Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 PFDK'nın, FB maçında RAMBO lakaplı taraftarın sahaya girip, futbolcu ile direk temas, direk teması geçtim sol bacağı ile bir bütün olmasının 15 bin TL ile cezalandırılması. Söz konusu olan güvenlik zaafiyetinin delidir ne yapsa yerdir şeklinde yorumlanması..(20.08.2009) Beşiktaş - gaziantep maçında sahaya giren seyirci nedeniyle 25.000 TL ceza verilmesi...(03.09.2009) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Emsal gösterme olayı olmuyor mu TFF kararlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bizim sahaya giren tam deli sizinki akıllı heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 beşiktaşın çok parası var, ondandır vergi ödemiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 10bin liranın lafını mı yapıonuz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sleepingdeath said: bizim sahaya giren tam deli sizinki akıllı heralde:) dimi herhangi bir rakip futbolcuyu orada öldürse ceza almayacak kadar deli :) raporu var çünkü ve o adamı bırak sahaya stada almaman gerekir dimi ? sonra beşiktaş fazla ceza alıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Buyse said: 10bin liranın lafını mı yapıonuz şimdi. Daha ciddi olaylarda renkliler 1 mac seyircisz oynarken biz 2 mac oynuyoruz bunun lafi yapılıyor :D:D ama federasyona helal olsun şaşırtmadilar ve beşiktaşa fazla ceza kestiler..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 FENERASYON HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 halkın takımını ezmişler gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 protesto paf takımla çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Herkese selamlar, hemen celalenmemek lazım, bu kararı verenlerin bir hukuk kurulu var avukatlardan oluşan bu nedenle mutlaka bir mesneti vardır diye düşünüyorum. Aklıma ilk gelen mesnet'de cezaların katlanarak gittiği ile ilgili, hatırlamıyorum ama eğer bu maçlar öncesinde bir takım başka bir ceza almışsa 2nci cezası da etkileniyor bu durumdan diye hatırlıyorum. Eğer hatıradığım gibi ise, çok da anlamsız değil bu fark. Buradaki Beşiktaşlı arkadaşlar daha yi i bilirler alınmış farklı bir disiplin cezası varsa bu maçlar öncesinde. Not: fenerasyon güzel espiri beğendim :) bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ben hatırlıyorum, bir zaman 3-4 tane beşiktaşlı sahaya girip Ali Aydının üzerine yürümüştü, belki ondan katlanmış olabilir o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 cezanın sahaya girenin futbolcuyla ne kadar temas ettiğine göre verildiği gerçekten yatıyo mu mantığınıza. bacağına sarılınca 15k, öpünce 30k, cüccük yapınca 100k filan. öyle şey mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ne kadarına değil ama temas edip etmemek önemli bir etken olmalı cezada. Yani sahaya girer ama kimseye dokunamadan etkisiz hale getirilirse en azından güvenlik geç de olsa çalışmış olur, ama sahaya girip bacağa gövdeye yapışacak kadar kısa mesafedeki adam futbolcu için birebir tehlikedir, hani istese sakladığı bıçağı geçiriverir futbolcunun böbreğe dalağa. Ya da istese bi yumrukta tekmede futbolcunun burnunu ya da daha beteri bacağını falan kırabiliyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bir gün biri sahaya girip sevmediği bir takımın oyuncusunun şortunu indirecek sonra iki sıra dikenli tel çekecekler ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 öyle sacma şey olur mu ya? temas cezada etkili olursa, futbolcu adamı görünce DOKUNMA LAN DOKUNMA diye koşmaya başlar o zaman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bence sahaya girebilyosa fix atıyorum 10000 ceza verilir. sonra stadın güvenlik sistemi incelenir. ben bu olayda derim ki beşiktaşın stadının güvenliği daha kötüymüş. sahaya taraftar girdikten sonra nolur bilemezsin. önemli olan sahaya taraftarı sokmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 E aklı olan kaçsın zaten, tribünde her çeşit adam var, fanatiğin biri tutar bıçağı sokar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Emre sahada adama basıp indirip birde üstüne küfür ediyor, sonra hakemi tartaklıyor, ceza 3 maç. Rüştü orta yere küfür ediyor (güya) hakem küfür etti diyip 3 maç ceza veriyor. Harika valla. Emreninkide 2 ye iner kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 emreye 5 maç gelse daha iyi olurdu. topuz'la özer hurmacıyı izlerdik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Emre tövbe etmiş ama bir daha kırmızı kart görmeyeceğim diye, o yüzden 3 maçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 beşiktaşın cezaları gaziantep ödesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ahahaha bunu koymasam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar