Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Herkeste DP skili var. Hemen hemen hepsi aynı şekilde survivability veriyor. 2k DP toplamakta o kadar kolay değil. Rastegele biri tarafından Gank yerken kullanılır çoğunlukla bence. Uzun pvplerde işe yaramaz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 her oldugunde dp sıfırlanıyor, o yuzden durmadan dp skili yemek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konu açtık ama aionun kötü tarafları ile ilgili. Burasının adresi verildi. Ama burada eleştiri yok neredeyse. Oyun bu kadar mükemmel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 daha endgame'i görebilmiş pek insan yok sanırım.O yüzden kapsamlı bi cevap verilemez sanki. Oyun süper değil.Diğer oyunlardan güzelce ve dozunda esinlenilmiş.Mekanikler düzgün ve eğlenceli gibi. Gözüme batan tek şey bu generation mmo'larda çaktırmadan grind yaptırılıyodu millete.Bunda bariz bodozlama grind yapman gerekiyo. Daha çoka z oldu başlayalı şimdilik memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Grafikler tarifsiz kötü yalnız. ilerde nasıl bilmem de şu an düz bir çizgi üzerinde ileri geri gidiyorum sadece. neyse ilerde düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Densiz said: Konu açtık ama aionun kötü tarafları ile ilgili. Burasının adresi verildi. Ama burada eleştiri yok neredeyse. Oyun bu kadar mükemmel mi? kötü yanı denirmi bilmem ama level aralikları cok açık yani cok fazla xp istiyor sonraki level icin kasarken sıkıntılı oluyor baya. kötü yanı diye mi kabul edersin oyunun bir parçasımı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Valla ben "Patladı mı?" konusunu açana kadar güzel :p Şaka bir kenara, yeni trend AION, şu WAR accountu kapanınca, denenir gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şimdilik eğlendirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 LotD(lords of the dead)'in 1-2 pvp videosunu izledim elyos mekanını basıyorlar vs oyun hakkında çok bilgim yok ancak WoW'da honor ın ilk geldiği günki hissi aldım böyle 30 kişi felan basıyorlar karşılarında 50+ adam var heralde herkes bişiler saydırıyor isimlerden playerlar görünmüyor zaten ekran direk kırmızı vs beyaz misali ve insanlar çok hızlı focus fire vs çat çat yatıyo bilmiyorum oyun nasıldır vs ama zerglere baya bir avantaj veriyor gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abvblizzard said: Grafikler tarifsiz kötü yalnız. ilerde nasıl bilmem de şu an düz bir çizgi üzerinde ileri geri gidiyorum sadece. neyse ilerde düzelir belki. kac lvl sın bilmiyorum ama 1-10 arası bölgeler dedigin gibi basta bende pek begenmemiştim ancak ilerledikce baya farklılaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 noma said: Densiz said: Konu açtık ama aionun kötü tarafları ile ilgili. Burasının adresi verildi. Ama burada eleştiri yok neredeyse. Oyun bu kadar mükemmel mi? kötü yanı denirmi bilmem ama level aralikları cok açık yani cok fazla xp istiyor sonraki level icin kasarken sıkıntılı oluyor baya. kötü yanı diye mi kabul edersin oyunun bir parçasımı bilmem farklılık bence, wow daki gibi once 80 liyim sonra su sonra bu yapmak yerine biraz daha kendi lvlingdeki seyleri ozumsemeni saglıyor, ne bilim ha 5 lvl sonra su X silahı alacam diyip uste basa bakmadan lvllamak yerine biraz daha kendine dikkat etmen gerekebiliyor, beni koparan bot mesajları : aion 0-50 icin cinliler 400 euro istiyor :) lol ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oyun genel olarak cok güzel, bugı cok az vs , queue si dışında benim gördüüm problem diyebileceğim şeyleri söyliim ; WoW un oyun mantalitesine alışmış oyunculara garip gelecek şeyleri var; misal oyun tamami ile farm üzerine kurulmuş olmasına rağmen düsük levellarda ciddi bir skill kullanma sıkıntısı var skillerin cooldownları cok uzun örneğin evasion benzeri skilli var assasin in skill 4 saniye fln calisiyor, 1 dakika cooldownı var ve mob yawas vuruosa en fazla 1 vuruşunu dodgeleyebiliosunuz ki o da kendi icinde düsük sansı var 100% ıska geçicek diye bisi yok. ha bunun ne zararı var , 1 mob kestin 2 mob kestin 3. moba kullanacak ne skillin kalıo ne bisi 4.moba dalacak hp de olmuo fln filan yüksel levellerde belki hp pool büyür ve bu sorun minimum a iner, şahsen beni biraz sıktı bu wow alışkanlığı bi sistemi oturtup nob stop farm yapabilmek fln istiyor insan , hadi onu geçtim vendordan aldığımız yemekler bile cok pahalı yada ben cok fakirim :D söylemiş ztn quest alternatifiniz yok , bi haritada mesela toplam 50 quest var ötesi yok 50 questi bitirdiniz bitti ya baska haritaya yada farma devam ediosunuz. kanat olayı harika olmuş ben cok beğendim. wow dan nefret etmiş aman yeni bisi lazım imdat diyen herkes icin en uygun alternatif diyebilirim rahatlıkla, ama bir ayağınız wow daysa bir süre sonra geri dönmeniz muhtemeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 scorch said: örneğin evasion benzeri skilli var assasin in skill 4 saniye fln calisiyor, 1 dakika cooldownı var ve mob yawas vuruosa en fazla 