Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 poftim :) http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=5&t=1314 keybindings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 meeeeh an itibariyle oyunun bana katkısı diablo 2 kurmak oldu tekrar :) diablo 2 nostaljisinden sonra iyi ve kötü yönleri ile tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 knox said: Kanuni said: RESPEC yapmak isteyenler icin oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all. birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir. Sağ ol bir de keybindlara ayar çekebilirsem fena sarıcam oyuna. hakkaten de keybind ayarlayabilsek keşke ya.1 ve 2'ye pot koymak yerine, titan quest tarzı potları R ve Eye atıp, 1 ile 2'ye skill atamak iyi olurdu edit: hmm keybind olayı da aydınlatılmış,şimdi gördüm,gg :p bu arada bu respec olayı süpermiş ama attribute puanlarını da resetliyo mu acaba kanuni? borderlands'den kafayı kaldırıp ta deneyemiyorum,bi aydınlatırsan sevinirim ^^ rogue yapmak istiyorum charı ama STR'im 15 filan ehuh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 evet console a girdiginde her seyi resetleyebiliyorsun help dedigin anda tum komutlar cikiyor. ustteki linktede keybindingsi nasil degisitireceginizi anlatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oo süpermiş o zaman,sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kanuni said: RESPEC yapmak isteyenler icin oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all. birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir. oyunun settings dosyası nerde ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Vista/7: C:UsersYourUserAppDataRoamingrunic gamestorchlightsettings.txt XP: C:Documents and SettingsYourUserApplication Datarunic gamestorchlightsettings.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Shakkil said: Ben de bi yerden tanıdık geliyor diyodum. http://www.youtube.com/watch?v=5Kf1TKV_l5Q İlk mesajdaki trailer'daki müzik Diablo 1'den çorlama diyecektim ben de tam... Bunu görünce sustum hehe. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 pff 1 kez öldüm bugün. 2 vuruşta öldürdüklerinden en ufak bi dikkatsizlik hayatıma mal oluyo. 20. kata geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Hard'da açtım oyunu Alchemist takılıyorum oyunda. Yanlız sormak istediğim şey, attığım spellerin verdiği DMG, elimdeki silahlardan etkileniyor mu? Yani farzı misal 50 DMG vuran Fireball büyüm var, elimde de 50 Fire DMG vuran wand. Fireball'da da %20 Weapon DMG diyor. O vakit 60 fln mı vuruyor spell'ler? Eğer vuruyorsa, elimdeki Wand illa Fire mı olmalı? Poison olsa vurmaz mı? Birde bu Hard'a tamam ölüyor millette, bende en ufak dikkatsizlikte 2 vuruşta yatıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 elindeki silahin dps inin %20 sini aliyor diye biliyorum. poison falan fark etmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Şu an Hardda lvl 8 Alchemist ile meele olarak verdiğim DMG, meele olarak verdiğimin 3-4 katı? Ayrıca Petim bile benim spellerimden 2-3 kat daha iyi DMG veriyor. Genellikle ilk speel olan ikili poison atanı kullanıyorum, seviyeside 3. Bir yerde hata ediyorum ama nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ilk spelli kullandıgın icin, buz atan büyü falan var o güzel, 15 olana kadar onu kullandım ben. bide crit dmgını ve şansını arttıran skill cok iyi. 15de zaten ember lance geliyo, cyclops gibi geziyosun bosslar 2snde iniyo falan hehe tabi bu caster gitmek istersen... diger talentları fazla bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bende de diablo 2 isteği yarattı oyun ama yükleyemiyorum cd key bulamadım bi türlü mecburen buna devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Normal karakter açtım, 7. lvl'a kadar 6 Unique item verdi. Ve karakter ölümsüz gibi birşey adeta. Hard'da ise 11 level'da bir tane bile görmedim. Ve üçüncü darbede ölüyor herif. Oyunda adeta ikisinin arası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Easy yapınca karakterini gören yaratıklar 100'lük zarda 100 atamazlarsa kalp krizinden ölüyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya oyunun hakkını yemiyim fln dedimde çok sığ ve minimum özgürlük sağlıyo yakın zmnda yeniden kurup diablo2 yada titan quest oynamadıysanız güzel bi hackandslash da çıkmadığı için çekici geldi heralde millete titan quest yükleyip oynayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 34.floor çogzel olmuş bütün bosslar fln toplanmış bi yere , yardır allah yardır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ah be bulamadık patide multi titan oynıycak adam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yanlız şakamaka Hardda 12. kata doğru oynanmaz oldu adeta oyun. Yani Warrior kasıyorum, 21 Life Steal fln var ama takır tukur indiriyorlar benim elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 abi nası başardın :P ben de warrior kastım da bir sağ klikte hepsi yerde oluyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aynen bi elim potta bam güm gidiyorum öle bakalım ilerde nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 en fazla bam güm yerine bam güm çat pat gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Yahu ne bileyim? Elimde en fazla lvl 6 alet edevatı var. Kat 11, gelen modlarda lvl 9-10, ben lvl 10. Zorluk, Hard. Sadece botum Unique. O da lvl 4 zaten. Deli gibi heal poiton spamlamazsam yatıyor benim adam az bir kalabalıkta. Teke tek o kadar problem değil ama. Kısaca item çıkmıyor. Koca Observer bölümünde koca boss dahi vere vere 1 rare item verdi. Unique'e hasretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar