Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeşil lazer ne kadar güçlü olmalı?

goldbären

Öne çıkan mesajlar

100mw'lisi inanılmaz kuvvetli, kibrit falan yakıyor. Avustralya'da ciddi ciddi uçağa tutulduğunda pilota geçici körlük verdiği için bir Türk hapse atılmıştı. Bence ruhsat ya da izin falan olmalı onun için. Zaten yansıması bile gözü rahatsız ettiği için çin malı olmayanlar yanlarında özel koruma plastik gözlükle satılıyor. 200 zaten korkunç. Yani 5-10 falan yeter gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

barbu said:

ahaha cuce +1

tesadüfe gel.
seninde mi teyzen ucak düşürdü ?
hani ucak düşürme tesadüf olabilirde ikinizinde teyzesinin bu işi yapması beni şaşırttı.

edit: yanlıs mesaj atmısım lan.

neyse buna da yaziim. hayır cuce'nin attıgı mesaj ile havada giden ucaktaki pilotu kor eden 2 turk geldi aklıma. güldüm, terazisine abandım.
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba. hayvani güçlü vucutta delik açan yeşil lazerleri gerçekten ne yaptığınızı çok merak ediyorum. "HAJI Bİ LAZER GETİRTTİM ÇİNDEN TUTTUN MU GÖZÜNÜ DELİYOR BEYNİN ARKASI BOŞALIYORE" tarzı 3. hatta 7. sınıf hava atmalar için mi alınıyor bu lazerler, bunun için mi artıyor ülkemizin cari dış ticaret açığı?
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

bi iş için kullanıcak olamazmı desen yapma işleme falan

desen yapma işleme için kullansa, beyler desen yapma işleme için kaç mw'lk lazer almak lazımdır diye sorardı. belli ki dealextreme denilen siteyi yeni keşfetmiş her genç gibi "HACI SÜFER LAZERLER VAR DELİP GEÇİYO ALAAMA" sendromuna yakalanmış.

edit akbayram: okumayı bilmek lazım tabii. kullanım amacı gözümden kaçmış.

yine de ben bu aletlerin gümrükten kontrollü geçirilmesi taraftarıyımç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...