1 vuruşunu dodgeleyebiliosunuz ki o da kendi icinde düsük sansı var 100% ıska geçicek diye bisi yok. ha bunun ne zararı var , 1 mob kestin 2 mob kestin 3. moba kullanacak ne skillin kalıo ne bisi 4.moba dalacak hp de olmuo fln filan yüksel levellerde belki hp pool büyür ve bu sorun minimum a iner, şahsen beni biraz sıktı bu wow alışkanlığı bi sistemi oturtup nob stop farm yapabilmek fln istiyor insan , hadi onu geçtim vendordan aldığımız yemekler bile cok pahalı yada ben cok fakirim :D söylemiş ztn quest alternatifiniz yok , bi haritada mesela toplam 50 quest var ötesi yok 50 questi bitirdiniz bitti ya baska haritaya yada farma devam ediosunuz. kanat olayı harika olmuş ben cok beğendim. wow dan nefret etmiş aman yeni bisi lazım imdat diyen herkes icin en uygun alternatif diyebilirim rahatlıkla, ama bir ayağınız wow daysa bir süre sonra geri dönmeniz muhtemeldir :) simdi cleric oynuyorum hic benzer sorunum olmadi, ustune wowda yapamiycagim sey olan sirf etrafta gezerek 40-50 mana pot yapma olayida olunca lvl 18 de durmadan grindliyebiliyorum gene 100 kere repeat eidlen Q lar var guzel oda yemek niye lazim anlamadim :p rest e basinca wow gibi degil biraz bekleyince HP MP fulleniyor yaninda surekli yemek tasima kzorudna kalmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o rest süresi cok uzun gelio bana :P bandaj var da bandaj nası yapılıo ? biterse kalmayayım öle cözemedim olayını :D bandaj yapmayı bulsam paso basıcam devam basıcam dewam sdfs edit: forumlara da baktım bayaa bi kişi benzer şeylerden QQ lamış, assasin düsük level de yawaş öldürüo gibilerinde ama insanlar diyor 25-30 u geçince kendine gelio class diye bekleyip görmek lazim ozmn birde arkadaşım da cleric oynuyor ama onun kestiği 2v1 lerde fln 100% ölüorm 2.ciyi kesene kadar :p sen düsün yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bandajı general merchanttan satın alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 öeh bi bandaj kaç paradır bi de simdi 400? 800? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 valla hic dikkat etmedim ben genelde mana treatmant hp treatmant kullanıyorum:)ama cok pahalı deildir ya 100 tane alsan 1-2k yı gecmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Level 10 oldum da mükemmellkten uzak baya oyun. Skiller sabit damage veriyor elindeki silah modifiye etmiyor hasarı sanırım çok çok kötü bi karar. White damage şaka gibi zaten oto attackla bişey kesmek mümkün değil kendimden 5 level düsük mobu bile zor kesiyorum auto attackla. Hareket eden herşey sanki kes yapıştırla konmuş gibi sırıtıyor hareket etmeyince karton gibi duruyor moblar. ve yer texturelari acayip kötü. Gözünü sevdiğimin wow u yarısı kadar poligonla daha güzel grafik yapmayı becermiş helal olsun yani. Daha önce de söylenmiş cooldownlar çok fazla. full hp/mana cd bekliyorum savas aralarında resmen. Benim çarın bütün melee skilleri aynı görsel olarak. Pvp de nasıl takip edicez düsman napıyor bilmiyorum. ilk izlenimler bunlar ama oynamaya devam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 2 saatllik oyun süren, lvl 1 armor un lvl 4 silahın ve elindeki iki tane skille hadiseyi çok iyi kavramışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 beginner area dan sonra başka grafiklerlar yapmış çünkü. ayrıca forumlarda felan şikayet edilen şeyler benzer hep. 2. sınıf fanboylarla uğraşamam uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 silahlarin gelistiriliyor , manastone ve extraction tools ile parcaladigin itemlerden modifiye nesneler geliyor. oyunun tek kotu yani ki betasinda da belirtmistim, grind suresi. betasinda level 20+ olmamistim ama denen deli grind olacagi idi ama bu benim dusunce sinirlarimin disinda. cilgincasina grind var questler yetersiz kalmis ve moblar masallah olmuyorlar. sigir ncsoft 1 sene once surdugun oyunu batiya uyarlarken insan biraz daha cok quest koyar ya da questlerin odulunu artirir. hani grindi severim ama bu nasil bir sey be. 2 milyon xp ile level atliyorsun duo yapiyorum cleric templar/gladiator 1000 tane (bin) mob kesmem gerek. hhheheheiheihakshdkjahd geri kalan seyler guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bi de quest xp si çok komik. Kendi levelım mobları öldürmek için kite felan etmem gerekiyor ama questler çok yakın değilse getir götür süresinde grind la daha çok xp yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 maalesef. sanirim ranger acmissin , allah sana sabir versin. zor is rangerlik devamli kos dur kitela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Su an çok şikayetçi değilim açıkcası çünkü oyunun class dizaynlarını oldukça beğendim. Biraz da specilization ekleseler tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 evet grindden acayip sıkıldım 24 oldum 25 olmak icin kasıyorum sabahtan beri anca %50 oldu.quest xp leri komik evet ama hiç olmassa zevk alınıyo ulen sunu keseyim quest bitsin bari felan grindde önüne geleni kesiyosun aynı metodda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar