goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 almayı düşünüyorum da 5mW yeter mi? amacım çizgili işaretleme falan yapmak, balon patlatmasa da olur. menzili iyi midir? yoksa illa 50mw 200mw falan mı almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yeterli, 1-2 bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 5mw le ucak dusurdu benım teyzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha cuce +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 eğitimini aldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 barbu said: ahaha cuce +1 tesadüfe gel. seninde mi teyzen ucak düşürdü ? hani ucak düşürme tesadüf olabilirde ikinizinde teyzesinin bu işi yapması beni şaşırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 100mw'lisi inanılmaz kuvvetli, kibrit falan yakıyor. Avustralya'da ciddi ciddi uçağa tutulduğunda pilota geçici körlük verdiği için bir Türk hapse atılmıştı. Bence ruhsat ya da izin falan olmalı onun için. Zaten yansıması bile gözü rahatsız ettiği için çin malı olmayanlar yanlarında özel koruma plastik gözlükle satılıyor. 200 zaten korkunç. Yani 5-10 falan yeter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 almışken 1000'lik al uzay savaşları tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Fistan said: barbu said: ahaha cuce +1 tesadüfe gel. seninde mi teyzen ucak düşürdü ? hani ucak düşürme tesadüf olabilirde ikinizinde teyzesinin bu işi yapması beni şaşırttı. ikisinin teyzeleri ayni teyzelermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 100 200 ne ya naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Fistan said: barbu said: ahaha cuce +1 tesadüfe gel. seninde mi teyzen ucak düşürdü ? hani ucak düşürme tesadüf olabilirde ikinizinde teyzesinin bu işi yapması beni şaşırttı. edit: yanlıs mesaj atmısım lan. neyse buna da yaziim. hayır cuce'nin attıgı mesaj ile havada giden ucaktaki pilotu kor eden 2 turk geldi aklıma. güldüm, terazisine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 slickers said: almışken 1000'lik al uzay savaşları tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Lightsaber al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Cuce said: 5mw le ucak dusurdu benım teyzem +4 de bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne işe yarıyo bu yeşil lazerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 napçan yeşil lazerle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 korsan sünnet mi yapcan len? çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 :D fiyatları ne kadar 3 aşağı 5 yukarı söyler misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 merhaba. hayvani güçlü vucutta delik açan yeşil lazerleri gerçekten ne yaptığınızı çok merak ediyorum. "HAJI Bİ LAZER GETİRTTİM ÇİNDEN TUTTUN MU GÖZÜNÜ DELİYOR BEYNİN ARKASI BOŞALIYORE" tarzı 3. hatta 7. sınıf hava atmalar için mi alınıyor bu lazerler, bunun için mi artıyor ülkemizin cari dış ticaret açığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 benchpresste en az 300 bassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bi iş için kullanıcak olamazmı desen yapma işleme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dikkatli kullanmanızı öneririm, insanlık duygusundan yoksun bir tanıdığım kedisinin gözüne tutmuş yanlışlıkla oynarken ve kedinin bir gözü görmüyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BloodyBeast said: bi iş için kullanıcak olamazmı desen yapma işleme falan desen yapma işleme için kullansa, beyler desen yapma işleme için kaç mw'lk lazer almak lazımdır diye sorardı. belli ki dealextreme denilen siteyi yeni keşfetmiş her genç gibi "HACI SÜFER LAZERLER VAR DELİP GEÇİYO ALAAMA" sendromuna yakalanmış. edit akbayram: okumayı bilmek lazım tabii. kullanım amacı gözümden kaçmış. yine de ben bu aletlerin gümrükten kontrollü geçirilmesi taraftarıyımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 goldbären said: amacım çizgili işaretleme falan yapmak, balon patlatmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar