorum. Evet adamlar taraf tutuyorlar. Bunu söylüyorlar. Zaten kendi gazetesi, istediğinide yapar ama Vakit gazetesinden var mı en ufak bir farkı Taraf'ın? Yok. Hah onlar gibi sansür işlerinede girişmişler tam olmuş. *Fotokopi çekebilecek kadar zeki herkes bir imza ile bir yazıyı üstüste koyup fotokopi çekebileceğinden, fotokopi bir belge hiçbir değer taşımaz. Böyle basit bir gerçeğe rağmen "aha belge!" diye arkasından koşanlarıda anlamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Kim sansürü savunmuş yahu , ahmet altan kendi bile hatalıyız demiş , doğal olarak sansürleme işlemini yapan görevliye gönderme yapıyor.. Adam hatalıyız demese üste çıksa tamam da , hatalıyız dedikten sonra bu gürültü patırtı çok zorlama oluyor. Tekrar ediyorum sansürü savunan falan yok , herzamanki gibi çarpıtmayın , söylenmemiş lafları söylenmiş gibi kendi kendinize tatmincilik oynamayın. Bu arada sir , fistan seni çok seviyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar