dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Luriel said: neyse begenenler oynasında Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oyunu normalde bitirdim; fazlasıyla basitti ama gayet eğlenceliydi. very hard deniyecegim $imdi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ben very hard başladım direk pek zorlandığım söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kolaydı oyun lazer aldıktan sonra daha da kolay oldu pew pew eez mode geziyorum, keşke hard açsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyun 500 mb'lık, gayet kötü makinelerde çalışabilecek bir oyun. başladım ben de diablo özlemiyle, oynuyorum öyle. karakter level 5 mi ne oldu, gayet kolay şimdiye kadar öyle pew pew die diye oynuyoruz. köpeğim de var bi tane falan filan. hani aman bağımlıılık yaptı of cok feci diyemiyorum ama güzel oyun işte, d3'e hazırlıyor bünyeyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Belki saçma olacak ama bu oyun demo falan olabilir mi? Yanlış anlaşılmasın çok hoş oyun ama boyut çok az. Acaba oyun süresi falan ne kadar ki? Belki sonradan geliştirirler ek çıkarırlar falan. Zaten ilerde bi mmo projesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 boyut az ama 35 kat dungeon var oyunda main questte ardindan baska bir alan aciliyor grind level ve itemizasyon icin.. denemene deger o kadar kisa degil sadece hardveya very hardda ac karakterini.. normal oyun hafif basit kaciyor ilerki levellerde zorlasiyor ama o zamana kadar sen skilleri fullemis oluyorsun o yuzden gene bir nebze kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oyunun boyutunu az yapan şey -anladığım kadarıyla- haritaların önceden çizilmemiş olması ve sürekli generate edilmesi. haliyle saklanan data yok, algoritmayı saklamak yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Oh sonunda çalıştırabildim kölüyebiliyorum grafikleri ama AA açarsam direk erör alıyorum,hatta oyun hiç açılmıyor fln,safe modda başlıyıp AA yı kaapamak zorunda kalıyorum güzele benziyor marksmen aldım ranged gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aga düpe var bu oyunda D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 town müziği çogzel , sırf dinlemek için arasıra scroll kullanıp gidiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 muzikler mat uelmandanmis zaten :D eski diablo ekibi yapiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben de bi yerden tanıdık geliyor diyodum. http://www.youtube.com/watch?v=5Kf1TKV_l5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Oynanabilirlik gayet iyi ama; kolay olması, atmosferin sürekli benzer ilerlemesi, sürekli koridorlarda gezinip adam gibi açık alan olmaması, skillerin vasattan ileri geçememesi(alchemistte crossbow, rifle mastery'nin ne işi var yahu?), quest olayının tamamen olmaması(hiç koymasalar gerçekten daha iyi olurdu, adet yerini bulsun diye her 3 katta bir boss kesip bi item buluyoruz quest diye yediriyolar), oyunu 1 haftadan fazla oynama ihtimalini ortadan kaldırmış. Alchemistte bitirdim, retire oldum melee başladım. Bir de low level için bulduğum 1-2 unique item'i sakladığım için daha da kolaylaştı oyun. V.Hard oynuyorum ama yine etrafıma toplayıp cleave vurunca hepsi yatıyor. Daha çeşitli skiller koysalardı belki onlara yönelebilirdik ama dual wield 10 cleave 10 gittim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 umalimda bundan sonra gelecek olan modlari bu eksikleri gidersin. begenerek oynadim ama keske bitmemis hala oynuyor olsa idim. cok kolay yapilmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ölmeyi becereniniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben. very hardda oynuyorum daha 15. kattayım şimdiye kadar 3-4 kez öldüm. ölmeyebilirdim tabi ama pek kasmadım:D (2 vuruşta öldürdükleri için sürekli kaçmam gerekiyo) ben kaçıyorum summonlarım öldürüyo falan.. öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ben ilk oynadigimda yaratiklarin uzerine mouseu getirmekte cok zorlandim. Basiyorum vurmak icin, tutturamiyorum adam yuruyor o tarafa. Sonra biraz alistim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aynı şey hala oluyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oyunu zorlaştıran bi patch falan cıkmadı mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abi oyuna quest eklesinler adam gibi diycem ama dönüp dolaştığın yerin 300 kat altına indiğin bir map olduğu için questlerde ne gibi farklılıklar yaratabilirler bilemiyorum. cidden çok baydı beni 3-4 gün sabahtan akşama oynadıktan sonra. GEL DİABLO GEL! 2 çıktığı zaman 1 sene falan oynamıştım sıkılmadan farklı farklı karakterle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 RESPEC yapmak isteyenler icin oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all. birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 console a geldiginizde Help yazarsaniz oyunun tum cheat kodlarina ulasabiliyorsunuz. buradan skill reset level reset stat reset god mode gibi her turlu seye ulasabilirsiniz. oyunun zorlugunuda buradaki setdifficulty ile 1-2-3-4 rakamlarindan birini vererek halledebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yav ben very hard'da açtım pete zombi çıkarmakla silence'ı örettim takır takır gidiyorum yahu ayrıca vendorlar acayip itemlar satabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Kanuni said: RESPEC yapmak isteyenler icin oyunun settings dosyasindaki console : 0 i sifirdan bire (1) cevirip saveleyin ardindan oyun icersinde shift + ' tuslarina basin sonra gelen konsola : RespecPotion yazip enterleyin.. tadaaa.. free respec for all. birde oyunun zorlugunu degistiren komutu buldukmu tamamdir. Sağ ol bir de keybindlara ayar çekebilirsem fena sarıcam oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar